Sötét

Az Év és a Generáció Legjobbjai! | Arany Mazsi 2020 🏆 | - Otherside #37 🎧 

Feliratkozás
Megtekintés 40 E
91% 364 35

#Otherside #AranyMazsi #GameoftheYear
Témák:
00:00:20 - Bethesda felvásárlás
00:02:12 - Game Awards
00:08:50 - Cyberpunk 2077
00:31:40 - Top5 játék 2020
01:14:22 - Az Év Csalódása
01:15:01 - A Generáció 5 Legjobbja
Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

Játék

Közzététel:

 

2020.dec.24.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Gyula Fűri
Gyula Fűri Hónapja
Kár, hogy nem tudhatjuk meg mi volt Sasa baja a Cyberpunk sztory-kezdetével. Érdekelt volna.
koschwarz
koschwarz Hónapja
Elképesztö bazmeg, hogy 2-3 percenként dob reklámot. Konkrétan hallgathatatlan a beszélgetés.
Csaba Hugya
Csaba Hugya Hónapja
pikmin = lemings
Zsolt Ördög
Zsolt Ördög Hónapja
Ajánlom figyelmetekbe a Don't Starve című remekművet, azzal konkrétan hónapokat el lehet játszani. Zseniális.
Juhász Laci
Juhász Laci Hónapja
Számomra is a generáció legjobbja lett a TLoU2 viszont mellet még ott van a Red Dead 2 is! De viszont pl a Ghost of Tsushima egyáltalán nem fogott meg 2-3 óra után meguntam valahogy nem jött át...de hát kinek a pap és kinek a paplan...:D Ugyanez a God of War is viszont azt végig toltam, élveztem és kb ennyi.
Hay Tay
Hay Tay Hónapja
2 mondatonként reklám.. Kicsit sok.
Yuuji Sakai
Yuuji Sakai Hónapja
Nekem nem is jelent meg iden 5 jo jatek. (Konzolokrol fogalmam sincs, PC-n jatszok csak, ez a fotelben hatradoglos controller nyomkodos dolgot meghagyom masoknak, nope reszemrol a teljes iparnak) 1. Doom Eternal - CP 2077 (Nem tudnek valasztani, a Doomguy lelkem kuzd a pnp rpg playerrel) 3. Hades 4. Horizon Zero Dawn Es nekem ennyi volt 2020. Generacio legjobbja? Hatred. Tomeggyilkos szimulator. Zsenialis otlet, az a hang melle es a monokrom megjelenes... Hidegrazos.
István Vincze
István Vincze Hónapja
Nem AAA, de számomra a generáció legjobbja a Hollow Knight. Na meg persze a roguelike ebben az évtizedben bontakozott ki, ami több ezer óra funt adott nekem. Ha AAA, akkor gondolkodás nélkül XCOM 2. A Doom Eternal szorosan 2.
Szabolcs Benedek
Nagyon jó müsor, de basszus egy akkora spoilert benyomni, hogy Joel meghal az durva, most jelent meg a játék Istenem.... még mindenkinek nem volt lehetösége kinyomni
Zsolt Feczkó
Zsolt Feczkó 2 napja
Pontosan, én még tartogattam volna a játékot, de így már nem is érdekel, talán pár év múlva hátha elfelejtem....
Máté Borbély
Máté Borbély Hónapja
íí, ez a Cyberpunk ekézés nagyon félre csúszott. Aki 10 órát játszik egy olyan játékkal, amit 100+ ra terveztek, és úgy véleményezi, az pont olyan, mint aki megnézi a Remény Rabjai első 20 percét és azt mondja, hogy ennek sz*r a sztorija... Igen, én is letoltam fő küldetésvonalat 30 óra alatt, de a játék akkor kezd el élni, ha megcsináljuk a többi (szeritem nagyon érdekes és trükkös) küldetést is. Most 90 óránál vagyok és nem látom a végét. El kell ismerni hogy prev-prevgen konzolokon nem egy álom... De ám PC is létezik, és köszi egy középkategóriás PCn is 1440p ben jól működik. Lehet hogy elfogult vagyok, mert szerintem zseniális, de az év csalódásának kijelenteni, úgy hogy 10% alatt progresseltek, az akkor is nagyon meredek.
Tamás Nyári
Tamás Nyári Hónapja
👍
Simon 'Borderline Dumpster Fire' Randall
Sok mindent lehet kritizálni a Red Dead Redemption 2-vel kapcsolatban, mint játék, de az, hogy itt egyáltalán nem merült fel a neve *vicc kategória*. Objektívan, "véleménykedést" félretéve, a generáció technológiailag legfejlettebb játéka, részletesség és minőség szempontjából meg sem közelíti semmi.
VoltanIgor
VoltanIgor 2 hónapja
A Horace remek, tényleg, de tavaly nyáron jelent meg - értsd 2019 nyarán. Szóval innentől az egésszel baj van, értem, hogy a bal oldalon ülő úriember negligálja a PC-t, de akkor sajnos ilyen gondok jönnek elő. Zoli meg ostoba sajnos, és fingja nincs arról, hogy mi történik a játékiparban. Sőt, szerintem konkrétan nem élvezi a játékokat. Ez nem egy nagyon jó érv egy állítólagos szaki mellett.
Dark Revenge
Dark Revenge 2 hónapja
Én speciel jobban szerettem az Arany Mazsit, külön videóban :) (játékbemutatókkal)
Péter Varga
Péter Varga 2 hónapja
filmvilag.me/get/film/1907160 erről a filmről valamit...
aqwe asdas
aqwe asdas 2 hónapja
Ezt a last of us seggnyalást továbbra se értem de hát kinek a pap kinek a papné
Mihály Tarjányi
Mihály Tarjányi 2 hónapja
baromi sok a beágyazott reklám és így hallgathatatlan útközben...
János Holczer
János Holczer 2 hónapja
Jó kis videó lett
Keso Feri
Keso Feri 2 hónapja
A jövőben othersideot is csak asztali gépről nézek, mobilról nem. A videó 2/3-át telebaszni 5 percenként reklámmal kicsit soknak érzem...
Ádám Gombos
Ádám Gombos 2 hónapja
Ez a sok reklám sajnos élvezhetetlenné teszi az amúgy érdekes beszélgetést
Győri Tibor
Győri Tibor 2 hónapja
Nálam a generáció játéka a Gow volt! A ps5-t is Ragnarök Brundle lesz! Jó lett a videó! BÚÉK nektek!
Arnold
Arnold 2 hónapja
Nintendo által szponzorált tartalom.
nahailyenvanakkor
nahailyenvanakkor 2 hónapja
Azért furcsállom, hogy úgy beszéltek a Cyberpunkról, mintha tényleg valami retek játék lenne, amit bottal sem érdemes piszkálni. Szerintem azért a hibáival együtt is megérdemel egy erős 8-ast. Remélem fél - egy év múlva eléri azt az állapotot, amit a CDPR is elképzelt eredetileg.
Bence , Áron Csata
hát mert az , olyan mint a filmiparban a Fast and Furious
szkcs
szkcs 2 hónapja
TLOU2 + RDR2.
Andrew
Andrew 2 hónapja
Generáció legjobbjai nálam: 5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild 4. Red Dead Redemption 2 3. God of War 2. The Last of Us Part II 1. The Witcher 3: Wild Hunt
Elek Ebéd
Elek Ebéd 2 hónapja
Gora fest ?
Evil lordy
Evil lordy 2 hónapja
Hé van valami videó a reklámok között! ( 3 után kinyomtam, szerintem ez túlzás )
Nikoletta Terebesi
Nikoletta Terebesi 2 hónapja
Nagyon sajnálom, hogy sokan úgy állnak hozzá a Nintendo-hoz, mintha csak gyerekjátékokat gyártana, pedig tényleg pl. a Zelda az, ami nem nézi hülyének a játékost, hanem tényleg mindent te fedezel fel. :) Örömteli, hogy Sasa mindig megemlíti.
NorByte Games
NorByte Games Hónapja
@László 2 akkor elèg rosszul nèztèl utána. Teljessèg igènye nèlkül: Astral Chain, Super Smash Bros Ultimate, Super Mario Odissey, MarioKart 8 DX, Paper Mario Origami King, Super Mario Maker 2, Labo 1-4 kit, Ring fit adventure, Fire Emblem Threehouses, Pokèmon Tournament DX, Pokèmon Sword & Shield, Zelda BotW, Pikmin 3 DX, Zelda Link's awakening, Xenoblade Chronicles, online által (ami harmad ára a másik kettőhöz kèpest) kb 45-50 NES, 25-30 SNES játék, és mèg sorolhatnám. De igen, biztos igazad van, hogy Android szutyok játékok vannak rá. :D Istenem, az ilyen inkompetens hozzászólásokra úgy felröhögök mikor olvasom. XD Ezen jót röhögtem. Ezzel szemben ott a box egy Forza, Fable és Gears miatt és ennyi köt le, nem hiába fogom majd elpaszolni, mert alig van bekapcsolva a Switch mellett. :) Halo-t meg kipróbáltam és egyáltalán nem kötött le, szerintem túl van èrtèkelve.
László 2
László 2 Hónapja
@NorByte Games nem egyszer végigtúrtam már a kínálatot, hogy vegyek-e Switch-et, de 3 épkézláb játék lebutított és túlárazott változata és egy halom Android szintű szutyok miatt nem fogok venni.
NorByte Games
NorByte Games Hónapja
@László 2 te meg inkompetens, Xbox/PS bz ennyi erővel. :D
László 2
László 2 Hónapja
@NorByte Games nope, te vagy elfogult Nintendo bz
NorByte Games
NorByte Games Hónapja
@László 2 elég szűklátókörű vagy, ha így gondolkodsz. Plusz lefogadom nincs is Switched... Sokkal több a tartalom és gameplay innováció, mint jó pár multiplatform vagy más ps-xbox játèknál. Olyan szeretettel és lèlekkel készülnek, amit megirigyelhetne nagyon sok más fejlesztő/kiadó. Na meg nem gyerekes, hanem családbarát tèmájú ès többek között ezèrt is tud többet eladni az exkluzívjaiból a Nintendo, mert szèlesebb körben terjed el. Hiszen egy kis gyereket nem ültethetsz le Resident Evil, Doom és hasonlók elè. :)
Csaba Hársfa
Csaba Hársfa 2 hónapja
Nálam a generáció játékai: 1. The Last of Us part II 2. God of War 3. Star Wars Jedi Fallen order 4. Days Gone 5. Death Stranding
Mefi100%
Mefi100% 2 hónapja
Az év játékai közé az Ori and the Will of the Wisp szerintem bekerülhetett volna , mert minden téren jó volt. Mindenki megfeledkezett róla mert az év elején jelent meg. De mai napig úgy gondolom ,hogy az összes forintot megérte a játék amennyibe került.
István Vincze
István Vincze Hónapja
Egyet értek. Ott a helye 2020 legjobbjai között. Szinte minden szöget fejen talált.
