Sötét

A vadászat & nemi ellentétek | Beszélgessünk 

Feliratkozás
Megtekintés 11 E
92% 105 9

#Beszélgessünk #Live #Otherworld
A hivatkozott cikk: bit.ly/3dqSw6q
Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

Közzététel:

 

2021.febr.19.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 42   
Balázs Horváth
25:30 kozel se ugyanakkora a kiszolgaltatottsag, mig a ferfieroszak ellen segelyszervezetek tomegei leteznek (mig noi eroszak ellen nem, mikozben az ugyanugy letezik), a cancel culture ellen nincs ilyen szelep: ha megbelyegeztek, azt ellenbizonyitekkal se mosod le magadrol
Trisztán Farkas
Szerintem az ilyen intelektuálisabb tartalmakat elbírná a csatorna, és nem feltétlen muszály mindig a game-kről dumálni, meg a filmekről. Én élveztem a videót, és egy ilyen tartalom után ha az ember végighalgatja figyelmesen egy kicsit másképp kel fel tőle. Nem mondom a mai tech hírek mint az új konzolok is menő beszélő témák, de az alap emberi erkölcsi és alap értékekhez nem érnek fel. Mind 2 kell, de szerintem ez is.
Iv Tib
Iv Tib 3 napja
Annyi kiegészítés az erdők 2/3-ának kiírtásához, hogy a fákkal borított terület folyamatosan nő bolygón. Az északi féltekén pl. több négyzetkiloménternyi erdő van most mint 100 éve. Az utóbbi 35 évben Dél-Amerikát kivéve mindenhol nőtt a fás területek aránya. Az gond az, hogy Dél-Ameriában, Brazíliával az élen, esőerdőket pusztítanak, amiből 1 négyzetkilométer "értékesebb" ugyanekkora terület fenyveserdőnél. Ráadásul az erdővel fedett területekbe Brazíliában beszámolják a esőerdők helyett telepített olajpálma monokultúrákat. Utóbbi biodiverzitása meg a kiírtott esőerdőhöz képest a nullához konvergál.
Viktória Gergely
A nemi erőszak témáját már így sem veszik komolyan, és ha valaki elmondja, hogy vele valami ilyesmi történt nem hisznek neki, vagy erősen megkérdőjelezik. Ha nővel történik, akkor "minek ment oda", "minek öltözködik így", ha pedig férfi, akkor " örülnie kéne, bárcsak velem történt volna ilyen" tipik hülyeségek. Szerintem ez a film pedig egyrészt ezt erősíti ( hiszen a kisgyermek hazudik a filmben), másrészről pedig rávilágít egy létező problémára: a nemi erőszak vádjának komoly következményei vannak. Ha valaki hazudik a nemi erőszak kapcsán az hitelteleníti azokat akikkel tényleg megtörtént, és tönkreteheti egy ember életét. Szerintem, ha valaki hazudik a nemi erőszakkal kapcsolatban, annak nagyon komoly következményeinek kéne lennie, nem csak simán elengedni a vádat. Talán ha ez bekövetkezne az visszatartaná az esetleges hazudozókat.
Flexus Nexus
Flexus Nexus 6 napja
50:00 Van egy történet egy zsidóról, aki akkor kiköltözött az USA-ba. Lehet nem igaz a történet, de állítólag amikor ezt bejelentette a barátainak(és a miértjét) kiröhögték, hogy ez egy hülye agymenése. Ezért hagysz itt mindent? Csak ő élte túl abból a baráti társaságból. Valamire ráérzett. Hitler akkor még egy senki volt, mikor megírta.
Karesz
Karesz 7 napja
Egyre szimpatikusabb vagy! Csak vigyázz, mert a HUrun és a többi nagy techcég nem nézi jó szemmel! Köszönöm a gondolataidat!
