Sötét

Breath of the Ubisoft - #Immortals: Fenix Rising 🎮 

Feliratkozás
Megtekintés 40 E
92% 376 29

#ImmortalsFenixRising #Ubisoft #Kritika
Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

Játék

Közzététel:

 

2020.dec. 1.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
NOPE
NOPE 8 napja
Ez egy tipikus az én időmben minden jobb volt öregember review. Mindennel csak marháskodni lehet bezzeg a régi 8 bites jatékokban ahol lehetett jobbra meg balra menni olyan hatalmas mélység volt hogy hű... Nem a játékokkal van baj hanem veled. Engem se fog már meg manapság egy mmorpg mert régen annyit nyomtam mint a szemét. Nekem ott a wow és az jó nekem, de nem csinálok tesztet egy masik mmo-ból amiben elmondom hogy a wow jobb és ezzel csak marháskodni lehet...
Tyki Mikk
Tyki Mikk 18 napja
Én nem játszottam a zeldával ,de az odysseyvel igen, és látszik,hogy a game 90%a odyssey, ami számomra baromi unalmassá teszi a fenyxet, mert már majdnem mindent láttam benne...sőt ezt a játékmenetet tapasztalom már a legutóbbi 3 ac óta, a tököm kivan már vele hogy látszik a bugisofton, hogy nem akarja megerőltetni magát ezért a játékai oroszlán részét újra hasznosított játékmenetekből, a másikat pedig más fejlesztőktől lopott ötletekkel csinálják , csak még mikrotranzakciókkal is telepakolják és mégis sikeresek....gratulálok gamerek! Ja, emelett még mocsok szarul is van optimalizálva, nehogy már ezt a fortnite grafikájú fost ne vigye el a 1060-om full lowon 30fpssel, de az odysseyt meg medium-highon igen -.-
Idiot With Crazyness
Szerintem a Brecht of the wild ezerszer jobb de aki nem akar switchet venni annak tökéletes egyébként hozzá teszem hogy szerintem rengeteget számít hogy melyiket játszod hamarabb én nekem speciál azér van ilyen össze hasonlításí alapom mert idén karácsonykor kaptam meg Nintendo t és volt lehetőségem mindkettőt kipróbálni egyszerre
Geri Leveri
Geri Leveri Hónapja
A felétől már úgy untam hogy alig volt erőm ledarálni a fő szálat. Még szomorúbb tény hogy ennek ellenére a legjobb UBI játék imho.
Robert Schäffer
Hogyan húzzál le egy amúgy kivételesen remek játékot egy fos kiadótól master level példát látjuk! Én hányni tudnék már az open world gamektől, és a Breath of the Wildot sem játszottam, mert sosem volt nintentom. De az Immortals számomra az év játéka. Beszopott mint Kane-t a facehugger.
Grimm Linc
Grimm Linc Hónapja
Itt több pontban sem értek egyet veled. Az első, hogy a névválasztásba belekötni, de azt itt már többen írták. A másik, hogyha évente kapunk 12 FPS-t ahol "mész, és lősz, fedezék, tárazz, lőjj-lőjj-lőjj játékot", akkor az nem plágium. Az nem lopás, az nem pofátlan. Ha valaki egy saját magad által beismerten jó játéktól egy jó koncepciót, és játékelemet átvesz, vagy csak inspirálódik, akkor az lopás. Végre a Ubisoft próbálkozik a kicsit izgalmasabb színesebb játékok irányába, erre rögtön mindenki azzal jön, hogy lop a Zelda-tól. Azt meg, hogy egy játékkal " el lehet benne marháskodni".... Zoly, a játékosok 80%-nak a videójátékozás marháskodás, szórakozás, és nem munka, mint neked.
Zoltan Vegh
Zoltan Vegh 2 hónapja
Szép játék, és pont a Zelda miatt, gondoltam végigjátszom, amíg jön a BOTW2, de tele van buggal és akkor pattantam le róla, amikor kifagyott és a mentett állások egyszerűen eltűntek és 10 óra játék ment a kukába! F*ck UBI
Laszlo Maurer
Laszlo Maurer 2 hónapja
Nekem olyan érzésem volt, mintha a végére “megijedt” volna hogy jó a játék, és gyorsan el kellett kezdeni fikázni. Ez pl. PONT nem egy futószalag termék szerintem. Ha nincs mibe belekötni, felesleges a “nincs lelke” meg “csak egy iparosmunka” szöveggel jönni. Manapság főleg felesleges azt várni minden játéktól hogy semmihez sem hasonlítható forradalmat hoz, és ha nem ilyen, akkor “iparosmunkának” titulálni. Számomra ez egy se füle se farka teszt, ahol a “muszáj lehúzni” szépen lassan felülkerekedett.... mondom ezt úgy hogy a Zeldát is végigjátszottam. A Mario+Rabbids után nekem ez egy kellemes meglepetés az UBI-tól.
Attila Veres
Attila Veres 2 hónapja
Hogy copy vagy nem copy ezt rengeteg játékra rá lehet sütni. Sőt a legtöbbre igaz. Nem játszottam az új Zeldával mert 120 ezer forintos konzol és egy 20.000 forintos játék miatt szerintem nem éri meg. Eddig Nintendora 3 címet láttam ami érdekel. (Mióta piacon a masina) Sok genshin posztot láttam, nem ismerem a játékot de szerintem sokaknak csak azért jön be jobban mert ingyenes. Tipikus magyar hozzá állás. Hagyjuk is. Nekem alapból nem tetszik ez a manga szerű nagyszemű japán kislányos fétis. És mint minden ingyenes játékban farmolsz, mikrotranzakciók vannak. Behozza az árát a fejlesztésnek csak nem Magyarországról... Nekem ez a játék (Immortals) azért tetszetős mert nem tudom a Zeldához hasonlítani, nekem új, és a görög mitológia becsípődés. Az AC játékok közül sok jó van, hát na merítettek onnan is. Várom a saját példányom hogy játszhassak vele és én alkossak véleményt.