József Veres
József Veres 2 hónapja
Ez most csak saját vélemény ... nekem nagyon nem tetszik bármi ahol zoli többet beszél 10 percnél ... miért nem lehetett egy normális aranymazsit mint eddig ??
Tidus Famous
Tidus Famous 2 hónapja
Sasa amúgy nagyon rávilágit arra a problémára ami körül lengi Magyarországon a Nintendo címeket,lehet ha ránéz valaki hirtelen egy mobilos /gamepass játékot lát csupán, de annak aki ismeri a Nintendo franchise-okat tudja hogy ezek a címek jóval erősebbek annál. Nem vagyok a legszélsőségesebb Nintendo fan,mind három konzol gyártó termékével rendelkezem és gamepass előfizetésem is ,de hiába vannak ott nagyon minőségi indie címek a Nintendo címei bőven érnek annyit mint a Sony-é csak családbarát a megvalósitás ( az nem azt jelenti hogy gyerekes...hisz pl a Toy Story se gyerekes ,hanem családbarát). A Luigi's Mansion-t amúgy nagyon ajánlom Zoly Egy nagyon minőségi játék ami ugyan néhol nehézkes,de olyan eszméletlen ötletek vannak benne...hogy sose tudhatod milyen feladványal találkozol a következő szobába ezáltal elképesztően addaktiv.Ránéztem az eladási számokra és nyugaton (meg persze Japánban) bőven egálban van mondjuk egy Ghost of Tsushima-val (ami szintén egy remek játék csak máshogy) Szóval én azt mondom nyitni kell a Nintendo címek felé mert lehet sokkal több érték van benne mint az itthon sokkal népszerübb nyugati sablon címekbe.Ahogy Sasa mondaná...ezeknek a címeknek tényleg van lelke ! :D
Tidus Famous
Tidus Famous Hónapja
Véleményem szerint mint kézikonzol egyáltalán nem olyan gyenge kis gép és emellett ameddig olyan minőségi címek érkeznek amit mind a kritkusok mind a piac honorál addig ennek a zsigerből jövő Nintendo gyülöletlen nem sok értelme van... Megértem ,hogy mondjuk aki Cod és társait tartja a gaming világ etalonjának annak nem pálya a Switch,de azt mondani gagyi játékok olyan cimekre amiket max trailerből látott és gyülöli miközben kritikai értelembe véve a saját kategoriájukon belül brutálisan erős minőséget képviselnek ,nem kis meggondolatlanságnak tudom gondolni. Itthon nem ismerik a Nintendo-t és lehet sose lesz népszerű de ezt az izzó Nintendo gyülölködést sose fogom megérteni....nyilván a Nintendo nem a magyar pénztárcákhoz szabja majd játékait....
László 2
László 2 2 hónapja
Jó, majd ha nem 80000 ért adnak egy 20000 forintos kézi konzolt, és nem 22000ért adják az 5 éves gyagyi játékaikat. Addig inkább veszek 10x jobb játékokat 1-2000ért XBOXra.
Mystream Magyar Csatornája
Én személy szerint az Immortals Fenyx Rising-et nem szavaznám meg az év játékának semmi újjat nem mutat mint egy Zelda inkább Genshi Impact abba sokkal több újitás van (Új pályák , Új fegyverek , Co-op , folyamatosan bövűlő látványvilág "1.2 update" ) meg persze ingyen kapod meg.
Combo John
Combo John 2 hónapja
Kellemesett csalódtam! Nagyon releváns lista, meglepően korrekt és objektív lett.
WolfEX
WolfEX 2 hónapja
Gondolom a Witchernél meg senkinek nem volt semmivel baja, pedig az aztán hogy jelent meg 😂 Olyan vicces ez a Cyberpunk hate train. De akkor is az év egyik legjobb játéka lett
Tsuki Ōkami-sama
Igen nem kell a hülyékkel foglalkozni. Manipulálható idióták voltak is lesznek is, emlékezz a boszorkány perekre, meg a nácizmusra. Mindig vannak bologató jancsik, akik azt állítják, igen de ő azt mondta az és az szar. Azokkal kell foglalkozni akik meg tudják értelmesen indokolni, hogy mi és miért nem tetszett, azokkal ellehet kezdeni beszélgetni. Még ha nem is fogadjátok el egymás véleményét, de tiszteletben tartjátok, szégyen hogy milyen gyűlőlet kerekdik a sok szájkarate mesterből youtubon, bezzeg a pornó oldalak komment szekcióiban megy az egyet értés a sok beteg ember egymásra talál. Én kajak bevezetnék mostantól hogy személyivel lehhesen regisztrálni a net használatához, igen vannak ennek is hátulütői, de ha nem tudod elrejteni az arcod, ha saját neveddel álsz ki, hidd el nem lenne ennyi szenny komment. Na m1. Azt akartam írni, hogy a witcher 3 at a bugos launch ellenére is nyugodtan tudtam játszani, nekem az jó élmény volt. Míg cyberpunk 2077 ps4 promon is szaggatott, egybefojt, crahselt, ahogy írta az elöttem levő illető, mint egy béta. De a legrosszabb, az hogy cd project azt álította hogy , a játék már játszható, mindezt márciusban 2020 ban és ott tartunk, hogy a régi konzolokon, majd csak március 2021 ben lesz játszható. És a vége eddig kétszer vittem ki plusz láttam a thevr pisti végigjátszását, nem lett jó. Nem tetszett 3 fajta végig játszásból egy sem ütött úgy. Majd azután leesett, hogy a witcher 3 ból is inkább a mellékküldik, meg a főküldik és a harc az ami tetszett, a vége meg olyan meh.
Simon 'Borderline Dumpster Fire' Randall
Azért nem volt *akkora* baj a Witcher állapota megjelenéskor mert feleennyire nem volt bugos és optimizálatlan, és magába a játékba, bugokon felül, nehéz volt belekötni. A Cyberpunk gyakorlatilag bétaként jelenik meg teljes áron és azokon túl is szar mint RPG, szar mint nyílt világ, akciójátékként maximum és bőkezűen épp, hogy középszerű, az, hogy jó mellékküldetéseket írogattak a 15 óra alatt kivihető main plot mellé nagyon sokat meg nem ment rajta.
Kitzhun
Kitzhun 2 hónapja
Amennyire ment a hype, úgy szálltak fel a hate trainre. Ugyanazt mondják mint mások. Nincs semmi eredeti gondolatuk.
Nagy István
Nagy István 2 hónapja
Hú, ezt a károgást annyira nehéz volt hallgatni. A magyar game play-ek alapján azért ez nem egy játszhatatlan játék, ahogy itt eladják. Zsigerileg alig bírtam a károgásukat. Az oroszlánkirályból a sakálok [hiénák] jutottak eszembe. A #36 rész sokkal jobb volt.
Nagy István
Nagy István 2 hónapja
@Bl4s1us Blabla. Sakál, hiéna. Krumpli, burgonya a hasonlat tekintetében. Még egyszer: a károgás volt zavaró. Felőlem gondolhatják, hogy rossz, de valójában csak az ócsárlás kedvéért csinálták...
Bl4s1us
Bl4s1us 2 hónapja
@Nagy István Bagoly mondja verébnek! Te még egy egyszerű afrikai állatot sem ismersz fel. Nem csak többnek mutatom magam, az is vagyok. :) Én legalább megtudom különböztetni a hiénát a sakáltól. Ez is valami ezek szerint. Téged kizárólag arról a nyomorult Cyberpunkról alkotott véleményük zavar ami alapvetően nem is volt a műsor főtémája. Sasa később csak jókat mondott a nintendós játékokról. Az is károgás volt mi?
Nagy István
Nagy István 2 hónapja
@Bl4s1us De, károgás volt. Láthatóan azt sem tudod megkülönböztetni, hogy nem a véleményükkel volt bajom, hanem a károgással. - Annyira mérvadó a véleményük néha, hogy még a játékban szereplő személyek nevét sem tudják... Ráadásul ha már évtized játékai, sokkal nagyobb merítés lenne ez, mint amit itt felsoroltak. - Ha két hasonlatot sem tudsz összerakni a fejedben, akkor miért válaszolsz? Megmondom. Mert többnek szeretnéd mutatni magad, mint ami vagy... Nálam az újságíró ott kezdődik, hogy tud igényesen fogalmazni. Nem pedig, 10 percen belül 20x ismétli el ugyanazt a hülyeséget, teli szóismétléssel. - Felőlem pöröghetsz a marhaságodon, leírtam a véleményem, ennyi.
Bl4s1us
Bl4s1us 2 hónapja
@Nagy István Az neked is sikerült mivel nem "károgás" volt az egész beszélgetés. Nem kell egyetértened az újságírók véleményével, de szerintem érthetően elmondták, hogy miért gondolják így. Az állatokat pedig illik felismerni, még egy általános iskolásnak is megy. Ez a műveltség része. Egyébként meg a varjak szoktak károgni, a sakálok maximum üvöltenek szóval nem tudom, hogy jött ez az asszociáció.
Nagy István
Nagy István 2 hónapja
@Bl4s1us Sikerült megfognod a lényeget.
Gergely Gáspár
Gergely Gáspár 2 hónapja
Elő kell fizetni YT. premiumra! 2 éve nem nézek reklámot.
László 2
László 2 2 hónapja
2 éve csicska vagy adblock :p
Krisztián Tóth
Krisztián Tóth 2 hónapja
Az egész videó tele van baszva reklámokkal.
FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája
A The Legend of Zelda: Breath of the Wild konzolokra és PC-re sokkal nagyobb élmény lehetne nem mint egy kis képernyős switchen? Hasonlított a gameplayek alapján Witcher 3-ra, az új AC-re de inkább felfedezős kalandos game nem? Dragon's Doma-ra hajazna talán? Abból is lesz 2. rész. Vagy Fable 1-re hajazna még?
Tamás Juhász
Tamás Juhász 2 hónapja
Miért kerülnek be 2015 / 2018-as játékok a 2020-as toplistába?
Tagscherer Jr
Tagscherer Jr 2 hónapja
Mert az a toplista a generáció legjobb játékairól szólt ami 2013-ban vette kezdetét és 2020-ban ért véget i think?Vagy lehet hogy csak el kéne olvasni a címet vagy egy kicsit oda figyelni a videóra mi hangzik el benne és nem egyből hülyeségeket kommentelni ?🤨🤔
Milán Boros
Milán Boros 2 hónapja
Értem én hogy ZELDA de azer ne hasonlítsuk már össze egy red dead 2vel vagy God of warral.szerintem ezek a játékok sokkal melyebekk mint egy zöld szarral ugrálni .
Milán Boros
Milán Boros Hónapja
@NorByte Games nem így gondolkozok de te meg játszd végig a GTA T és meglátod mi a különbség .