Botond Molnár
Nekem nincs teraszom olvasni.😭
harcibarack
harcibarack 9 napja
Ismét egy remek rész. Megnéztem a vadászat című filmet és remek film, bár elég nyomasztó. Ami még elkeserítőbb, hogy ezóta a film óta eltelt pár év és szerintem a társadalmunk ennél már lejjebb van. Itt a felnőttek esnek neki egy kedves férfinak néhány gyermeki szó miatt. Kis túlzással talán, de minden hétre akadna egy, a főszereplőhöz hasonló áldozat a tinik szórakozása, vagy bosszúja miatt, csak nem kapják fel, nem beszélnek róla, vagy el tudják még idejében simítani az ügyet szakemberek segítségével. De hiába, mert annak, akit megvádoltak, annak akkor sem lesz már ugyanaz az élete, ha sikerül bebizonyítani, hogy ártatlan. Máshogy tekint az ismerőseire, és azok is másképp tekintek rá. Talán, ha elköltözik arról a környékről, ahol elterjedt a róla szóló pletyka, és megszüntet minden múltbéli nem rokoni kapcsolatot, még lehet álvádaktól mentes élete.
Balázs B
Balázs B 9 napja
10 éve nem nézek TV-t, de lassan már Netflixet sem, ha így halad tovább ez az egész.
viktor
viktor 6 napja
Baszki, ezt se hittem volna, hogy egyszer az “én nem nézek Netflixet” lesz az új “én nem nézek televíziót”
László Várszegi
Na pont most nem hallgattam.Nagy whisky rajongó vagyok igaz csak egy éve.Az jó,hogy el akarsz jutni Skóciába azon belül én Islay szigetre a füstös whisky világába.Laphoraig ,Arbeg ,Bowmore, Kilchoman les rá ha érdekel Oronir voltam ;) És a whiskyt-t tényleg szobahőmérsékleten kell inni mert a jég egyrészt felvizezi plusz nem jönnek ki a ízek, zamatok mert lehűti,és nem árt ha a pohárban előtte levegőzik egy keveset.
Official TaZo
Official TaZo 9 napja
"Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa." Sokat láttam, tapasztaltam már az évek során... sok dolognak olvastam utána - hallgattam róla előadásokat (mint pl ez a vlog is) A hülyéknek a legjobb....
Just Harry
Just Harry 10 napja
Ez a csatorna nem gameplay és film kritikákat csinál?
Zoltán Branyiczky
De igen. A történelem pedig csupán egy könyv, sok lappal.
Krisztián Hollós
Harag c. filmben hangzott el a következő: "Az eszmék békések. A történelem erőszakos."
Bàlint Klesch
Bàlint Klesch 10 napja
Huhu Zoly. Tisztelet, hogy ekkora fàba merted vàgni a fejszéd
jakab buga
jakab buga 10 napja
manapság mindenki önjelölt próféta akar lenni, ki a lazasággal ki az erkölccsel ki ezzel azzal, mindenki példát akar állítani, és vágyik rá hogy a reflektorba kerüljön és az emberek elismerően beszéljenek róla és egyetértsenek vele, igazából ez is csak a népszerűség eléréséről szól, nem az önzetlenség illetve az igazságérzetről, és mivel minél nagyobb a probléma annál nagyobb visszhangja lesz amit mond ezért mindenki felnagyítja azt a problémát amiről beszél, emiatt pedig uszítják az embereket egymásnak, sajnos közhely de az emberek ezt a jelenséget nem tudják kezelni, nem mindenki de igenis sokan belemagyarázzák maguknak amit mástól hallanak hogy velük is megtörtént és hergelik egymást és magukat, sajna itt tartunk, igen ennyire hülye az emberiség hogy minden problémát úgymond félrekezelnek, mert nem megszüntetik, csak népszerűsítik magukat, vagy azzal nyugtatják magukat hogy tettek valamit az ügyért és ők különlegesek és jó emberek, jó példa erre az mikor valami jelenség miatt megváltoztatják a boritóképüket a facén hogy na én tettem valamit.... hogy mi lenne a megoldás? kizárni a politikát a mindennapokból ami szinte lehetetlen, megreformálni az újságírást ami szintén, elvárni hogy mindenki a saját életéért feleljen és tanuljon meg felelősséget vállalni és önkritikát ami szintén lehetetlen, de szerintem ha az ember igazán boldog akkor magasról szarik a filozófiai kérdéseken :D
Melitta Balla
Melitta Balla 11 napja
Jogi háttere annak amit a cikkben állítanak ( remélem nem tévedek semmiben, most vizsgáztam Bj3-ból, de korrekcióknak örülök, mert hibáinkból tanulunk a legtöbbet :D ) : Egyszerűség kedvéért 2 bűncselekményt kell vizsgálni -> szexuális erőszak és szexuális visszaélés Adott egy passzív alanyunk és van egy elkövetőnk. HA passzív alany 12. életévét nem tölti be és elkövető - 14 év alatti: nincs büntetőjogi felelőssége ( nem büntethető) - 14. évét betöltötte AKKOR IS, ha passzív alany beleegyezett szexuális erőszak (5-10 év böri) HA passzív alany 12-14 éves és elkövető: - ua. mint fent -14-18 + beleegyezett: nem büntetendő - 18. életévét betöltötte: szexuális visszaélés ( alapesetben: 1-5 év böri) Ha pedig passzív alany 14 év felett van és beleegyezik akkor mehet az ungabunga :D itt már csak akkor van baj, ha akaratot hajlító vagy azt megtörő erőszakkal vagy fenyegetéssel érik el a szexuális cselekményt. Tehát a cikkben lévő állítás igaz. Attól persze nem értek egyet a cikk felütésével, mivel semmi összefüggés nincs az ezzel párba állított példával.