Zs85 H
Zs85 H 2 hónapja
10:02 lol az a célközönség én vagyok. szerettem mindig is a külön utas kisebbségbe lenni
Attila Veres
Attila Veres 2 hónapja
Dettó.
HUNdebLeonidasX
HUNdebLeonidasX 2 hónapja
Engem jobban vonz mitólógia setting mind a tündérmesés/fantasy-s szóval kipróbálom egyszer ezt mindenképp
Rreix
Rreix 2 hónapja
10:25 Hát nem tolták el, de az amilyen lett huhu
Balázs Magyarosi
Balázs Magyarosi 2 hónapja
Jó a videó,csak kár,hogy a kritika a breath of the wildról szól és a videó az immortalsról
Kovács Anakin
Kovács Anakin 2 hónapja
Minden második mondatod az, hogy breath of the wild - hoz képest koppintás, gyakorlatilag fele kritika erről szól.
Gy G
Gy G 2 hónapja
Èn nem szeretem az assassin szèria egyetlen darabjàt sem, pedig kipróbáltam belőle az első a màsodik a syndicate ès az origin kiadàsokat is. A sokak àlltal imàdott Wicherrel is így vagyok, hogy nem akarok folyton videó bejàtszàsokat nèzni, ès küldetèskènt "a nagy harcos" birkàt terelni, hanem jàtszani akarok mint mondjuk egy Dark Soulsban, ez miatt engem nem zavar a koppintàs, mert vègre van egy jó jàtèka a Ubisoftnak.
Levente Krisztián Büte
Mennyivel pozitívabb lett volna ez a kritika, ha nem a Zelda elemek lettek volna szándékosan ismételgetve, hanem önálló játékként lett volna kezelve. De hát manapság már nem lehet semmit önmagában nézni és Isten ments, hogy egy könnyű, szórakoztató kikapcsolódásnak számítson. Tele van öniróniával, a játékiparra is reflektál és még a mitológiát sem veszi komolyan, de egyszerűbb azt ismételgetni, hogy ez egy Zelda klón, mert úgy tűnik, nem volt meg a szándék arra, hogy meg lehet látni a jót is benne. Játszottam a demóval, illetve megnéztem végigjátszásos beszámomlókat. Ezek alapján az jött le, hogy ha elvonatkoztatunk a hasonló mechanikáktól, nagyon is élvezhető a játék. De egyszerűbb a szőrszálhasogatás, mint önmagában foglalkozni a játékkal, mert akkor nyugodtan lehet igazolni az első benyomásunkat. Ha beletekernék a videó bármelyik másodpercébe, ugyan azt hallanám, csak másképp megfogalmazva. Én minden esetre megveszem, mert az eddig látottak alapján kár lenne kihagyni, főleg a humor miatt. Nem sok hasonló játék van, mindegyik túl komolyan veszi magát, erre jön valami, ami elé leülhetek és lehet pár derűs órám. Miért baj ez? Vagy manapság már csak az a lényeg, hogy hardcore fokozaton szenvedjünk egy küldetéssel mazochizmusból és ha nem egy nulláról felépített eredeti ötlet, akkor az már mindenképp élvezhetetlen? Számomra az Immortalsban az tűnik ki leginkább, hogy a készítők sem veszik komolyan. Persze lehet, hogy tényleg csak a pénzre hajtanak. Lényegtelen, hogy a Genshin Impact szinte pixelre pontosan lemásolta a BotW ellenfeleit, az animációkat és... lényegében mindent. De erről szó sem esett, hiszen az nem Ubisoft, és így nehezebb belekötni, meg mert ingyen van. Az sem nagyon számít, hogy meg van tömve mikrotranzakciókkal, így egy teljes árú játék többszörösébe kerül, ha nem figyelünk oda -- hiszen elég apróbb összegeket elkölteni, így hosszú távon fel sem tűnik -- de az Immortals mégis nagyobb bűnös, mert az Ubisoft készítette és ami Ubisoft, az csak rossz lehet. Újságírás 2020: negativitás mindenek felett!
Senju Hashirama
Senju Hashirama 2 hónapja
Én is legelőször arra gondoltam hogy ez egy Zelda
Dániel Szász
Dániel Szász 2 hónapja
Amnesia rebirth kritika nem lesz?
Matt Hun
Matt Hun 2 hónapja
Akkora per lesz itt, hogy elképesztő.
Attila Veres
Attila Veres 2 hónapja
Nem lesz. Switch-re is kijön a játék.
Nagy Péter
Nagy Péter 2 hónapja
Sok feladat amit láttam ebből a játékból, ami a zeldában is van, azt láttam már korábban az arkham szériában is meg más ac-ban is, akár a witcherben is, úgyhogy a plágiumot lehetne fokozni mindenfelé. Nálam ez és a valhalla is vételes lesz a jövőben, ha lejjebb mennek az árak és lesz ilyenre is lóvém, én az AC-t a lore és a sztori miatt is imádom, az utóbbi két részben a szinkronmunka 5* volt, kb egy szinten a witcherével, ha nem feljebb attól. Ha a valhallában ez fele olyan szintet hoz, már megérte.
Richárd Kolozsvári
Nagyon sok ember szeretett volna Zeldát pc-re, és tessék, az Ubi csinált egyet, méghozzá elég igényeset... Nem értem miért kell leócsárolni lejáratni, köpdösni, inkább örülni kéne neki, hogy egy fantasztikus, szórakoztató játékot kaptunk. Elkészíthette volna az Ubi tróger igénytelen módon, de nem tette. Meg bárcsak sok embernek azon múlna a Zelda, hogy idézem " Nem akar Switchet venni" :) Igen, 1 játék miatt nem akarok venni, mégha van is rá pénzem, de sok embernek sajnos nem az akaráson, vagy lustaságon múlilk, hogy vegyen egy konzolt meg hozzá egy játékot, hanem nem tud. Lehet én látom rosszul.
Gellért Gróf
Gellért Gróf 2 hónapja
Szerintem ugyanezért lett jó ez is amiért a brawlhalla. Elhoz egy élményt azoknak akiknek nincs nintendójuk. Igen egy kicsit pofátlanul teszi, de ezt mondhatnánk a legtöbb souls like game re is (legalább is én így látom) mert azok is néhány mechanikán kívül másban nem nagyon mások.