NorByte Games
NorByte Games Hónapja
Ok, ülj le, egyes... XD Látszik fogalmad sincs milyen játék a Zelda, mèghogy zöld szar... Istenem, arról nem is beszélve, hogy nem egyszer évjátèka nyertese lett. Inkább hagyd, ne is próbáld ki, túl magas lenne neked, ha így gondokodsz.
Zoltán Branyiczky
Zoltán Branyiczky 2 hónapja
Aztakurva...
BadSektor
BadSektor 2 hónapja
Jó, ez igazából ott lett komolytalan, amikor a kedves vendég azt mondta, mennyire nem akarta utálni a Cyberpunkot, majd minden egyes lehetőséget megragadott, hogy rúgjon a játékon egyet, de amikor a Half-Life: Alyx esetében húzott párhuzamot, hogy "hát még ez is tudja, bezzeg a Cyberpunk ezt sem", ott így elegem is lett és kinyomtam a videót. Sajnálom, mert amúgy vártam. Meg amúgy ilyet mondani, hogy a GTA V-ben az NPC-k organikusan élik az életüket??? Mivan?:D Gyerekek ne már... értem, hogy régen volt már, de ott ugyanúgy lélek nélkül, bambán járkáltak fel-alá az utcán, maximum néhány konkrét eseményre tudtak adekvátan reagálni (főleg inkább csak sikoltozva elfutni).
Gergely Kóródi
Gergely Kóródi 2 hónapja
Sasa eddig nekem szimpatikus volt de ez a Nintendo játék erőltetés rendkívül átlátszó. Ennyi erővel mobilos játékokat is berakhatatok volna hogy milyen kreatívak és micsoda "lelkük" van, vicc az egész.
Gergely Gáspár
Gergely Gáspár 2 hónapja
A nintendo-t lemobilozni😂 Jaj..
Norbi Ignácz
Norbi Ignácz 2 hónapja
Lehet béna vagyok, de sehol nem találom azt a platformjátékot, amit Sasa említett. Mi a pontos címe? Horas, Horesre nem találok semmit.
Norbi Ignácz
Norbi Ignácz 2 hónapja
@Zsolt Sashegyi Ja, hogy Horace, oké. (a kiejtés vitt félre akkor) Köszi, ránézek :)
Zsolt Sashegyi
Zsolt Sashegyi 2 hónapja
hurun.info/to/vide/ZbCWmHitsGq4x54.html
R. S.
R. S. 2 hónapja
🥇 Red Dead Redemption 2 🥇
Attila Molnar
Attila Molnar 2 hónapja
47:40.Mindegy milyen jó vagy egy játékban.Van 8 éves kínai vagy dél-kóreai kisfiú aki feleannyi idő alatt megoldja a pályát XD
Balázs Kalocsai
Balázs Kalocsai 2 hónapja
Sasa es Zoly vegigjatszottak egyaltalan a Red Dead 2-t? Vagy belefaradtak, mert "sokat kellett lovagolni"? Annak a sztorija ugyanis valami pofatlanul zsenialis az elejetol a vegeig, az epilogusrol nem is beszelve.
Arpad Palinkas
Arpad Palinkas 2 hónapja
Én nem tudom de nem hallgatnék Sasa-ra biztosan ha játékot kéne választanom mert a gyermeteg túlárazott Nintendo dolog nem jön be ahol pár mechanikától kell hasra esni. Zoly meg sokszor nem konzisztens pl ha a Witchert besorolta szerencsére azért a legjobb 5-be egy nagyon hasonló hangulató RDR2-nek is helye kellett volna hogy legyen. Sokszor azt éreztem hogy Witcher with guns :D Az én 5-ösöm így nézne ki: 1. Witcher 3 2. RDR2 3. Bioshock Infinite 4. GTA 5 5. Dishonored vaaaagy a Cyberpunk Nem tudom igazából Zolyn azt érzem hogy a friss élmények túl nagy hatással voltak rá ezért tette a Last of Us-t az első helyre a régi emlékei meg elhalványultak de ez alapján az én listám 5. pontjának alternatív opciója is kikezdhető :D Meg annyit hozzá kell fűzni hogy én PC Only vagyok ők meg több platformon nyomják de mégis azt gondolom ezzel a listával előbb egyetértenének az emberek mint az övéikkel. Viszont azt ne felejtsük el hogy ez mint mindegyik egy szubjektív lista az ő véleményük és mint ilyen ízlés dolgában nem lehet és nem szabad vitatkozni :)
Lipták Gergely Simon
Sekiro, a harcrendszerevel a teljes DS szériát zárójelbe teszi lényegében.
Simon 'Borderline Dumpster Fire' Randall
Igen, mert... most tudsz ugrani meg pókemberkedni és nem HP-t darálsz lefele, hanem poise-t. Az nem lényeg, hogy speckókon kívül gyakorlatilag ugyanazzal az egy katanával fogsz játszani egész végig.
Mr Bubbles
Mr Bubbles 2 hónapja
Wow ez mekkora marhaság. :D
Tsuki Ōkami-sama
Tsuki Ōkami-sama 2 hónapja
Elegem van azokból akik azt mondják, hogy amiatt nem tetszett a last of us mert lezbikus szál volt benne. Én végig játszottam az elsőt, és a left behind dlct tudtam hogy milyen a szexualitása. Nekem a szar sztori, és joel felesleges halála az ami, csalódástkeltett. És igen kell beszélni róla, de ugyanaz megy a star wars last jedira. Nem egy fan játék/ filmbe kell olyat mutatni amire senki( mármint rajongó) nem kíváncsi. Ahogy ti mondtátok a star wars nál tetszett nektek jó, ti jártatok jobban. Nagyon sok ismerősöm van ugyan így hogy nekik nem tetszett.
Tsuki Ōkami-sama
@Peti Pinczés minden hatertől? Nem vagyok hater, szeretem a játékokat, és ki is játszottam, azt írtam hogy a szar sztori és joel feleslges halála az ami nekem csalódást keltett. Szórol szóra ezt írtam, ne hasonlítgass senkihez se. Egy véleményt nyílvánítottam ki. Te ebbe bele kötöttél. Mert egy fanboy vagy. Azokat meg példaként hoztam fel lehet megnézni ha még nem láttad. Senki pártját nem fogom. Nem lett egy rossz játék sőt a lopakodós játékok közül az egyik kedvencem, viszont a szar sztori miatt, lehetetlen újra játszani. És logikai párhuzam. 🤓 már mért ne lehetne érv. Ez egy tény hogy ugyanzt tette, mint a last jedi, s ami ott sem vált be az itt sem fog. Igen követem az eladásokat, nem csak beírogatok valamit. Mint mondjuk te. Mi a te érved ellenem. Mert a szavaimba belekötöttél, leírtad hogy szerinted én mi vagyok, s mit gondolok. Én ugyanezt csináltam válaszul. Szeretnéd elolvasni ezt a rendet. Nézd meg az első részt. Az egy rendesen rendezett mű. Persze kinek mi tetszik az relatív. És nem zavart csalódtam. Ha már fogalom hiányról beszélünk. És nem a játék szar, hanem a sztori, meg azt írtam téged le se szarlak. Mert ahelyett, hogy egy normális beszélgetést folytattunk, volna kötekedtél, és a véleményemet kritizáltad. És egy játékot még egyszer kihangsúlyozom, az élethez hasonlítottál. Wtf. Ellyvel vagy száz embert, s kutyát, meg szörnyet ölsz meg, abban hol van a realitás. Ez egy játék. Van főhős armor ahogy, gúnyosan fogalmaztad. Hisz nehézségi fokozattól függetlenül és játékostól is függetlenül, hányszor lőnek telibe. Olyanokat élnek túl karaktereink a két játék során ami nem valóságos. Itt nem egy tündér mesét vártam. És igen van mindennek következménye, jobban tudom mint, te azt feltételeznéd rólam. Ide legjobban a telltale féle walking deadet tudnám felhozni. Lee is meghalt, de karakter hűen. A game of thronest, a húgom a tanúja, hogy míg ő rajongott, én az első évad után azt mondtam, hogy ez egy szar. Nem tud le kötni. Ez is saját vélemény az akkor még csak 16 éves húgom felfogta, hogy ez az én néző pontom, te öreg nem.
Peti Pinczés
Peti Pinczés Hónapja
@Tsuki Ōkami-sama az hogy itt emlegeted a Last Jedit az nem érv maximum logikai párhuzam. Alapfogalmak ismerete. Tudod mit hagyjuk is. Komolytalan ez az egesz. Neked a véleményed annak a függvénye mit gondold egy shitpost community meg egy-két AngryJoe féle HUrun-er. Minden hatertől ugyan ezeket olvasom. Mennyit esett vissza a második héten az eladás vagy mennyi a metacritic...kerdem én bármelyik más jateknal tudod mennyit esik vissza egy játék? Vagy csak divatos ezt itt mondogatni. De ne válaszolj rá. Felesleges. :)
Tsuki Ōkami-sama
@Peti Pinczés érv: numero uno: nem egy fan dologkba tettem volna ilyen magyarázgatást, pont mint a last jedi-ban. Az is hogy sikerült. Ketté választott egy nagyobb rajóngói réteget. Mint mózes. Mondhatsz amit, akarsz azt is leírtam, hogy ez az én véleményem, az meg a tiéd. Csak mert egy rinyagép fanboy vagy, s nem fogadsz el véleményeket, nem kell olyat olvasnod amit, nem akarsz, s nem kell oda írnod, ahova nem tudsz építő jelleggel írni. Én ezt azoknak írtam, akik egyet értenek velem. Azokkal kitudom beszélni ami nem tetszett, ebben a játékban. De ha érveket akarsz írok, nem csak én gondolom így: Körülbelül 6 nagyobb külföldi csatorna is, és a milliókat számoló communityiükkel, is hasonló véleményekkel van mint, én olyan mint mondjuk angry joe( s mielőtt azt írod kis pöcsös, na jó de ő olyan érzelmes, ami tetszik neki, az nagyon, ami meg nem az nagyon nem, zoli is ugyan ilyen) metacritic, bár nem hagyatkozom rá azért: user score 5.2 összehasonlítás képpen a ghost of thusima ami, nekem is nagyon tetszett user score:9.2. Majd az eladások last of us volt az eddigi legjobb 4 milliót adott el, de a második héttől mély zuhanásba kezdett. Míg ghost of thusima 5 milliót adott el, s azóta is köszöni jól van, egy új ip. Míg a last of us az év játéka volt ps3 on majd ps 4 en. Te amúgy szoltál olvasni, rád férne. És mielőtt itt neki állsz kakaskodni megint a másik tyúkoljában, hadd mondjak még valamit. Nem az életet akarom vissza kapni egy videó játékban, arra ott van az én életem. Nem nem kell elmondanod milyen az élet. De nem ezért fordulok oda, s játszom valamivel, igen lehet realisztikus, de ez egy zombi apokalipszis, na az mennyire reális. Öcsi extrémitással akarsz példálozni, én meg leírtam a száraz tényeket. Sokaknak tetszett, sokaknak meg nem. Ahogy már leírtam, ti jártatok jól. A következményekre meg csak annyit, úgy is lehetett volna hogy joel karakterhű marad, elli is karakter hű marad velük segítünk a városnak túl élni, mikor is a végén ebby megjelenik, amikr már majdnem minden helyre áll, s joel föláldozza magát. Így ér véget a prt 2 és indul a part 3 om. S ott ellehetett volna kezdeni abbyvel. S úgy nem lett volna ekkora probléma belőle.