Melitta Balla
Melitta Balla 4 napja
12-14 éves kor között ha másik fél nincs 18 akkor dönthet szabadon :) 12 alatt mindig bűncselekmény lesz,akkor is ha beleegyezik, de 12 felett nem feltétlen. Lehet bonyolultan írtam le :D
somatomi
somatomi 4 napja
Tisztelettel megjegyezném,hogy az Ön által feltüntetettek biztosan jók,-hiszen most vizsgázott belőle -,de a videóban említett cikkben lévő állításokat pont a büntetőjogi tételek felsorolása után írtak teszik hamissá...! "Ha pedig passzív alany 14 év felett van és beleegyezik akkor mehet az ungabunga :D itt már csak akkor van baj, ha akaratot hajlító vagy azt megtörő erőszakkal vagy fenyegetéssel érik el a szexuális cselekményt. " 12 évet ír a cikk szemben a 14-el (mint beleegyezéses "ungabunga":D)
frakk2
frakk2 11 napja
Nagyon mélyen és összefüggésekben gondolkozol plusz választékosan, nagyon tetszik, én személyesen az ilyen fajsúlyos témákat szívesen hallgatnám. Lehetne egy olyan is, hogy egy nő állandóan áldozati bárányként tud védekezni a gyerekre hivatkozva vagy hogy mindenkit anya szült indokkal, és ez szerintük ez mindent felül ír, és ha kell a racionalitást is.
Eva Winklersen
Eva Winklersen 11 napja
Miért került törlésre a post morterm kritika? Magyar film, szóval magamtól biztos meg nem nézem... ha nem hallok róla pozitív kritikákat.
Árpád Simon
Árpád Simon 11 napja
A mozik bezárása miatt a film nem került bemutatásra, a filmet illegális forrásból szerezték be, a forgalmazó felkereste őket a videó tiltása illetve a forrás azonosítása végett.
Jani SIr
Jani SIr 11 napja
Nem lehet egyedül állatkertbe menni? Wtf
József Gábor Gál
1:02:57 Én utáltam a Whiskey-t amíg nem voltam kint Skóciában. Azóta szeretem! Aztán voltam Dublinban is, azóta pedig már az ír a kedvencem. Valóban így van, mindig a helyi italt kell inni, a hazai mindig sokkal jobb.
József Gábor Gál
57:33 Nekem abszolút így volt. A társasjátékokra nyergeltem át a videójátékokról és a szerepjátékról. Közösségi élmény, mint a szerepjáték, sokat és rövid idő alatt kell kombinálni, mint a videójáték, kevésbé igényel gyors reflexeket és jobban mozgatja az agyat. Imádom őket!
István Gaál
István Gaál 11 napja
Érzelem triggerelés nagyon jó kifejezés a mostani helyzetre! Jó, hogy ti is a normalitás mellettt álltok ki. Kellenek a hasonló csatornák.
Gábor Barta
Gábor Barta 11 napja
Szerintem időnként a mélyebb témák tökéletesek, miért kéne mindenhol a tresht, meg a hülyeségeket nêzni, beszélni. A jó útról nem kêne letérned.
Tyrion Lannister
14:15 hadarás? 1.75-ön hallgatom
Dr. Merasmus
Dr. Merasmus 11 napja
Obijektíven kell beszélni minden ilyesmiről, ha tényleg úgy beszélsz és mégis felháborodik az már tényleg egy szegénységi bizonyítvány. De ami vicces, hogy senkit nem érdekel az Arab vilgágbeli helyzet....