Gabriella Muresan
Gabriella Muresan 2 hónapja
Lol. BOTW-t Cemu emulátorral lehet tolni PC-n. Megérte, így nem kellett kitenni az ablakon x ezret a lapos narratíva miatt.
Kerekes Barna
Kerekes Barna 2 hónapja
Engem hidegen hagy a nintendo meg a zelda és utáljatok de még az overhypeolt genshi is viszont nekem tetszik ez a játék
rroollii91
rroollii91 2 hónapja
Szerintem nagyon jó, hogy van pc-s zelda mert nagyon sokan játszunk akik még nem dolgoznak (egyetemista 22yo)és nagyon sokan nem fognak nintendót venni csak, azért hogy tolják a zeldával meg más nintendó gammel :D
Máté kk
Máté kk 2 hónapja
Én a Zelda játékokért bármennyire is tetszenek nem fogok egy switch-et vásárolni és kövezzetek meg, de cyberpunk hype vonatra nem ülök fel, eleve nem is érdekel annyira. Hiába több játékból vannak átemelve az ötletek, de ez végre működik, végre leköt! Nem érzem azt 4-5 óra játék után, hogy eret vágnék a monotonitás és ötlettelenség miatt, mint az elmúlt AC-kban meg W.Dogsban. Kicsit szomorú, hogy az Ubinak ehhez gyakorlatilag másolnia kellett és saját ötletek megint csak elvétve akadnak, de még így is hosszú hosszú idő után számomra az egyik legjobb szórakozást biztosító játékuk lett.
RedFire Tiger4
RedFire Tiger4 2 hónapja
engem zavar hogy ennyire zelda copy
Zsolt Ördög
Zsolt Ördög 2 hónapja
Én pont ilyen célközönség vagyok, hogy azért Switchet venni, hogy 1 játékot toljak... nono., így nekem öröm lesz ez a játék.
GRG NUSSBAUM
GRG NUSSBAUM 2 hónapja
Nintendo tulajként engem azért nem zavar, mert ez a copy is ösztönzi szerintem a Nintendot, hogy a Zelda 2 még egy szintet ugorjon magához képest.
PaulM
PaulM 3 hónapja
A BotW PC-n fut és néz ki a legjobban emulátoron, aki akarta már kijátszotta.
Richárd Rózs
Richárd Rózs 3 hónapja
Szerinte egész oké hiszen van egy jó pc-m most miért fizessek egy új gépért (+ a zelda egy picit komolyabb)
György Kiss
György Kiss 3 hónapja
Hát én pont azt a tábort fogom erősíteni, akit a Switchen kizárólag a Zelda érdekel, de egy játék miatt nem fog konzolt venni. Ebben a szellemben ez a játék engem kifog elégíteni, így hálával tartozok a Ubisoftnak érte.
Levi
Levi 3 hónapja
kihívás; húzz le egy felest minden felesleges (és unalmas) Zelda hasonlat után
Evil lordy
Evil lordy 3 hónapja
Nem tűnik rosznak, de annyira biztos nem jó mint a zelda. A genshin impact bevonzott ugyan , de annak a játéknak is kell 2-3 év fejlesztés hogy másoknak ajánlható legyen. ( jelenleg 2 hét alatt kifutsz az összes tartalomból / storybol , csak a grindolás marad a nagyobb szintekér , amik csak számokban mutatkozik meg nem nehézségben...) + ezen felül aljas mikrotranzakciós játékgép mechanika van a genshinben amit remélhetőleg átalakítanak évek múltán.
Balázs Horváth
Balázs Horváth 3 hónapja
Annyira karakteres és memorable a játék neve a Gods and Monsters helyett, hogy még a videó címében is el van írva, én meg már 2 perc után elfelejtettem :D
Gergő Kerekes
Gergő Kerekes 3 hónapja
Igazábol azt lehetne mondani rá hogy olyan mint egy tömeg menzai ebéd, jóllaksz vele meg minden de azon kívül nem igazán nagy hasítás.
Tamás Andróczi
Tamás Andróczi 3 hónapja
Én konkrétan tegnap előtt láttam először trailert a játékohoz, azelőtt azt sem tudtam, hogy létezik ilyen project, de amint megláttam a gameplay első kockáját hangosan csodálkoztam fel, hogy "Ez egy az egyben Zelda". Ezt követően megnéztem a trailer alatti kommenteket, de ott nem szólt sok megjegyzés erről a hasonlóságról, szóval elkönyveltem, hogy igen olyan, de nem mindenki látja így. Nem mondom azért nem halkan nevettem, amikor a videó nyitó poénját megláttam. xD
Mark Meszaros
Mark Meszaros 3 hónapja
Genshin impact érzésem lett tőle
Jet Shinigami
Jet Shinigami 3 hónapja
Nincs Nintendo? Zelda stílusban akarsz játékot? INGYEN!? Genshin Impact!
Citrone
Citrone 3 hónapja
Ezért a hirdetésért mennyit fizettek neked a kínaiak?
Rob Roy
Rob Roy 3 hónapja
Igen, ahogy már leírták korábban kommentben, ez a "zelda like" zsáner már létezik, úgy hívják Genshin Impact. Az a játék is tiszta zelda, még talán jobban mint a Fenyx, Zolynál nyilván nem volt radar alatt, különben nem akadt volna ki ennyire a zelda hasonlóságokon. El kell fogadni, hogy ez egy új zsáner innentől és nem tartozik senkinek sem elszámolással az, aki ilyen gémet készít.
Cho okii
Cho okii 3 hónapja
Az én véleményem, hogy hazánkban nem feltétlen vesz egy átlag ember 1 játékért konzolt. Ezért szerintem teljesen valid érv, hogy azért vesz valaki (akár teljes áron, akár jóárasítva) Immortals-t, mert nem akar a Zelda miatt egy switch-et is venni. Ezen kívül értem, hogy a Ubi kontextusában véve sok az "El lehet vele marháskodni" játék, de ha mondjuk valaki a 3 említettből 1et vesz meg vagy 2őt, akkor az is belefér és nem válik "hányigerré". Sajnos nem áll módómban kipróbálni, így egyéb dolgokkal sem egyet sem egyet nem érteni nem tudok.