Peti Pinczés
Peti Pinczés Hónapja
@Tsuki Ōkami-sama olvasnám ha lenne mit. De egy darab érv nincs abban amit leírtál és ezt még te magad is beismerted most mivel egyet se tudtál ideírni az előző írásaidból. :) de igen neked van igazad.
Tsuki Ōkami-sama
@Peti Pinczés 2021 van olvasd vissza és értelmezd.
The Bandi
The Bandi 2 hónapja
Jó történet, de unalmas semmi gameplay-re jó példa a Death Stranding esete tavalyról. Hiába érdekelt a story, de a játékmenet vontatott és sz#r volt.
Tsuki Ōkami-sama
Tsuki Ōkami-sama 2 hónapja
A last of us 2 nagy csalódás volt, cyberpunk nagyobb csalódás. A legnagyobb hiba cd projectől azt mondani, hogy a játék már kész csak finomhangolnak.
Karcsi sx
Karcsi sx 2 hónapja
Amíg ide bepicsogjátok, hogy sok a reklám, pont addig tart feltenni egy adblockot is -.- lassan 2021 és még mindig ott tartunk, hogy erre nem jöttek rá az emberek? Ha annyira támogatni akarod a csatornát van rá ezer más mód, ahol mellesleg még több is marad a zsebükben mint 1-1 adblock reklám megnézéséből...
Hard 3n3d
Hard 3n3d 2 hónapja
DOOM CROSSING: Eternal Horizons :) hurun.info/to/vide/hm2c3G6Dr2iutac.html
Arpad Palinkas
Arpad Palinkas 2 hónapja
Zoly én úgy emlékszem előző generáció váltásnál is itt voltál, ezért fura ez a meglepettséged hogy meglepő számodra hogy annak is örülni kell ha valami jól fut. Mivel az xbox 360 érában is ugyanez volt, a generáció végén kijött Call of Duty alig futott már el, még emlékszem a te videódban volt bemutatva hogy milyen baromi közel kell lenni egy épülethez hogy betöltsön és akkor is valami messzi megtekintésre készített LOD fázist kaptunk stb. Szóval egyáltalán nem szokatlan ez a kijelentés és ami most van. Sajnos a konzoloknak le kéne rövidíteni az élettartamát 4 nagyon max 5 évre. Nem így hogy 7 éve kijött már megjelenéskor sem túl erős HW aztán 7 év múlva azt szeretnénk hogy jól fusson rajta a friss játék sőt mi több még az új konzol megjelenése után is támogatott legyen a régi... Ha 3 éve jönnének új konzolok ez megoldható lenne hogy még 2 évig na legyen támogatva az előző gen ott nem olyan szép nem annyi FPS meg kevesebb ficsőr de azért még szépen játszható. Az megoldható lenne na de hogy 7 év után egy megjelenéskor közép kategória alatti terméket továbbra is támogassanak! Annyira azért nem lassult le a HW fejlődés még... Ha azt nézzük a PS5 is erősnek tűnik ma, de mire nagynehezen megjelent az a 2060-as szintű GPU jával dübörögve a motorháztető alatt addig kijött a 3000-res széria szóval már ma egy 3060 kéne a középkategóriához, nem még mire kapható lesz már 3060Ti kéne kb és akkor majd ettől a hw-től várunk csodákat meg hogy támogatssák megint 10 évig, hát meg a... Ha amúgy is olcsóbbak a konzolok, itt lenne az ideje hogy sűrűbb legyen a megjelenésük és akkor maradhatna ez a támogassátok még 2 évig a prevgent. A konzolos közönség is befejezheti a sírást ha ránéznek a PC alkatrészek áraira, aztán ne várják el hogy az 500$-os dobozuk évtizedig támogat majd mindent, pláne úgy hogy a szintén olyand rága vagy még drágább telefonját évente-két évente lecseréli, meg a konzolokra veszi az elég drága játékokat. A nyugati világban nem lenne gond a 3 évente érkező konzol, persze itt felénk azért több empátiával fordulok a dolgokhoz és rosszul érintené a mi régiónkat, de igazából 5 év alatt is elég szép számú játékkal eljátszhatnának a népek (ugye 3 év a nextgenig és még 2 év támogatás).
Beta880408
Beta880408 2 hónapja
Gta egy tps a Cp meg egy rpg LOL abban teljesen igaza van Sasanak hogy a gameplay nem csak hogy a storyt de a GRAFIKAT is felulirja !!!! ezert akkora bukta a halali strandolas mert a story brutal a grafika brutal de a gameplay egy nagy nulla .... Zoly-val egyetertek teljesen ami a W3-at illeti a gvent az semmi es a harcrendszer se a top , a hype ellenere !!
Károly Miheller
Károly Miheller 2 hónapja
A gwenthez zárójelben annyit, hogy sokan legalább annyi órát beleöltek egy minijátékba, mint magába a sztoriba... Mutass még egy játékot ahol ez megtörtént. Jól mutatja mennyire sikeres (volt) a gwent, hogy külön játékot kapott. Abba én az elején szintén beletoltam több száz órát és zseniális volt. Kár, hogy aztán út közben valami (számomra) kiveszett belőle.
Yami Virus
Yami Virus 2 hónapja
A TLOU 2 spoilereknek nagyon örültem...
Mr Kts
Mr Kts 2 hónapja
Nézhetetlen a qrva sok reklám miatt. Abba is hagytam, az a rész amúgy sem érdekel, amikor 2 ps fanboy egymást cirógatja. Persze a legjobb játék szubjektív, de mondjuk én beleraktam több száz órát már a forza h4-be és még mindig nem unom. Mi a jó játék? Amit bármikor szívesen előveszek vagy amiben letolom a történetet 20 órában aztáj jóccakát megy fel apróra a lemez?
László 2
László 2 2 hónapja
de ezek tanult újságírók, ők jobban tudják, meg különben is a bzpropagandát isteníteni kell :D amúgy meg adblock
Gergely Szatmári
Gergely Szatmári 2 hónapja
“Switch exkluzívok = GamePass játékok” Zoly, annyira ostoba és amatőr vagy, hogy az már felháborító. Csinálj inkább főzös videókat, hátha ahhoz jobban értesz...
NorByte Games
NorByte Games Hónapja
@László 2 nem hiszem, szűklátóköröd és hozzá nem èrtèsed is azt magyarázza, hogy egyáltalán nem ismered a N világát. Nembaj, maradj a "hatvanadik" CoD, FIFA és egyebeknèl, amik aztán nagyon egyedik és "èlvezhetőek" az egykaptafás játèkmenettel és a mèrhetetlen bugokkal/mikrótranzakciókkal. Arról nem is beszélve, hogy kb. 0 tartalommal a multin kívül, mert nekem egy 3-4 órás CoD singleplayer nem èlmèny. Rèszben ezèrt is fogom eladni a boxom, mert 3-4 exkluzív címért nem fogom tartani, amikor itt a Switch. Sokkal több és jobb az exkluzív tartalom rá, arról nem is beszélve, hogy a hibrid koncepcióját egyik se tudja, ami nagy előny a többivel szemben. Nem hiába adtak el majd 2x annyit fele idő alatt, mint a boxból. PS-t is veri amcsiba meg Japánban. Utóbbi főleg nagy szó. De te maradj csak az unalmas nem tudom hanyadik fps és társainál. :)
László 2
László 2 Hónapja
@NorByte Games szánalmasan izzadságzagú magyarázása, annak, hogy csak gagyi mobiljátékok vannak rá :D
NorByte Games
NorByte Games Hónapja
@László 2 látszik, hogy nem is ismered a platformot. Nem csak platformerek vannak, körbe kéne nèzni és nem csak az, ami "mainstream",esetleg agyatlan lövöldèk és társaik közt keresni. N más világ, ezt semmelyik nem adja vissza és nem is tudja. Teljesen más érzés, de a N feelinget csak az tudja, akinek van, így kár bármiről beszèlnem, ha nincs neked.
László 2
László 2 Hónapja
@NorByte Games Ja kurva egyedi az N+1. platformer :D
NorByte Games
NorByte Games Hónapja
@László 2 ezt kétlem. GP-ba max 2 kezem meg tudom számolni mennyi èrtèkelhető cím van, ezzel szemben a Switch exkluzívok mind egytől-egyig kiválóak. Megannyi tartalommal, innovációval és egyedisèggel. :)
Med Vood
Med Vood 2 hónapja
Nekem tetszik a Cyberpunk 2077 lehet velem van a baj....
Attila Hajbel
Attila Hajbel 2 hónapja
Igen, veled van a baj, mert 30 óránál többet tettél bele valószínűleg.
Andrew
Andrew 2 hónapja
nekem is tetszik ettől függetlenül többet vártam tőle, számomra nem hozza a Witcher 3 szintjét.
TheUrratha
TheUrratha 2 hónapja
Na na na gyerekek azért álljon már meg a fáklyásmenet.A DOOM ETERNAL-tól nem dobunk hátast, de a FINAL FANTASY az meg milyen szuper? Na ne nevettessetek már! Hát ez a bétahím the last of us fanboy nekem ne akarja beadni, hogy egy ff-vel nem csak kizárólag gyerekek, melegek meg csajok játszanak...
Tidus Famous
Tidus Famous 2 hónapja
Se nem meleg ,se nem kisgyerek nem vagyok ! 1999 óta játszok Final Fantasy játékokkal és igenis nagyon jó játék lett minden hibájával együtt a Final Fantasy VII Remake Nyugaton (és persze Japánnban)nem is volt kis siker. Ja és megjegyzem a PS1 érában a Final Fantasy VII volt a Gran Turismo mögött a legeladottabb PS1 cím....nem hiába hisz a VII.rész komlexitásba,müvészetileg és történetileg nagyon komoly szintet képvisel...amit egy kis gyerek nem fog megérteni és inlább elmegy lövöldözni egy sablonos fps-be. Attól mert nem a zsánered és nem is ismered ,szerintem nem kéne le szarozni és pocskondiázni a játékot és a rajongóit ! Béke !
Lil Ak-47
Lil Ak-47 2 hónapja
Az a helyzet, hogy a legtöbb dologban teljesen igazatok van. És az is mutatja, hogy ebben a generációban, milyen kevés emlékezetes cím lett, hogy az érdemi dolgokat kevesebb mint 2 óra alatt túltárgyaltátok. Nem vagyok meggyőződve, hogy a gaming lefele ível, de az tény, hogy a 360-ps3 generációban, valahogy jobb volt játszani. Nagyon örülök, hogy annyi év után is töretlenül halad az OW! Boldog karácsonyt és lehetőségekben gazdag új évet szeretnék kívánni nektek Zoly, és minden kedves OW nézőnek!