Sndr
Sndr 10 napja
"senkit nem érdekel az Arab vilgágbeli helyzet" - írdatlan baromság. A valóságban a közel-Kelet és Észak-Afrika napi szintű téma a sajtóban, rendszeres témája tanulmányoknak, illetve ide irányul a figyelme segélyszervezeteknek, emberi jogi aktivistáknak, politikai elemzőknek, feministáknak, bevándorlás elleneseknek, meg kb. minden politikai oldalnak. Ne írjál olyasmiről, amivel ennyire nem vagy tisztában.
Dr. Merasmus
Dr. Merasmus 11 napja
@Jani SIr De azok nem ezek a main stream feminista csoportok. Gondoltam, hogy valaki válaszol valami iolyesmit de gondolom érted mire gondoltam, ( arra hogy látszólag nem érdekli őket és ha még is akkor sem ez a a nyugati feministák fő célja)
Jani SIr
Jani SIr 11 napja
Na az így nem igaz. Az Muszlimok ugyan úgy a védett osztályban vannak, mint mondjuk a feketék, szóval őket kifejezetten védik. Egyszer találtam egy videót, ahol egy ázsiai lány beszámolt arról, hogy mennyire bunkó rasszisták voltak az osztálytársai, erre arcába röhögtek, mert az elkövetők feketék voltak...
Creusot Marceau
Creusot Marceau 11 napja
Azt azért ne felejtsük el, hogy ez az egész nemi egyenlőtlenség és szexuális tabu a kereszténység létezése óta van jelen az emberiségben.
Dávid Nagy
Dávid Nagy 11 napja
Fogalmad sincs a kereszténységröl! Mielött ilyet kijelentesz utána kellene olvasni!
Tyrion Lannister
Előtte is jelen volt. Az ókori Rómában ez volt az egyik meglepő dolog, hogy a keresztények egyenlőnek tartották a nőket. (forrás: Rubicon) Illetve történelemből úgy tanultam, hogy pl. az őskorban matriarchátus volt, mert az élelmiszer nagyobb részét a nők szedték össze, ráadásul ők adtak életet is.
Person Dude
Person Dude 11 napja
Nem egészen. A kereszténységet megelőzően számos társadalom volt ahol nemi egyenlőtlenség volt. (khm khm Athén) De abban igazad van, hogy a mai formái az eupai társadalmakban valóban a kereszténységre vezethetőek vissza.
Person Dude
Person Dude 11 napja
32:07 Nem, a gondolat, hogy erőszak vagy megkülönböztetés ér minden nőt, nem feltétlen jelenti azt, hogy minden férfi elkövető, elvégre egy férfi képes lenne akár több nőt is bántalmazni vagy megkülönböztetésben részesíteni. Meg itt a szerintem inkább arra akartak kilyukadni, akkor is ha bután fogalmaztak, hogy vannak módjai a bántalmazásnak, és a megkülönböztetésnek amik arányaikban sokkal nagyobb hatást gyakorolnak a társadalmon belül a nőkre, mint a férfiakra, így a nők ,mint társadalmi csoport érintettek, nem mint egyének. Bár ez valszeg egy túlságosan jóhiszemű/nagylelkű értelmezése a leírtaknak (még mielőtt valaki leugrik a torkomon, igen vannak dolgok amik meg a férfiakat érintik jobban, de most nem ez volt most a kérdés)
?face?
?face? 11 napja
Egy fehér heteró szexuális férfi beszél a feminizmusról és a #MeTooról! Hölgyeim és uraim ez itt a Jackass!!!😎🤣 (irónia)
?face?
?face? 9 napja
@Sndr Én most csak annyit szeretnék írni hogy értem amit mondasz és elgondolkodók azon amit írtál. Tényleg. Valahol egyébként egy nyelvet beszélűnk. Amúgy én feministának vallom magam és hidd el hogy én csak annyit szeretnék hogy a jövőben értelmes diskurzus legyen ahelyett hogy az alantas gyűlölet meg a képmutatás nyerjen teret magának ahol magukat a "nagy feministának valló" emberkék habzó szájjal degradálják le a másikat vagy rá sütik egy vita partnere hogy biztos rasszista vagy homofób vagy éppen áldozat hibáztató csak azért mert nem mindenben értenek velük egyet. Na én speciel az ilyeneket tartom femináciknak. Persze nem minden feminista femináci, de amíg a feminácik vagdalkozáson kívűl mást nem tudnak addig ez mindig egy ördögi kört fog eredményezni és az általad is felsorolt problémák mindig jelen lesznek. Remélem egyszer ez változni fog. Én is csak annyit szeretnék hogy mindenki boldog legyen ezen a bolygón......tudom naiv gondolat mert valahol azt érzem hogy erre már semmi esély nincs. Mert már ott tartunk hogy szinte már jót sem tehetsz mert biztos fel fog bukkanni egy olyan csoport akiknek ez nem fog tetszeni.