Csabelito
Csabelito 3 hónapja
Én sem igazán szeretnék csak a Zeldáért Switchet venni szóval szerintem ezt egy leárazás alkalmával beszerzem
Arpad Palinkas
Arpad Palinkas 3 hónapja
Ha már beleásták magukat a görög mitológiába az Odyssey miatt, kiadtak gyors egy ilyen játékot is :D Szerintem egyébként nem baj a Zelda másolás a videójáték ipar régen is az egymás másolásáról és a jobbá tételről szólt, csak kár hogy egy Ubisoft szintű gárdától a jobbátételt nem látjuk, mert régen is voltak próbálkozások amik nem érték el a másolandó játék szintjét sem, de pont egy ilyen nagy stúdiótól alálőttek a Zeldának az problémás. Persze csak Zoly véleményére tudok alapozni. Viszont abban biztos vagyok hogy alul lövöd azok számát akik nem vettek 1 játék miatt switchet, szóval simán népszerű lehet ez még a többi konzolon és a megjelenés sem problémás mert long time support címnek néz ki és nem első héten-hónapban akarják az eladások többségét behúzni.
Árpád Fazekas
Árpád Fazekas 3 hónapja
Mivel mindig is akartam Zeldával játszani, de sose volt Nintendom, így ez számomra jó hír.
Dávid Notorious
Dávid Notorious 3 hónapja
ha valaki ismeri az ncore-t keressen rá zelda és ott van PC-re... amúgy ha szorakoztató az nem elég egyedi manapság?:D
slamer08
slamer08 3 hónapja
Tudok játszani Zeldát ps-n, xboxon, vagy pc-n? Nem, na ezért új számomra és várom ezt a játékot!
SkiAiden
SkiAiden 3 hónapja
Pont erről beszéltem múltkor a haverokkal, hogy annyi potenciál van a Ubisoft-ban, egy csomó játékcím náluk van, pénz van dögivel, és ennek ellenére ők (és a többiek) inkább biztonsági játékot játszanak :/
Donát Nyíri
Donát Nyíri 3 hónapja
Nekem vegyes érzéseim vannak a Zelda másolás miatt. Mivel nincs switchem és mindig is tetszett a Breath of the Wild, örülhetnék neki, hogy kvázi ki tudom próbálni, de mégsem tudok. Amikor megjelenik egy új játék, ráadásul ilyen árcédulával, nem akarom azt érezni, hogy egy 3 éves játék újra kiadásával játszok. Bár tetszik ez a játék egyszerűen nem tudok nekiállni sokadszorra ugyanannak a basic open world terméknek. Zavar a tudat, hogy mindez a pénz, idő és energia elment valamire, amit már igazából többször is láttunk. Ez a játék egy AC Odyssey és Zelda keverék, amire én így sajnos nem tudok kiadni 50 eurot. Arról nem is beszélve, hogy görög setting nélkül, egy INGYENES játék formájában a 80%-a elérhető annak, amit a Fenix Rising nyújtani tud (Genshin Impact).
Vince Novák
Vince Novák 3 hónapja
Istenem... 5 perc kellett hogy megunjam ezt a bemutatót. Évek óta követem az ow-t (meg Sas meg shirinék óta) de egyre kevésbé mozgatnak meg ezek a bemutatók. Értjük Zoly, hasonlít a BotW-re nem kell 1 percen belül 4x elmondani... aki nem játszott a zeldával annak lehet ötlete sincs miről beszélsz. Én pl játszottam vele de ígyis idegesítő volt a folytonos összehasonlításod. Alapból a magyar játékos társadalomra igaz ez manapság, hogy minden mindennek a copyja, minden dark souls ami nehéz meg van benne "bonefire". Minden cod vagy doom vagy cs ami lövöldözős. És mindenki kötelességének érzi hogy ezt elmondja. És ne mondja senki, hogy azért mert annyira hasonlítanak ma a játékok egymásra. 20 évvel ezelőtt is annyi hasonló játék született..
Bl4s1us
Bl4s1us 2 hónapja
Biztos, hogy csak a magyarok mondják ezeket? Most vaknak nézel mindenkit vagy hülyének, esetleg csak nem zavar, hogy ugyanazokat a játékokat adják ki csak kicsit átvariálva? Ha a Zelda a jobb játék akkor ezt minek vegyem meg? Ha megnézem, hogy mivel játszottam 20 évvel ezelőtt akkor nyugodtam ki merem jelenteni, hogy nem volt ennyi hasonló játék. Worms Armageddon, Age of Empires 2, GTA Vice City, Baljós Árnyak PC játék, Herkules, Alien vs. Predator stb. Ezek nem egy kaptafára gyártott szutykok voltak.
Vince Novák
Vince Novák 3 hónapja
Végignéztem, és extra kihívásnak: igyon mindenki egy felest ha elhangzik az a szó hogy zelda vagy breath of the wild. Remek bemutató, IGN - it has a little something for everyone 9.5/10
Péter Budai
Péter Budai 3 hónapja
Sérülnek a fegyverek?
slamer08
slamer08 3 hónapja
Nem
Sebastian Kürthy
Sebastian Kürthy 3 hónapja
Hát ez lényegében genshin impack-ra hasonlít
Citrone
Citrone 3 hónapja
A mászáson, és a levegő sikláson kívül semmiben sem.
David Kovacs
David Kovacs 3 hónapja
En már szerencsére a Genshin Impact-en keresztül megkaptam a Zelda érzést mind Pc-n amit ugye tudok folytatni mobilon is ha elmegyek otthonrol 😉 A videóból amúgy hiányzott a Genshin mint alternatíva meg ugy egyáltalán ennek a játékról a véleménye Zolinak
Adam Violin
Adam Violin 3 hónapja
Szerintem a zelda botw egy felejthető cím lett de maga a konzol miatt, nem populáris világszerte megvan az ára és még gyenge is. De persze nintendoról beszélünk kíváncsi leszek hogy a switchről is lehúznak-e majd annyi bőrt mint a ds-ről.