GamerMeyr
GamerMeyr 2 hónapja
Hali, gondolotam hozzászólok valamit, de Sasa hozzászólásait követően meggondoltam magam, : gamers forever, and keep it up guys.
BordakPapja
BordakPapja 2 hónapja
Ez a bukta sokdimenziós, és azért ha olvasunk a sorok között, akkor azért nem csoda, hogy ekkora kapitális ordas pofonba futottak bele a lengyel fiúk. A CDPR egy budget kiadóként indult, a Witcher első epizódjával lépett egy merészet, 2. résszel stabilizálta magát, majd egy óvatos (és nem hibátlan!) ugrással belépett a nagypályások közé a Witcher 3-al. Közben a garázs cég szépen felduzzadt, kilépett a tőzsdére, sőt, a lengyel állam egy valag pénzt öntött bele támogatás jogcímen. A CyberPunk mint brand, egy kiaknázatlan lehetőségként hevert a padlón, nem volt hülyeség érte nyúlni. Azonban nem véletlen, hogy 2012-től pihent a projekt 4 évig. Nem volt kapacitás, és ahogy menetközben kiderült, a CP2077 TÖBB munkaerőt igényel, mint a Witcher igényelt! Elkezdték felduzzasztani az állományt külsős bedolgozókkal és jókora sansz van rá, hogy az első gikszer itt csúszott be: a divíziók koordinációja. Elég nyilvánvaló, hogy a fő platform a PC - a konzolos részlegek pedig nem voltak megfelelő létszámmal (szakértelemmel?) ellátva. A több irányú platform-fókusz volt tehát a 2. akna. És ekkor haraptak rá a piszoly csövére: marketing. Ekkora hype-ot még nem láttam ... soha?? Bakker az egész város tele volt a sárga hátterű plakátokkal! Ilyet azért még nem sok játékkal tapasztaltam. A hype mindent nagyít, de a hibákat jobban! Nade ezt nem látta senki belülről? Látták, de volt egy pont, ahol már nem lehet feszíteni a húrt. Valahol késő nyáron már sejtették, hogy rohannak a szakadékba. A cég árfolyama nem tűrte jól a halasztásokat. Ez nem egy nyugati kiadó cég számos paralell projekttel, nincs mellette pénzfejő mmorpg/mmofps mikrotranzakciós nyúlással - itt volt a CP és kész, ha van valami gikszer, akkor a részvények mennek a levesbe. A befektetői (?állami?) oldalról tehát volt egy jókora nyomás, hogy KI KELL JÖNNI a játékkal még idén. Marketing szempontjából sem lett volna előnyös, hogy a CP2020-at húzónévként használó termék 2021-ben kerül csak piacra. Jött a karácsonyi szezon is... A számos előrendelő is csorgatta már a nyálát, szóval őket sem szabadott tovább váratni, nehogy "bammeg a fűnyíródat, megint csúszik!" alapon visszamondják a rendeléseket. Itt már csak egyetlen kapitális baklövést követtek el: ÖSSZ-PLATFORMOS PREMIER... Ahogy azt többen is megemlítették: a CDPR, mint cég mára az iparág üdvöskéje. A fogyasztók szemében nem amcsi dollár-prés, hanem egy szív-lélek fejlesztőcsapat. Őket most full hidegzuhanyként éri, hogy DE, a CDPR is PÉNZÉRT csinálja a játékokat és TUD szart kipréselni. Mindenki azzal jön: ezt nekik könnyebben megbocsájtják a játékosok, mint a Bethesdának vagy az EA-nek... Pont az ellenkezője! Egy komoly renoméjú cég első botlása ez, de sajnos túl kapitális! Az hasonló szintű EA vagy Activision fail esetén mi a reakció? "Ó ez már meg sem lep" A negatív élmény jobban beég, mint a pozitív - hiába voltak ott az egyre színvonalasabb Witcherek, ezt most szinte kinullázták. A befektetők meg, akik hulla nagyot buktak, keresetet indítottak a varsói bíróságon. Az EA pl. erre azt mondaná (mondja!): van pénzem az ügyvédi költségekre, gyerünk! A CDPR? Pénügyi tartalékok? Kelet-európai bíróság? Csalódott állambácsi? ... nem túl bíztató kezdet! (ha bukta lesz bármely formában, akkor azért remélem, hogy a gog.com-ot le tudják választani időben az anyacégről, mert azt azért igencsak sajnálnám...) Én mit várok? Szerintem sincs, minden veszve, de b.sszus, egy ilyen kezdet után már nem 6 inkább 7 napos munka hetekkel és 48 órás munkanapokkal kell teperniük, hogy a bugokat (the Spiffing Brit youtube-os csatornán azért látható bár méretes exploit, melyek paradox módon még további bugokat is generáltak...) meg a sík-hülye AI-t helyre pofozzák és így legalább az ígéretek egy része teljesüljön... Bocs a wall-o-text-ért :D Nem vettem még meg a CP2077-et (ha early-access konstrukcó lett volna és nem pre-order akkor talán), de tavasszal pont ezért a játékért akartam vatta új asztali gépet venni! Most ezt tolom köv. tavaszig, hátha addig a hibákat is kikalapálják (amúgy NAGYON remélem, ha nem zakóznak végleg, akkor a CP is kap min. 2 nagyobb lehelletű DLC-t a jövőben ... a multiplayerre speciel sz.rok magasról, ha a reaktív rpg környezet hozza a szintet)
Arpad Palinkas
Arpad Palinkas 2 hónapja
@BordakPapja @BordakPapja Nem tudom egyrészt a Sonynak is át kéne nézni hogy mit pakolnak fel. Másrészt meg a refundnak alapnak kéne hogy legyen, GOG-on pl 30 nap... Szóval nem estem egyelőre hasra a Sony nagy kegyességétől
BordakPapja
BordakPapja 2 hónapja
@Arpad Palinkas A Sony szakított a "no refund" üzletpolitikával. Ez 2 dolog miatt lehetséges: 1. látják, hogy példátlan (szvsz precedens, hogy NE told túl a szekeret) a bukta és próbálnak minimális arcvesztéssel kijönni a dologból (végülis ha trét árulnak a PS Store-ban az az ő felelősségük is) 2. az előző pont miatti veszteséget (főleg presztizs, de anyagi is) viszont hülye lenne lenyelni a Sony - ezt a buktát és a következményeit le fogják verni a CDPR-en (tuti vannak apróbetűs részek a szerződéseikben az ilyen esetekre, amit könyörtelenül behajtanak - persze erről mi nem sokat fogunk hallani, mert a CDPR nem megy perre a Sony ellen, hanem fizet mint a katonatiszt; sanszos, hogy a darabonkénti jutalékot fogják módosítani) "havonta vagy fogalmam nincs igazából milyen bontásokban, de biztos nem egyenként" - ha a multicégek általános szervezési stratégiáját nézzük, akkor valószínűleg negyedévente Amúgy a Sony eljárása korrektebb és célravezetőbb, mint a Microsoft-é. Microsoft Store-ból nem vonták vissza, "csak" mintegy megjegyezésként odabiggyesztették, hogy frissítésig "users may experience performance issues" (ami egyfajta eufemizmusként is értékelhető :D)
Arpad Palinkas
Arpad Palinkas 2 hónapja
@BordakPapja A legutolsó adat 20 millió volt már visszatérítéseket levonva. Tehát bátorkodtam 8 millió meg 12 millióval számolni, nyilván nem pontos mert biztos előrendelő is térített vissza de simtélem a 20 as már az az adat amiben a visszatérítések le vannak vonva és még hányan veszik majd meg a bugjavítás után... A Sony is vissza fogja tenni hetek kérdése, amúgy miért is kéne kártalanítani a Sonyt? Gondolom a játék bevétele nem folyt még át a CDPR-hoz, mivel nem minden darab után megy az utalás nyilván :D Hanem havonta vagy fogalmam nincs igazából milyen bontásokban, de biztos nem egyenként.
BordakPapja
BordakPapja 2 hónapja
@Arpad Palinkas a játék betyár jól fogyOTT, aztán 4 nappal a premier után szakadt a f.s zivatar és kezdett lecsengeni az indító hype + a SonyStore-os visszavonás sem kis pénzekről, illetve azok visszatérítéséről szól (nem szólva arról, hogy Sony-t vajon mennyivel kártalanították a visszatérítéseken felül) ... A befektetők sem muníció nélkül perelnek - a CDPR kommunkiációja ugyanis így felettébb megtévesztő volt, ami úgy is értelmezhető, hogy a kedves "hiéna urakat" átb.szták mint sz.rt a palánkon - ez már fullosan btk.s tétel, ami túlmutat az egyszerű "piaci kockázat" jelentette veszteségen
Arpad Palinkas
Arpad Palinkas 2 hónapja
Egyébként a perek kifejezetten úgy furák hogy a játék betyár jól fogy! Már pre orderben eladtak annyit hogy igazából megtérült! Erre jönnek a mocskos hiénák és jaj hazudtatok egyik részvényesi gyűlésen beperlünk. Máskülönben meg az hogy jól fut konzolon úgy is érthető szerintem hogy ahhoz képest hogy egy 7 éves gyengus hardware ahhoz képest jól fut :D Na de most jönnek és perelnek, mert ők de meg lettek károsítva mert esett a részvényárfolyam, ez egyrészt befektetési kockázat másrészt meg ha tényleg törődnének a céggel nem öntenének a lángokra még olajat úgy hogy már megjelenés napján megtérült a játék! Meg első héten fogyott még vagy 20 milla, de nem elég, mert még és még és még kell az utolsó centet is ki kell csavarni belőlük. Ezért nincsenek jó játékok, mert ilyen hibákat azonnal megbüntet a piac, nem engedte hogy halasszák 1 évvel még, nem hibázhatsz, ezért adják ki a sorozatban ugyanolyan játékaikat a stúdiók mert legalább abból baj nem lesz valaki úgy is megveszi mert már játszani akar valamivel. Pont az ilyen befektetőknek álcázott rohadt hiénák miatt akiknek nem elég hogy 0 sec megtérül a játék utána minden már profit hanem több és több kell. Hány fejlesztő a seggét verné a földhöz ha 2-3 hónap alatt megtérülne a játéka...
yeezus
yeezus 2 hónapja
Az angol szavakat miért kell magyarosan kiejteni? Gondolok itt a Bethesda-ra vagy a CD Projekt Red-re..miért nehéz angolul kiejteni?
László 2
László 2 2 hónapja
Mert Magyarországon vagyunk, ahol a betűszavakat magyarul kell ejteni.