Sndr
Sndr 9 napja
@?face? Az a helyzet barátom, hogy bár lehet nyugodtan gúnyolni és fikázni a feminizmust és a jsw-ket, csakhogy te arra a Magyarországon közkeletű téveszmére játszottál rá, miszerint polkorrekt diktatúrában élünk, illetve hogy vitába szállni a libsikkel bátor tett, és következményekkel jár. Könyörgöm, nem szakadjunk már el annyira a valóságtól, hogy azt nem vesszük észre, hogy idehaza a píszí és a gender gyűlölete egy államilag támogatott (ideológiailag és anyagilag is), széles körben vallott nézet. A lengyel testvéreinknél épp most készülnek bebörtönözni két lányt, mert szivárványos zászlót montíroztak egy (általuk kinyomtatott) Szűz Mária kép mögé ("megsértették a vallásos érzelműeket" = "I'm offended"). Úgyhogy létezik polkorrekt diktatúra. A jobboldal csinálja. A törvény erejével tiltják be a liberális véleményeket. Az Föld lakosságának több mint a fele ilyen körülmények között él: állami kényszernek vetik alá, ha liberális nézeteket oszt meg, amit az uralkodó autoriter-jobbos kormány POLITIKAILAG INKORREKTNEK ("felforgató", "nemzetellenes", stb.) bélyegez. Csakhogy itt mindenki amiatt rinyál, ami a skandináv és angol-szász országokban megy, ami eleve összehasonlíthatatlan a keleti ellenpólussal. Mindenkinek jelezném, hogy egyenlőre még EGYETLEN EGY zaklatással vádolt férfi sem ment börtönbe. A legrosszabb, ami velük történt, hogy többé nem mehetnek el az Oscar-gálára. Júj de el bántak vele azok a gaz feministák.
?face?
?face? 9 napja
@Sndr Egyébként egyetértek veled (komolyan). Jómagam is azt vallom hogy a legjobb lenne ha mindegyik oldal ahelyett hogy csak üvöltve köpködve mondja meg hogy hanyas kabát, addig inkább értelmesebben le lehetne ülni beszélgetni és átérezni a másik gondját baját. Csak tudod ameddig a feminácik csak köpködnek meg kicsinyesen viselkednek addig én nem tudom őket komolyan venni és csak röhögni tudok rajtuk. Arról meg nem is beszélve hogy a feminácik az értelmesebb feministákra hoznak folyamatosan szégyent azzal hogy folyton tobzódnak meg verik a nyálukat mellesleg burkoltan valahogy mindig oda futtatják ki a véleményüket hogy minden baj okozója a fehér heteró férfi. Persze lehet hogy az se megfelelően magatartás hogy én cinikusan röhögök rajtuk de szerintem még mindig jobb mint ahogy néha ők viselkednek.
Sndr
Sndr 10 napja
@Snipy Hú de vicces top komment, jönnek a feministák. Na és akkor mi lesz? Mi történik Zolyval? Semmi. Lenyűgöző, hogy akik a leghangosabban utálják a feminácikat, azok pontosan úgy viselkednek. Áldozati pózok és miden ok nélkül vélelmezett elnyomás.
Snipy
Snipy 10 napja
Top komment :D
. ilacziko
. ilacziko 11 napja
Amikor Zoli folyamatosan cancelling magát: homofóbia, szexista, a következő mi lesz? rasszista? Nézzük a jó oldalát, legalább környezet tudatos.
. ilacziko
. ilacziko 10 napja
@William Ironstone A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külső vagy belső tulajdonságait kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között - feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján - hierarchiát állít fel. Mit akarsz ezzel mondani?