Takika38
Takika38 3 hónapja
Hmm, vajon megvegyem ezt a zelda copyt 60 euroért, vagy töltsem le az ingyeneset, amiben még anime csöcsök is vannak? Nehéz kérdés
Laci Scheitz
Laci Scheitz 3 hónapja
Elhozni a Zeldát PC-re? Hát... emulátorral már egy ideje játszható PC-n is. Szóval én nem hinném, hogy ez mozgatta az Ubisoftot. Egyszerűen nem kreatívak (eléggé), nyomják újra és újra ugyanazt (AC), esetleg remake-elnek (PoP), és most már lopnak is. Szánalmasak. De nem ők az egyetlenek. Szomorú látni, mivé fordul át a tripla A szektor. Minimális ráfordítással maximális haszon a cél. Bár valójában nem is ők a fő okai ennek a tendenciának. Inkább mi, vásárlók, akik megmutatják, hogy ennyi is elég nekik. Akkor a játékfejlesztők miért is erőltetnék meg magukat? ... Hát, nem tudom... lejtmenetben megyünk egyre lejjebb. De vajon meddig...
Levente Baticz
Levente Baticz 3 hónapja
AC odyssey új grafikával
newhewkas
newhewkas 3 hónapja
Azért az nem semmi, hogy a HUrun, a videó alatt is Gods and Monsters címmel illeti meg a videóban szereplő játékot.
JimmySmog
JimmySmog 3 hónapja
IVÓS JÁTÉK: Igyál 1 felest mikor a videóban elhangzik a "marháskodni" kifejezés.
Balázs Magyarosi
Balázs Magyarosi 2 hónapja
Vagy amikor a breath of the wild
Rambuu1990
Rambuu1990 3 hónapja
Mivel én le szarom a Zeldat, ezért nagyon is örülök az Immortalsnak, bár még nem kezdtem bele, mivel 3.án jelenik meg, de ahogy be fejeztem a Valhallat az lesz a következő ami pörög! Az hogy rá 1 hétre meg jön a Cyberpunk, az nem a Ubisoft "sara", mivel ők ezt már régen bejelentették hogy mikor jelenik meg, a CD Projekt tolta az ő nyakukba a játékot. És gondolom a Ubi, meg már nem akarta tovább tolni!
Intuitive Empath
Intuitive Empath 3 hónapja
Maradok a Genshin-nél ingyen inkább :)
Zsombor55
Zsombor55 3 hónapja
Teljesen őszintén kérdezem mert csak néha -néha nézem ezt csatornát: Zoly tud a free to play játékok létezéséről? Pl: Genshin Impactről hallott már? Ha valaki perelhetnének akkor az a Genshin Impact. Egyébként ez valami elvi dolog itt hogy csak buy to play játékokról vannak itt kritikák? Én személy szerint nem vetem meg se a f2p se a b2p játékokat de esküszöm néha olyna érzésem van mikor nézem ezt a csatornát, hogy még csak a létezését sem ismerik el a legnagyobb free to play játékoknak, tehát még csak említés szintjén sincsenek jelen. Ennek mi az oka?
Nóra Nényei
Nóra Nényei 2 hónapja
Én speciel azt tudom elképzelni, hogy tudnak az influencer kilétükről, ezáltal irányt akarnak mutatni játékvásárlás terén, ezért "nem éri meg nekik" free to play játékokat bemutatni. A plágium perkérdéshez meg annyit, hogy van egy olyan érzésem, hogy ez a fajta repkedős open world RPG kalandjátéktípus is egy műfajjá fogja magát kinőni, ahogy történt az elmúlt 3 évben a Battle Royale őrülettel is...
HorváthGyula
HorváthGyula 3 hónapja
Én azon kevesek közé tartozom akik, nagyon akartak a Zeldával játszani, de csak ezért nem vettek egy konzolt. Már nagyon rég vártam egy olyan játékot, mint a Zelda viszont engem ez a Görög téma már kezd kikészíteni. Szerintem Japán mitológiával, jobban sikerült volna, akkor instabuy lett volna, akár mekkora áthallás van közte, így viszont szerintem megvárok egy leárazást a játékhoz.
Brunnehilde
Brunnehilde 3 hónapja
Ne marháskodj már ennyit! :)
Robin Pintér
Robin Pintér 3 hónapja
Lehet a Zolyról valakinek rossz véleménye, lehet sokszor mondani róla, hogy nettó baromságokat közöl, de én becsülöm benne, hogy ő mindig kimondja amit gondol, őszintén. Nem befolyasolja túlságosan más véleménye, képes saját ítéletet hozni, még ha sokszor elhamarkottan is. Erre szükség van a tartalomgyártók között. Én úgy látom itt is jó helyen fogta meg a bemutatót, amit más platformon nemigen látok, csakhogy milyen fasza hogy van egy Zelda nem Switchre. Sok gameplayt és tesztet megneztem erről a játékról, a Zeldával pedig játszottam. Azt kell mondjam az Ubisoft nem 100%ban értette meg mitől olyan mocskos jó játék a Zelda. Kimaradtak a zseniális fizikai megnyilvanulasok (legalábbis én egy videóban nem láttam), ahogy ott mozogtak, estek a karakterek, ahogy te magad jöttél rá mi hogy működik, a tűzzel mit tudsz tenni, a fákkal, a jéggel, a gyümölcsökkel. Hogy egy feladatra van vagy 10 megoldás, és a te képességeid döntik el mit talalsz meg hamarabb, melyiket szeretnéd használni. Ilyesmit itt találunk? Tényleg kíváncsi vagyok. De nekem úgy tűnik a lélek kimaradt a játékból.
janopsilver
janopsilver 3 hónapja
Én éppen mostanában kezdtem el játszani a Breath of the wild-al, és az az igazság, hogy bár sok minden tetszik a játékban, elég nehézkesen megy. Majdnem minden... Szóval az én szememben az Immortals sokkal inkább egy "komformosított" Zelda... olyan könnyebben fogyasztható, esztétikusabb, olcsóbb... és vannak benne párbeszédek.