Sbence92
Sbence92 2 hónapja
Sztem mert a magyarok nagy része erős akcentussal beszél angolul, egyszerűen nagyon mások a hangok, van aki azt hiszi nagy király, pedig nem, de annak a szájából is mesterkélt az eredeti kiejtés. Úgyhogy cédé projekt red, meg szájd kveszt van, mert jobban hangzik magyar beszéd közben. Nem gáz ez. A japánok rosszabbak a makkürüdonárüdüszü-vel (McDonald’s).
flippo01x
flippo01x 2 hónapja
ami nálam még helyet kap 2020ban az az Ori and the will of the wisps, ohh te jó ég
László 2
László 2 2 hónapja
Hol, az animációs filmek listáján? :D
Random Imagination
Random Imagination 2 hónapja
Az Év és a Generáció Legjobbja: Zolynak: 5. immortals fenyx rising 4. Watch Dogs: Legion 3.Half-Life: Alyx 2. Ghost of Tsushima 1. The Last of Us Part II Sasának: 5. Ghost of Tsushima 4. Pikmin 3 Deluxe 3. Animal Crossing: New Horizons 2. Demon's Souls 1. The Last of Us Part II Év csalódása Zolynak és Sasának: Cyberpunk Generáció legjobbjai Zoly szerint: 5. What Remains of Edith Finch 4. The Witcher 3: Wild Hunt 3. God of War 2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild 1. The Last of Us Part II Sasa szerint: 5. Sony Bloodborne PS4 4. The Last of Us Part II 3. God of War 2. The Witcher 3: Wild Hunt 1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
József Veres
József Veres 2 hónapja
Köszönöm
TomyBoy82
TomyBoy82 2 hónapja
A HUrun tehet a sok reklámról. Már mindent telesz@rnak vele. Aki teheti inkább PC-n nézze mert ott lehet blokkolni. Ami meg a generációt illeti, a Sony exkluzív játékai nélkül nagyon szegények lettünk volna. Ennek a generációnak a közepe-vége felé szerintem a Micro is magára fog találni. Ennyi felvásárolt stúdió csak össze tud kaparni végre vmit. 😁
Rick Dalton
Rick Dalton 2 hónapja
Köszönjük, hogy lezártátok ezt a generációt!
Max Morgan
Max Morgan 2 hónapja
Ha a az elmult 20ev legjobb jateka a Zelda akkor nagy a problema vagy tendesen kiegett a srac! OMG! Max a Nintendon! Igazabol nincs is olyan hogy legjobb jatek, max korszakokban vannak kiemelkedo jatekok!
László Ángyási
László Ángyási 2 hónapja
Én úgy érzem,hogy a Red dead redemption és az AC Valhalla a generáció legjobb címei.
Zoltán Bezdány
Zoltán Bezdány 2 hónapja
Fikazzuk a cp77et kovetkezo resz.
xandercorvin
xandercorvin 2 hónapja
Ismét csak egy remek kis otherside. DE!!! Az első órában nekem 19 reklámot told be a HUrun.....mégha nem is fizetem elő a HUrun premium szolgáltatását, nem túlzás ez egy kicsit????
Citrone
Citrone 2 hónapja
AdBlock
xandercorvin
xandercorvin 2 hónapja
@Mátyás Németh Én támogatom az Otherworld-döt a Patreon-non, szóval ha van valami új cucc akkor ott megnézem...Igaz, hogy az Ad_block működik Google Chrome-mon, de ez a ku*rva sok reklám az iPhone HUrun hivatalos app-on keresztül dobta be, ahol nem nem lehet ezt megúszni....a szo*pás ott van a reklámok, a HUrun-berek és maga platform-mal kapcsolatban, hogy már azokat a videókat is teletoljàk reklámokkal, ahol már maga a videó önmagában is szponzorált más cégek által. És ez az állítás teljesen megállja a helyét mint a külföldi, mind a magyar feltöltések esetén....nincs az a pénz amit el nem lehetne költeni különböző videó és zenén streaming szolgáltatásokra....(HUrun, Netflix, Spotify, SoundCloud, Disney+....stb)
Mátyás Németh
Mátyás Németh 2 hónapja
@xandercorvin Ha már ennyire pofátlanok, akkor csapj fel egy ad block-ot. Ha meg mindenképp támogadnád őket, akkor fizess elő prémiumra. Sajnos manapság ow-t nem lehet máshogy nézni. :(
Dávid Szabó
Dávid Szabó 2 hónapja
Annyira jó lenne megérteni, hogy mi olyan nagy dolog a last of us2ben. Technikailag tökéletes meg a gameplay is jó, de a story egy hatalmas foskupac bármi értelem nélkül, a karakterek ugyan olyan pocsékak ami egy story alapú játéknál hatalmas gáz.
László 2
László 2 2 hónapja
A bzipropagandát mindig isteníteni kell
Med Vood
Med Vood 2 hónapja
"karakterek ugyan olyan pocsékak ami egy story alapú játéknál hatalmas gáz" Te még is miről beszélsz ? :D :D hurun.info/to/vide/f4SVt2eq2IO6vJo.html hurun.info/to/vide/iJJ-1Kuj2prQlKs.html
1bobharo
1bobharo 2 hónapja
A közepét szépen telibeszartátok reklámmal minden 5. percben gratula!
Vitya7708
Vitya7708 2 hónapja
Srácok,Zoly!Ne haragudjatok,nagyon szeretem a műsort,mindig nagyon várom az othersideokat!De ezzel a reklám lóf@sszal ti nem tudtok mit kezdeni?Mert baromira idegesítő és zavaró hogy 14 perce megy,de már 4 reklám volt.Kezd élvezhetetlen lenni!
Mr Bubbles
Mr Bubbles 2 hónapja
@László 2 Állítólag már csak a harmadik legnagyobb...
László 2
László 2 2 hónapja
@Mr Bubbles YTP a lenagyobb csicskaság :D
Ruszó András Lestat
@Mr Bubbles HUrun Vanced. Blokkol mindent, ingyen.
Mr Bubbles
Mr Bubbles 2 hónapja
Érdemes előfizetni a premiumra, ugyanis már kevesebb reklám nem lesz.
Ruszó András Lestat
Tudnak vele mit kezdeni. Ők rakják bele :D
álmos asboth
álmos asboth 2 hónapja
50millio példányban kelt el a witcher 3 és szerintem enek a generácionak messze a legjobb openworld gameszkoja lett
Arpad Palinkas
Arpad Palinkas 2 hónapja
Igazad van csak sok embernek már nem tart 7 évig a memóriája és elfelejtik hogy ebben a generációban mik jöttek ki. Nem is tudom mi adott el még ilyen sokat talán a GTA 150 millióval de azt az online miatt vették ennyien szóval nem összehasonlítási alap egy offline hosszú RPG játékhoz, ami igazából rétegjáték elvileg, de az eladások nem ezt tükrözik.
Attila Badi
Attila Badi 2 hónapja
Nem tudom de azért hogy az év legnagyobb csalodása a cyberpunk2077 a game kurva bugos de a sztori a mellék küldetések a szerteágazó ág meg van a játékban és olyan a vílag mintha élne és én ugyis élvezem hogy a fat xboxoneon játszom ezen fogom ki jászani a covid meg maga a gyenge hardver be tett a játék fejlesztőinek de ez van legálabb már lehet vele játszani és csak jobb lesz a game lásd witcher 3
Soft
Soft 2 hónapja
Nekem a Valhalla bugosabb volt mint a CP. De lehet, hogy csak nálam van a hiba.
Soft
Soft 2 hónapja
Nekem 3 mellék küldi meg azokat a (már nem emlékszem a nevére) papírokat nem tudom összeszedni.
Márk Máté Diószegi
Nem nálad van, ne aggódj! Én November 17. óta vagyok egy gamebreaking bugban, ami miatt nem tudok végigmenni a fôszálon. A következô patchbe lesz javítva mindössze és emelett rengeteg sok apró bug/glitch-vel találkoztam a játékban.
A Hard Days Knight
A Hard Days Knight 2 hónapja
Zoly, Phelan elmondta neked már régen egy Othersideban, hogy a Vaják 3 fejlesztőcsapata már sehol nincsen. Véletlenül sem full az a csapat dolgozott a CP-on, de hogy ez a csúszda eleve nem a fejlesztőcsapatok hibája azt szintén kifejtette a legutóbbi beszélgetésben. Reklám legyen még több, az fontos!
Arpad Palinkas
Arpad Palinkas 2 hónapja
@Zoltán Branyiczky Na most találtál 1 embert? Tessék egy kép hány ember dolgozott a Witcher 1 en és hány maradt a 2-re: i.imgur.com/b66oRti.png Na most ha szerinted ezt a csapatot felduzzasztották a piros X es embereket meg lecserélték az ugyanaz a csapat? Persze hogy pár fejes, meg vezető már ott van trilliárd éve, de azért Phelannak igaza van hogy nagyok a mozgások sok a cserélődés, szerződéses munkák stb, szóval igen ha valahol az emberek harmada cserélődik vagy nem egyezik az adott csapattal szerintem már hívhatod új csapatnak még 10-20% os hígulásnál oké hogy rámondod, de nézz rá az X-ekre és láthatod hogy itt tényleg csak az új csapat kifejezésnek maradt értelme.
Zoltán Branyiczky
Zoltán Branyiczky 2 hónapja
@A Hard Days Knight erre nem lennék büszke, de oké.
A Hard Days Knight
A Hard Days Knight 2 hónapja
Akkor még egyszer: "-véletlenül sem full az a csapat dolgozott a CP-on..." Bizonyára a fejlesztésvezetőn kívül még bőven vannak akik a Vajákon is dolgoztak, de ettől még nagyon nem ugyanaz a csapat. Te lovagoltál rajta, hogy ez a fejlesztőcsapat összehozta a Vaják 3-at stb... Phelan meg dolgozott az említett játékon, én meg elhittem amit mondott. Ha ez kultusz, akkor kultista lettem.
Zoltán Branyiczky
Zoltán Branyiczky 2 hónapja
Tévedés. A Cyberpunk 2077 fejlesztésének a vezetője pl 2002 óta a csapat tagja. Az meg bőven a Witcher. Értem hogy Phelan kultusz elég erős itt az OW-n, de papagálykommandózni azért mégsem kéne.
Magony Szabi_Toboz
Magony Szabi_Toboz 2 hónapja
"Nem hallottam olyan játékról ami jó, és túl hosszú" Alien Isolation, mikor már azt hittem végre vége, még tovább nyújtotta a játék a végét. Imádtam a játékot, de a vége nagyon hosszúra nyúlt. 😅
Reignbow
Reignbow 2 hónapja
Kövezzetek meg vagy banoljatok... De ez a kettős mérce el tud gondolkodtatni. Most hogy itt annyit volt emlegetve abból IS kiindulva, meg úgy ahogy a neten elnézem a kommenteket, ha valaki szerint akár autós battle royal-ban is a Last of Us, vagy a God of War a legjobb, ha pl Kratos bekerül a Fortnite-ba (ha már aktuális) akkor az Epic-nek a krva anyját és dögöljön meg mindenki a cégnél és lázadjunk fel ellene és csináljunk vasvillás, fáklyás menetelést és végezzük ki a dolgozókat az OKÉ. De ha én szeretem a CDPR-et, mert a Witcher sok boldog órát okozott nekem és a Cyberpunk-al is elvagyok mert nem ültem fel a hype vonatra és úgy összességében leköt és nex-gen konzolon elég korrektnek tartom, akkor kb egy KULTISTA F*SZ vagyok? Hogy is van ez?