Tamás Velkey
Tamás Velkey 11 napja
Érdekelne egy könyvlista azokból amit olvasol, vagy érdemesnek tartasz az olvasásra. Én a Jordan Peterson az élet 12 szabályát olvastam és ajánlanám. Rendkívűl jó könyv. A másik hogy rendtkívűl bátor vagy hogy ilyen témákat ilyen nyílt platformon mersz beszélni. Egyébként bennem is megfordult, hogy a feminizmusnak, már tényleges célja nincs is szinte, csak az ellenség kép maradt.
Sndr
Sndr 10 napja
Zoly mer beszélni nyílt platformon arról, amiről naponta egy tucat cikk megjelenik és hetente egy rahedli videó készül ugyanerre a platformra, kb. ugyanazzal a mondanivalóval. Micsoda páratlan bátorság.
Jani SIr
Jani SIr 11 napja
A "kill all men" szlogenig azért elég sokan eljutottak. Utána meg kihal az emberiség, szóval tovább nem kell gondolkodni.
András Csider
András Csider 11 napja
Jó volt a videó . Azzal lehetett volna még feldobni/megfűszerezni ha Adri is beszáll a beszélgetésbe
Papp Mate
Papp Mate 11 napja
Szia Zoly! Emlitetted, hogy rendeltel egy Kepes Andras konyvet. Ha esetleg nem olvastad a Tövispuszta cimu regenyet, csak ajanlani tudom, nagyon erdekesen mutatja be tobb szemszogbol a 20. szazadi magyar tortenelmet.
Dávid Perjési
Dávid Perjési 11 napja
Kaledonia = Mozsár utca De tulajcsere volt és a választék a negyedére esett vissza, így is jó, de erősen már. Sőrből is volt olyan választék, abból alig maradt 8-10 féle :( De 2-3 látogatást megér ;) Kész lett az éttermi rész és patent az étel is :)
rcs2003
rcs2003 11 napja
Kellenek ezek az alkalmak és témák Zoly! A te hangod sokan meghallják. Ne hagyj fel vele, a habkönnyű gamer témák csak az élet elhanyagolható hányadát képezik, ne szorítsd vissza a komolyságot! :)
nomad
nomad 11 napja
Figyi zoly.nemlehetne full facekam? És nem ilyen kisablalos
Nándor Kruppa
Nándor Kruppa 11 napja
örülök, hogy visszajött a Beszélgessünk, még ha követve is a yt-ra
Bl4s1us
Bl4s1us 11 napja
Jobb ha fajsúlyosabb témák vannak. Hátha kevesebb lesz itt a hülye, bár igazából nincsenek illúzióim.
Dávid Nagy
Dávid Nagy 11 napja
Zoly, mit fogsz te ezért kapni a feminaciktól! 😂😂😂
viktor
viktor 6 napja
Mondod ezt a feminista Zolynak
Sndr
Sndr 10 napja
Semmit. Semmit sem fog kapni. Nem kéne áldozatot játszani ok nélkül.
Mr Bubbles
Mr Bubbles 11 napja
Mit? Egy-két mérges kommentet?
redf aser
redf aser 11 napja
Bántja szegény szemem és fülem szavaid . A hit amikor már azt hiszed , hogy te döntesz és átlátsz dolgokon , miközben csak annyira vagy amennyit megengednek neked . Elültetik a gondolatot benned , hogy jobb vagy a média zombiknál , pedig ugyanabban a gépben vagy egy fogaskerék csak máshol . (Amúgy kedvelem a csatornát régóta , tehát én sem vagyok kivétel)
Nyilas Krisztián
Oh újabb beszélgessünk. Aszem ma is főzök valamit 🤔😏
Magyar ART channel
A Születésnapot láttátok Winterberg-től?
Magyar ART channel
@Mimoko Igen az is kurva erős. Az a zárás úristen de tökéletes.
Magyar ART channel
@Bl4s1us Dogma film az már csak ilyen.
Bl4s1us
Bl4s1us 10 napja
Ja, kikészített a kamerakezelés.
Mimoko
Mimoko 11 napja
Az új filmje is nagyon jó ! Még egy kört mindenkinek (2020)
Tamás Sajben
Tamás Sajben 11 napja
Nagyszerű film
Martin123 Z
Martin123 Z 11 napja
Na ez legalább nincs annyira telebaszva reklámmal
Következő
Aki elkapja a csalókat
1:52:47
Megtekintés 301 E