Dániel Milák
Dániel Milák 3 hónapja
Az a jó, hogy benne van a Ubisoft+ ba ha nem lenne még akkor tuti nem is játszanék vele egy percet sem Ac valhalla és a watchdogs legion is kb 2 napig bírt lekötni és mindkettő ugyanolyan érdektelen volt.
Roland Hegedűs
Roland Hegedűs 3 hónapja
Még a valhallában is vannak olyan fegyver hangok,csapás hangok amit egy az egyben a for honorbol vettek ki,meg valtoztatni sem nagyon változtattak rajta. Engem nem tud nem zavarni a copy...
Tóth Robbi
Tóth Robbi 3 hónapja
Nem tudom hol latott Zoly 50%os leertekelest a legionra😂 Esetleg 20-30% nem mindegy😁
SAM I AM
SAM I AM 3 hónapja
@Tóth Robbi arról is lehet szó... a ubisoftot ismerve úgy 5-10 év múlva....
Tóth Robbi
Tóth Robbi 3 hónapja
@SAM I AM Kiadoi akciorol beszelt.
SAM I AM
SAM I AM 3 hónapja
pl. allkeyshop -on?! ;)
Dániel Varga
Dániel Varga 3 hónapja
Az eredmény az lett, hogy még pár hétig gondolkozni fogok a vételen, úgy összezavart a kritikád :D. A videó lényegében nem szól másról, mint a saját véleményed kettősségéről és érthetetlen állásfoglalásról. Egy plusz dolgot még megemlítenék: a névválasztás és a szükséges névváltoztatást miért a Ubi számlájára írod, mint az odafigyelés és erőfeszítés hiányát? Szerintem meg pont, hogy nevetséges, hogy egy olyan világban élünk, hogy nem adhatsz a termékednek egy GODS AND MONSTERS nevet, mert van már egy cég akik a MONSTER ENERGY névre hallgatnak. Mióta védhetünk le szavakat teljesen más kontextusban? Mit gondolt magáról a Monster? Nevetséges ez úgy, ahogy van. Mellesleg akkor a csatorna elnevezését is illene megváltoztatnod, hiszen a RHCP-nek van egy Otherside című száma és tudtommal régebbi, mint a csatorna. Kb ugyanez a szint, vicc.
Karcsi sx
Karcsi sx 3 hónapja
én is pont ezen gondolkodtam, hogy hogyan lehet egy ekkora idióta és nonszensz perből azt kihozni, hogy az Ubi tehet róla, mert ennyire se érdekelte a projekt és viselte szívén a sorsát... pontosabban azt hiszem még per se volt, csak belengetve és inkább az Ubi nem akart belemenni. Nem kicsit erőltetett a dolog csak azért hogy lehessen rajtuk rúgni még egyet... nem mintha nem érdemelnék meg, csak akkor rúgja azért, ne egy ilyen baromság miatt, mert az épp belesimul a saját kontextusomba...
Reaper videos
Reaper videos 3 hónapja
Nekem az jött le, hogy ez is ugyan olyan üres én unalmas mint a Valhalla, amit ki is próbáltam és valóban az. Még tart az előfizetésem az ubinál így kipróbálom. A Zelda kimaradt a konzol hiányában, így lehet látok benne valami újat, de tartok tőle a lelketlen üresség fogad majd, azaz hozza a kötelezőt, játszani tudsz vele, de nincs ami felkeltse az érdeklődést vagy legalább fenntartsa és arra ösztönözön, hogy visszaüljek elé.
M1lch DeRc0Ff33maN
M1lch DeRc0Ff33maN 3 hónapja
En most vettem switch et csak a Zelda miatt :D
M1lch DeRc0Ff33maN
M1lch DeRc0Ff33maN 2 hónapja
@Attila Veres nyilván nem èri meg. Viszont relatív kis érték vesztèssel tovább tudom adni. Switch eleg jol tartja az arat
Attila Veres
Attila Veres 2 hónapja
Nekem egy 120 ezer forintos konzol és egy 20 ezer forintos játék nem érte meg, de beismerem elgondolkodtatott. Jó szórakozást azért!
Wriglex
Wriglex 3 hónapja
Én a mai napig játszom a Zeldával, és nagyon várom, hogy az Immortals is megjelenjen Switchre. Szerintem a játék pont azért jó, mert egy az egyben Zelda, csak Görögországban. Így aki már kicsit unatkozik a Zeldával, annak egy jó vérfrissítés ugyanazzal a mechanikával játszani egy másik story szállban, másik helyszínen. u.i.: tök jók ezek az új videó intro-, outro-k :)
Kristóf Tóth
Kristóf Tóth 3 hónapja
Kicsit úgy érzem a videó alapjàn, mintha minden második embernek lenne Switch-e otthon, és mindenki kívülről fújnà a Zeldàt, mert ez természetes...miért olyan nagy dolog, hogy BoTW kopi? Gondolom sokkal több embernek nincs Nintendo Switch-e, mind amennyinek van, így igen, rengeteg embernek okoz majd újdonságot a jàték... Mondjuk C77 előtt kiadni, az ritka sz*r ötlet volt, igaz ami igaz.
Marcello
Marcello 3 hónapja
Ubisoft+on elérhető szóval aki ki akarja próbálni az ki tudja egy hónapig 5000ftért :)
Bécsi László
Bécsi László 3 hónapja
Nekem sosem volt Nintendom, így sosem játszottam a Zeldával. Az unokatestvéremet egy ideje irigyeltem, mert most vett egy Nintendot és nagyon megtetszett a Zelda. Erre itt ez a játék. Személy szerint, nagyon szeretem a görög mitológiát és annak az egész atmoszféráját, amit nagyon eltalálták a gameplayek alapján. Sőt még viccesnek is találom a játékot. Személy szerint engem jobban érdekel mint a Zelda, csak nem tudom hogy meg ér-e nekem ennyi pénzt
b2hq
b2hq 3 hónapja
Nagyon tehetségesek vagytok. Köszönöm a videókat!