Simon 'Borderline Dumpster Fire' Randall
@Reignbow Ha nem tudod elkülöníteni, hogy mit élvezel és mi az ami objektívan kritizálható, ne lepődj meg ha beskatulyáznak. Pl.: a CP nyílt világa látványos, de az AI sz*r. Nem kell sem fanatikusnak sem pedig vallásos gyűlölködőnek lenned, hogy ráláss.
Reignbow
Reignbow 2 hónapja
@Simon 'Borderline Dumpster Fire' Randall De az is megvan akkor ugye hogy ez a példában szereplő másik rétegben is elég erősen jelen van?
Simon 'Borderline Dumpster Fire' Randall
Nem attól vagy "kultista" mert neked bejött a Cyberpunk, de vannak akik vakon és agyatlanul bástyáznak neki.
Arpad Palinkas
Arpad Palinkas 2 hónapja
Nem tudom én is nagyon kíváncsi lennék ha kigurítanák azokat az exkluzív címeket amiket említettél nem csak úgy járna-e mint a Horizon idén, hogy hát igazából jó-jó egy erős közepes cím de nem értem azt a rengeteg hypeot amit kapott a maga idejében mert nem év játéka anyagból van gyúrva csak odaadták mert a többi még ennél is silányabb volt. Szóval én is gyanítok itt egy Sony Exkluzív címek Istenítését úgy sem esik le a PC-seknek ha mégsem olyan jó mert nem tolhatják végig.
Neko Senpai
Neko Senpai 2 hónapja
Tobb a reklam mint a tv-ben lol
Tibor Kovács
Tibor Kovács 2 hónapja
Azért az a poló + üdítő kombó pont jól jött így, karácsonykor :D :D :D
Max Morgan
Max Morgan 2 hónapja
Podcastra igazan felrakhatnad ugyanazon a napon amikor megjelenik youtubeon, mert inkabb ott hallgatnam...
Mr Bubbles
Mr Bubbles 2 hónapja
Év játéka: FF7 Remake Generáció játéka: Bloodborne Generáció meglepetése: Hollow Knight
Márton Szakos
Márton Szakos 2 hónapja
Számomra a generáció legjobbja a Red Dead Redemption 2 volt. Lehet követ dobni. :D
Márton Szakos
Márton Szakos 2 hónapja
@János Kovács azért azt nem mondanám, hogy komplexebb. A Cyberpunk Night Cityjében sokkal több grafikus elem van, mint a RDR 2 Valentinejában vagy Saint Denisében.
János Kovács
János Kovács 2 hónapja
Red Dead 2 fut sima ps 4-en pedig sokkal koplexebb és nagyobb nekik miért nem?
Ákos Orosz
Ákos Orosz 2 hónapja
@Dávid Bíró reméljük jó lesz. Minden adott egy jó folytatáshoz. Csak ne erőltessenek bele valami oda nem illő multiplayer módot.
Dávid Bíró
Dávid Bíró 2 hónapja
Nekem is a Horizon, meglepett mennyire jó, a zenéje mindig itt cseng a fülemben, remélem a folytatás is jó lesz.
Ákos Orosz
Ákos Orosz 2 hónapja
Nekem a Horizon Zero Dawn volt a kedvencem, leginkább azért mert 200%-osan felülmúlta az iránta támasztott elvárásaimat. Semmit se vártam tőle de minden szempontból(történet, gameplay, grafika, setting) betalált nálam.
Gabe Logan
Gabe Logan 2 hónapja
Nálam is a *TLoU 2* a gen legjobbja, örülök, hogy Zoly is így érezte. Az év tanulsága soha ne írd le előre a *Naughty Dogot* , a CDPR pedig túl van hype-olva (Witcher 3 is túlértékelt, főleg technikai téren van nagyon elmaradva), nálam az *Uncharted* is ott van a legjobbak közt, főleg ha egybe veszem a *Lost Legacy*-val. Én amúgy nem akarok tőlük sci-fi-t, mert nem szeretem azt a kategóriát, úgy vagyok, mint az RPG-vel... Remélem egyiket sem fogják, maradnak az eddigiekhez hasonlóan. Ubishit manapság mennyiség a minőség felett, nem csoda, hogy unalmas... A távol-keleti dolgokkal teljes mértékben úgy vagyok pont mint Zoly. Jó de figyelembe kellene venni, hogy belassult a game ipar, több év mire kijön valami nagy játék. Azért is pl. 3 *Uncharted* helyett csak másfél. GoW (a story elég fel van fújva, a kölyök játssza a hülye gyereket, az apja leteremti, a lezárás egész jó, de összességében nem nagy dolog, a gameplay meg 1 idő után már ugyanazokat dobálja vissza csak nem tűzes, hanem jeges óriás stb., a harcrendszer mondjuk tényleg elég jó lett)
István Herbák
István Herbák 2 hónapja
Nem tudom te hol éltél eddig, de a Naughty dog-ot az első Uncharded óta, nem lehet összehasonlítani a többi stúdió játékával. Miért mondom ezt, mert olyan pénz, energia mennyiséget és időt tesznek bele hogy nem véletlenül, nem mondják el mennyibe került a játék.Ez lefordítva olyan mintha egy olimpikonnal kezdenél el a saját sportágában versenyezni, esélyed nincs ellene. Ezzel ki jár jól? Mi a játékosok, valamilyen szinten a többi fejlesztő is mert az ilyen kvalitású játékok tudnak újat mutatni technológia terén stb. A lust of us part II egy térben kiterjesztett cső játék, nagyon sok és jól megírt AI-val, gyönyörű grafikával és mérhetetlen sok propagandával(ez vitán felül áll, ha tetszik, ha nem). Vannak tehát elvitathatattlan érdemei ennek az "interaktív" filmnek,de a helyén kell kezelni.
MrDra Qula
MrDra Qula 2 hónapja
52:55 A retek árfolyam :D
Jani SIr
Jani SIr 2 hónapja
Én a Cyberpunktól pontosan azt kaptam amit vártam. Elég nyilvánvaló volt hogy bajok lesznek azzal...
Gódor Viktor
Gódor Viktor 2 hónapja
12 percen belül 4 reklám.... már megint mintha a retek klubot nézném...
Péter Varga
Péter Varga Hónapja
@László 2 neked komolyan értelmezési problémáid vannak xD Egy szóval nem írtam sehol hogy nem írhatod le a véleményed. Arra nincs jogod hogy elvárd hogy valaki hogyan csinálja a saját tartalmát , és hogy arra tesz e reklámot vagy sem... A kettő kurvára nem ugyan az, olvas szerintem több könyvet, mert nem tudod értelmezni a mondatokat, aztán azt hiszed most megmondod a tutit közben teljesen másról beszélsz xD
László 2
László 2 Hónapja
@Péter Varga A kommentet a vélemények írásához találták ki, nem kizárólag seggnyaló dícséretekhez. Kurvára jogom van véleményezni. Ha nem tetszik nem kell olvasni a kommnetemet :D
Péter Varga
Péter Varga Hónapja
@László 2 abban mi személyeskedés van hogy nem tudtál értelmes választ adni? xD Olvasd vissza a kommenteket, ha néhol kicsit személyeskedősebb volt esetleg a hangsúly, lehetséges, x edik személyeskedős beböfögésnél már elnézést ha én is stílust váltok... De érdekes még most is csak ennyit tudsz kiragadni az egészből, leírok egy regényt érvet, erre csak viszed a magadét. Jó lenne ha egyszer megtudnád cáfolni amit írok, mert ennek így semmi értelme és üres az egész vita. az hogy nincs jogod ahhoz hogy egy ingyenes tartalman bármit is követelj, nem vádaskodás,hanem tény.. ha boltban vásárolsz valamit, és ingyen adnak mellé valamit ott is szép lenne ha az emberek még reklamálnának hogy miért nem ezt vagy azt adnak ingyen xD Olvasd vissza az eddigieket, bármit írtál, amivel nem értettem egyet kifejtettem, érvekkel alá támasztom. Erre állandóan keresel pár sort amibe nagyjából megpróbálsz bele kötni, ahelyett hogy megfogalmaznád 1x is miért nincs igazam , jaa hogy valójában fingod sincs a témáról csak a fejedbe vettél valamit és azt böfögöd végig.
László 2
László 2 Hónapja
​@Péter Varga csodálatosan csinálod, hogy üresen személyeskedsz, meg nincs jogod hozzázol, majd ezzel vádolsz engem XD
Péter Varga
Péter Varga Hónapja
@László 2 miért döntse el a néző hogy mennyi reklámot tesznek bele? Semmi pénzedbe nem kerül, csinálnak egy ingyenes platformra valamit, amit vagy megnézel vagy nem. az meg hogy kiforgatod bármit írok még nem cáfolod meg hogy miért nincs igazam, érveket légy szíves. az hogy megértem miért van telebaszva reklámmal, nem azt jelenti hogy jó a sok reklám a nézőnek, így nem értem mi ez a seggnyalós szöveg... ez ép olyan ha meg emelik a liszt árát, ezáltal drágább lesz a kenyér , akkor a te egyszerű felfogásoddal a pék a pénzéhes igaz? itt ép ugyan ez megy, a sok gyökérnek 2 reklám sok volt , reklámblokkolót tesznek rá, most meg emiatt szív a többi , mert ennek a következménye lett a sok reklám... az meg minden tartalom gyártónak magánügye hogy akar e pénzt keresni vagy sem, befektettek eszközökhöz hozzá, és igen szeretnének keresni vele ha már a pénzüket és és idejüket bele fektették, neked még továbbra sem tellik egy fillérbe se, szóval max ki x elheted a videót ha nem tetszik a rendszer, de míg egy filléredbe nem kerül semmi jogod felháborodni, hogy más a saját munkájával mit kezd... annyira logikátlan amiket össze hadoválsz hogy fáj olvasni már... de hiába fejtem ki érvekkel, csak az üres ellen válaszok jönnek, amivel megcáfolni nem tudsz semmit..
Balazs Szikora
Balazs Szikora 2 hónapja
Ezek a beszélgetések eskü jobban tetszenek mint a kritikák. :) Lehetne több ilyen tartalom.
Intro-Man
Intro-Man 2 hónapja
Az ott Hell Energy, elrejtve a pohárral? (videó elején vagyok) Mert akkor lehet, h Zoly pólója nem véletlen. :D
László 2
László 2 2 hónapja
@Dr. Dubai szolidan :D
Dr. Dubai
Dr. Dubai 2 hónapja
Csak szolidan reklámozza a Hell-t.
WuffyRaa
WuffyRaa 2 hónapja
"Kelleténél több ponton ihletődik" Ehhez fogható diplomatikus körülírást még nem hallottam a pofátlan nyúlásra :D (Nem komolyan venni, mihelyst lesz egy olyan vasam, én is ki akarom próbálni a Fenyx Risingot, mert videók alapján nagyon tetszik.)
Kata
Kata 2 hónapja
Én úgy vagyok a Cyberpunk 2077-el, mint anno a Mass Effect Andromedával... én előrendeltem, megjelent, kicsit bugos volt (szerencsére közel sem annyira, ahogy az internet népétől hallottam), de nem voltak túl óriási elvárásaim, így nem is csalódtam akkorát. Mindenki szénné fikázta. Én egyszerűen játszottam vele, és szerettem. A Cyberpunkot is szeretem egyelőre, a hibái ellenére, de a kedvenc stúdióim abbahagyhatnák, hogy szarul adják ki először az új játékaikat... Oké, patchelik később, de az első benyomást nem tudják megváltoztatni.
Csaba Gódor
Csaba Gódor 2 hónapja
Azon gondolkoztam, h opció lett volna-e , a star citizen mintjára elősször kirukkolni egy bejárható várossal(lehessen nézelődni) early access-ba (gog-ra pc only), egy két konceptuális autóval, aztán pakolgatni szépen a kontentet bele pl. elösször a megbízásos ill. rendőrös küldiket, néhány mellékest, és végén a főszálat (a többi platformal), a folymatosan hozzáadott autokkal-motorokkal-fegyverekkel-módokkal stb. meg fentartani a hype-ot, a világot/várost lehetett volna rendszeres időközönként wipe-olni/reset-elgetni az már megszokott early-acces-es cuccliknál, a bug-ok így is videózva lettek volna, de közös nevetgélés csak összetarotta volna a közösséget. HearthStone-ba pl. a mostanában bekerült módok(Battlegrounds, Duels) pont ezért futnak beta jelzés alatt, a bug-ok iránt nagyobb az elnézés, és megengedettek a sűrűbb, nagyobb változtatások, ... így is midenki örül nekik -je új fícsőr-, de nincs akorra teher a fejlesztőkön és folyamatos a visszajelzés a játékosoktól, ami jobb terméket, és közös örömöt okoz a végén, jee kész, pezsgő
Zsolt Sashegyi
Zsolt Sashegyi 2 hónapja
Na, milyen igenyes kontent ;)
131randall
131randall 2 hónapja
9 perc alatt 3 reklám, nem semmi.
Belio Trednar
Belio Trednar 2 hónapja
Én Blizzard jelenségnek szoktam azt hívni, amikor van egy olyan cég, amelyik akármilyen játékot ad ki, akkor is van egy komoly tömeg, amelyik messze túlzóan védik a játékot. CDPR-nél mondjuk ez számomra érhtetlen. Ok, ott volt a Witcher 3, ami nekem is egyik kedvenc játékom, de akkor is csak 1 játék egy már jóideje piacon lévő cégtől. Cyberpunkot én is first day vettem, felültem a hypevonatra (pedig nálam ez nagyon ritka). Számomra nagy csalódás volt. A játékelemeket még csak-csak elnézném, ha legalább a történet kimagasló lenne. Nekem egy 7/10-es játék lett, ha bugokat nem számítom.
Belio Trednar
Belio Trednar 2 hónapja
Amúgy ehhez némileg kapcsolódva , nekem egyértelműen év csalódása, az a Warcraft Reforged.
darkSectorxxx
darkSectorxxx 2 hónapja
Nálam is minden idők egyik legjobb alkotása a The Last of Us 2. Én nem vagyok nagyon érzelgős, meg sok játékot inkáb gameplay miatt játszom, például soulslike játékok. Innentől .............................!!!!!!! SPOILERES !!!!!!!!! : De egész hihetetlen amit én így láttam éreztem a Last 2-ben. Sok játéknál volt, hogy tetszett a story, meg drámai részek, szereplők, halál, elvezstés, stb, a Last of Us első részét úgy emlegettem én is, hogy ejha story, ahogy kezdődik, ahogy véget ér. És erre jön ez a tömény érzelmekkel teli Last of Us II. Az egy dolog, hogy soha eddig nem élveztem játékban ennyire gameplay-t, amilyen élvezet harcolni, lopakodni benne, stb, hihetetlen. Story-ba nehéz kiemelni nagyon mert minden pillanata lebilincselő. Ahogy azt hiszed vége, iszonyat hosszú story-nak és még rátezs egy lapáttal. De had említsek egy spoileres részt!!!! A játék legvége, ami nekem hihetetlen durva volt, mégpedig az a jelenet, ahogy befejeződik a játék. Ellie, ugye visszatér a házba a tanyán. És az a néhány perc, a z a hidegrázós ending, amit nem tudom ki vett észre, vagy kinek jött át, szavak nélkül, de: A lényege, hogy Ellie ugye üresen találja már a lakást, a gitáron elkezd játszani, de az Abby-vel való harc miatt elvesztett ujjával nem tudja eljátszani Joel dalát. Vagyis a BOSSZÚ miatt elvesztette a családot, meg a számára legfontosabb ember emlékét, hiszen hiába van meg Joel gitárja, nem tudja már többet eljátszani a dalt. Vagyis a szeretteiért harcolva, MINDENT elvesztett végére, amiért igazából bosszút akart áll vagy állt. Én nem játszottam minden játékkal ami létezik. De hogy ez a játék nem csak hogy gameplay és látványban az egyik legerősebb, de hogy még a játék végén a kijelzőt bámulva a hideg futkosson a hátamon és elgondolkodtasson a játék, az velem nem nagyon fordult még elő. Volt az első részben dráma, de azok olyanok hogy annyira nem vett rá hogy mondjuk percekig csak üljek és leperegjenek dolgok előttem, meg sok szép játék van történetben, de nekem ez így az egyik legjobb élmény volt, és ez a kis szavak nélküli ending jelenet egész egyszerűen életem legjobbjai között vanank játék , de talán még filmek szintjén is!
Gabor Gabai
Gabor Gabai 2 hónapja
Sasa a legjobb, a Nintendo nagykövete! Annyira jó látni és hallani azt, hogy valaki a szakmából is elismeri ezeket a "csak" Nintendo játékokat. Igen a Nintendo nem egy szem orgazmus , teszem hozzá vannak nagyon szép játékok, de ami a legfőbb és el is hangzik, az , hogy ezeknek a játékoknak leleke van, meg persze irgalmatlan kreatívak, nagyon jó ötletek vannak benne amin mind a mai napig meglepődök, látszódik mögötte a fejlesztési idő maximális kihasználása. Jaa meg persze a temérdek sok kontent ami bele van gyömöszölve egy-egy játékba pl a Super Smash Brothers vagy az Animal Crossing vagy a Pickmin Deluxe.
Gabor Gabai
Gabor Gabai 2 hónapja
@László Hajós Igen, ha több platformot is kipróbálunk akkor lehet levonni a konklúziót. Azt is felróják a Nintendonak, hogy milyen drága egy ilyen gyenge grafikájú játék. Akkor felhozom nekik a Zeldát. Abba a játékba már közel 140 órát tettem és még mindig vannak benne olyan részek hogy le esik az állam. Nem nagy megfejtés grafikailag (megjegyzem nekem tetszik nagyon, főleg a falvak kiépítése,meg az erdők iletve a hangok). Mimden egyes forintot megér az a játék, de mondhattam volna a Mari Kar-ot is ami egyedül, meg multy-ban is zseniális hiába toltuk le már az összes pályát vagy százszor, mindig más és más egy-egy futam. Az a baj, hogy erről nem lehet mesélni ezzekkel játszani kell és akkor veszi észre az ember milyen is ez a Nintendo varázs. Meg a kreativitás.. Melyik cég tudott pénzért tenni karton darabokat? Nintendo zsenialitása ez is a Labo. Meg a ha már Mario Kart.. A Mario Live is eszméletlen, az amilyen szinten tudja kezelni a virtuális valóság kitejresztést a Nintendo.. Az animal Crossing is ha megnézed elég gagyinak hat, de játszva nagyon szerethető és igen csak szerteágazó. Pl múltkor 1 hónap után bekapcsoltam a Switch-et elindítottam az Animal Crossingot. Kijött a karakterem , majd találkozatam az egyik lakóval aki megemlítette, hogy már egy hónapja nem látott és aggódott értem.. Kis dolog ez , de hatalmasat ad annak a bizonyos játékélménynek.
László Hajós
László Hajós 2 hónapja
@Gabor Gabai Én játszok erős PC-n AAA játékokkal, nagy konzolokon egyéb tripla A-val, illetve nintendo konzolokon is, mostanában leginkább 3DS-en. Össze se lehet hasonlítani a nintendo játékait az összes többivel. A nintendo játékok menete olyan összetett változatos élményt adnak amit Sasa léleknek hív, hogy utána ha leülök egy tripla A nagy gépes játék elé akkor az már csak egy egysíkú szemfényvesztésnek tűnik...
Gabor Gabai
Gabor Gabai 2 hónapja
@micsu1982 Igazad van! vannak remek alkotások , sőt kiemelkedőek az indie piacon is, de valahogy összetetségében a Nintendo féle aaa játékok mérföldeket vág rá ezekre a játékokra, ha nem is a lélekben mert pl Indie résznél a Baraid vagy az Ori pl igen csak megüti ezt a szinvonalat amit a Nintendo exkluzívok, de kontetnben nem éri utol ezeket. Mondjuk megnéznék egy olyan indie-t ami mögé a Nintendo fejlesztőiből is beállnának abból mi lenne?!. :) Visszatérve mikor még nem ismertem annyira a Nintendot , akkor az Indie gamek-et játszottam és azokban találtam meg azt amit hiányoltam az aaa játékokban, a játék élményt és a fent említett lelket.. tisztelet a kivételeknek aaa ban is volt zseniális pl a God Of War vagy a nagy kedvenc Detroit, de nagyrésze a látványra ment .Minél szebb legyen és ezt feláldozta a játékélmény és a lélek oltárán. Nekem ha indie és jatékélmény és atmoszféráról van szó akkor az a Hot Line Miami. Mestermű és ott egyáltalán nem "szép" a játék sőt kifejezetten pixeles :D :D
micsu1982
micsu1982 2 hónapja
Jójó, pont ez igaz az indie játékokra is amiket nem tud egy lapon említeni az aaa játékokkal amit meg is lehet érteni, csak éppenséggel a nintendo indielike játékai 60 ojróért (persze tisztelet a kivételnek) mégis lemennek a torkán :P
Következő
Star Wars - Otherside #28 🎧
1:58:14