Viktor Pap
Viktor Pap 3 hónapja
Sosem játszottam a Zeldával de mindig is nagyon érdekelt a Breath of the Wild. Nincs Nintendóm, sosem volt, ezért rögtön felkeltette a figyelmem az Immortals, mert eddig egyértelműen ez áll a legközelebb játékmenetben és hangulatban a Zeldához. Nem is kellett csalódnom. Nagyon az elején tartok még, de azonnal elkapott a hangulata. Zeusz és Prométeusz beszélgetései nagyon frappánsak, az egész játékot átjárja egyfajta könnyed humor, ami nagyon jól áll neki. Érezhető, hogy az Odyssey alatt összeszedett tudást a görög mitológiáról valahol kamatoztatni akarták (hiszen pont az Odyssey nem engedett túl nagy teret a mítoszoknak és fantasy-nek) és itt most szabadon engedték az egészet: istenek, hősök, legendás lények és helyszínek, stb. Mindenki itt van. Teljesen jól háziasították a játékmenetet is, az open world nagyszerűen működik, szinte méterenként van valami felszedhető/kinyitható cucc. Egy kicsit talán rövid (40 óra alatt végigtolható a fősztori) de a Season Pass már most nagyon érdekesnek tűnik hozzá.
Elen Werner
Elen Werner 3 hónapja
Nekem inkább Genshin Impact copy
Machenix
Machenix 3 hónapja
Tudom, hogy mobil játékokkal itt nincsen foglalkozva, de gyakorlatilag a teljes játék összes zonája úgy néz ki, mint a Genshin Impact(Ingyenes játék) és tudom, hogy az is Breath of The Wild féle játék,de akkor is egy az egyben Genshin Impact ez a játék.
Ferenc Csabai
Ferenc Csabai 3 hónapja
Mondjuk aki a Watch Dog Legion-re azt mondja, hogy "jó játék" és "jól néz ki", az valószínűleg még életében nem látott videojátékot. Aztán erről a játékról kiderül, hogy nincs lelke, de a harmadik -kurva erőltetett, felesleges- Watch Dogsnál és az isten tudja hanyadik AC-nál ez fel sem merül. Eddig is kurva feltűnő volt, hogy semmi kohézió nincs a videók között az értékeléseket tekintve, de így, hogy 1 hónap alatt 3 azonos fejlesztőtől származó játéknál sem sikerül egységes koncepciót építeni arra, hogy mi a jó és a mi a rossz.... hát az eléggé ciki.
Károly Nagy
Károly Nagy 3 hónapja
nem játszottam a zeldával mivel nincs is switchem, egy videót láttam talán róla, de amint láttam a játék trailerét érződött hogy egy elég pofátlan copy lesz.. mondjuk ezt a hireztől vártam volna, nem a ubisofttól
Pista Alkohol
Pista Alkohol 3 hónapja
Én Zelda fan vagyok, de sem ez, sem a Hyrule Warriors nem tud érdekelni.
Ádám Tóth
Ádám Tóth 3 hónapja
Éretem én Zoli hogy lopták . Meg azt is hogy jön Switch-re. Uh szerintem nem lesz pereskedés. Azt is értem hogy szeretik a nézők hogy mindent lehúzol. De egyszer tesztírás után olvasd már át amit felmondasz baszki hogy az ne legyen ilyen szinten támadható és kicsit olvass utána a dolgoknak.
Otherworld
Otherworld 3 hónapja
Aham. Tehát ha nekünk lenne egy közös projektünk és egy másik ötletedet én zokszó nélkül felhasználnám az teljesen tendben van, mert én múltkor jófej voltam. Értem.
Ádám Tóth
Ádám Tóth 3 hónapja
@Zoltán Branyiczky szerintem nem véletlenül csinálhatott a Ubisoft egy Mario + Rabbids Kingdom Battle játékot. És szerintem ez sem véletlenül hasonlít egy Zelda Breath of the Wild-ra. Én itt inkább említettem volna meg valamiféle valós vagy valótlan együttműködést a két cég közt mint lopást. Mikor kijött a Switch emlékeim szerint a Ubisoft volt az első aki azt mondta hogy fejleszteni fog rá mert ez mekkora fasza már!
Zoltán Branyiczky
Zoltán Branyiczky 3 hónapja
Minek kéne utánanéznem? Mi a támadható? Vagy tökmindegy, mert a kommentmező minden hülyeséget elbír?
Tsuki Ōkami-sama
Tsuki Ōkami-sama 3 hónapja
Tényleg nem kötekedésből, de hogyan adjunk vélményt róla ha, a játék holnap után jelenik meg? Ezt nem fogom megérteni.
Tsuki Ōkami-sama
Tsuki Ōkami-sama 3 hónapja
@Tagscherer Jr véleményed lehet persze, csak szerintem az annyit is ér.
Tagscherer Jr
Tagscherer Jr 3 hónapja
@Tsuki Ōkami-sama És az az opció hogy miután kiprobáltad vissza jössz és le írod a véleményed +véleményed nézett gameplay után is lehet nem kell feltétlen játszanod vele...
Tsuki Ōkami-sama
Tsuki Ōkami-sama 3 hónapja
@Tagscherer Jr gondoltam hogy van egy pár, de azért hiszem a megtekintés számok után ,hogy többen is vagyunk akik nem
Tagscherer Jr
Tagscherer Jr 3 hónapja
Sokan csak kipróbálás után nézik meg a videó :)
TomyBoy82
TomyBoy82 3 hónapja
Az Ubisoft játékai csak agyatlan zombi gyerekeknek szól. De lehet belőlük bőven mert megy nekik a szekér. A sok rókabőr játékuk után kijönnek egy ilyennel ami meg full copy paste. Gyalázat!
Tamás Cser
Tamás Cser 3 hónapja
Sokkal, de sokkal több olyan ember van, aki szeretné kipróbálni a Breath Of the Wild-ot és nem akart switchet venni, vagy nem engedheti meg magának a switchet, mint ahogy azt te gondolod, Zoli. "Ha Magyarországon csak száz ember élne, akkor közülük 65-en nem tudnának elmenni egy hétre nyaralni és 30 embernek a nettó keresete kevesebb lenne, mint 65ezer forint!" -->a még szabad Index
Tamás Cser
Tamás Cser 3 hónapja
@Bl4s1us Igaz, de azt be kell ismerned, hogy vajmi kevés olyan magyar ember van, aki egy videojátékért megvesz egy konzolt. Sokkal nagyobb réteghez eljut a játék, ha PC-n kiadják! Azért írtam a kommentet, mert szerintem az az állítás, hogy aki ki akarta próbálni a Zeldát, az már vett egy switchet szerintem nem igaz!
Bl4s1us
Bl4s1us 3 hónapja
Igazad van, annak a 3 millió embernek a legfőbb vágya, hogy egyszer végre Zeldázhasson és Nintendózhasson. Ezt a kommentet lényegében minden tech, játék vagy egyéb reklámvideó alá beírhatnád.
Bence Nagy
Bence Nagy 3 hónapja
Azert a kb 30 AC reszre + az ujra kiadott kollekciokra es ujrakevert verziokra levetitve a 140 millio eladott ossz peldany minden platformot beleertve nem valami fenyes inkabb szomoru, es lehet most kellene befejezni a szeriat. Nintendora jo hogy eladnak 20milliot egy-egy cimbol mivel nagyon nincs mivel jatszani...
Mátyás Győrffy #56
Sziasztok! Bocsi nem ide illik de elmaradt a vasárnapi Gorefest. Van erről valami infó?😁
Mátyás Győrffy #56
@Tagscherer Jr ohhh Köszönöm 😁
Tagscherer Jr
Tagscherer Jr 3 hónapja
Nem maradt el nézz fel az Ow Facebook oldalára ;)
Norbert Szalkai Szabó
Az én érzékszerveimet az kezdte ki, hogy vagy 7x elhangzik a videoban az, hogy "marháskodni"....
Attila Veres
Attila Veres 2 hónapja
Azért én mindenképp újra néztem / vágtam volna a videót. Nem mondom hogy rossz de tényleg sok a szóismétlés. Nem kritizálom, de tényleg kissé fülsértő pár perc alatt is.
Sándor Forgó
Sándor Forgó 3 hónapja
Büdös van.
Gergely Dobi
Gergely Dobi 3 hónapja
Ezek a tesztek.....Folyamatos szenvedés az összes amit csinálsz. Nem is értem, hogy miért foglalkozol játékokkal? Egy kiégett embert látok hétről hétre aki csak sopánkodik. Ha rád hallgatna az ember soha semmivel sem játszana.
Máté Juhász
Máté Juhász 3 hónapja
Valaki tud valamit a Novemberi Gorefestről?
Máté Juhász
Máté Juhász 3 hónapja
@Attila Halász köszi szépen
Attila Halász
Attila Halász 3 hónapja
face-en és itt is írták hogy indavideon van mert a youtube nem engedte fel rakni
Yami Virus
Yami Virus 3 hónapja
Nem értem ezt a névváltoztatós dolgot. Akkor a Capcom-ra miért nem szálltak rá a Monster Hunter miatt?
Arpad Palinkas
Arpad Palinkas 3 hónapja
@Gábor Vadkerti Szótárak reszketnek :-D
Gábor Vadkerti
Gábor Vadkerti 3 hónapja
En sem ertem... ezek szerint akkor jatekok neveben nem lehet hasznalni mostantol a "monster" szot? Ez vicc.
hagyma8
hagyma8 3 hónapja
Sztem akinek nincs Nintendoja az nagyon örül ennek. Csak egy zeldaer nem fognak Nintendot venni az emberek, főleg hogy most már van Immortals...
131randall
131randall 3 hónapja
Mivel nem játszottam a Zeldával, ezért pont leszarom a hasonlóságot, pláne ha amúgy jó a játék :) Azt viszont nem értem, hogy coop-ot miért nem tesznek az ilyen játékokba, marha jó lenne. AC-ban is amúgy.
Péter Vida
Péter Vida 3 hónapja
Saját véleményem szerint Hyrule Warriors egyáltalán nem er fel a Zelda BOW-hoz. Játszottam vele de nekem nem működött, a BOW-t pedig már rongyosra játszottam az évek alatt, úgyhogy én személy szerint örülök ennek a játéknak és pont Switchre fogom megvenni, nem pedig PS4-re, mert ezt az élményt én újra a Switchen akarommmegélni. Abban teljesen egyetértek hogy totál felesleges volt a Ubinak kihoznia idén ezt a játékot, mert csak elvesz a Valhalla piacából. A Cyberpunk mellett viszont biztosan nem fog érvényesülni, már ha kijön... bár személy szerint bennem is az van, hogy ha megint halsztják, akkor ezt a játékot veszem meg.
7even 5iX
7even 5iX 3 hónapja
Alig vártam hogy végre kijöjjön. A mi saját zeldánk. Minden másodperce arany. Egyszerűen imádom.
Citrone
Citrone 3 hónapja
@Intuitive Empath Magyarul írtam. És látod, már megint nem tudsz értelmesen válaszolni, de azért osztod a random hülyeséget. Minek kellene bárkinek is fizetnie a te véleményedért? És minek vagy itt, ha nem szeretsz random netes emberekkel beszélni? Tiszta ellentmondás vagy, megspékelve valami feltűnési mániával. Amúgy jó blokkolást kívánok!
Intuitive Empath
Intuitive Empath 3 hónapja
@Citrone Agyhalott troll...tanulj meg magyarul először, meg a saját szaraidat értelmezni, mert magadtól leírtál kapásból 3 pontot, de ez se tűnik fel gondolom, mert azt sem tudod mit gondolsz/beszélsz még magadról se. Plusz LEÍRTAM az első reakciómban már, hogy nekem nem csorog a lóvé a vélemenyémert, pláne random agyhalott netes emberkékkel való beszélgetésért nem. Stimt? Leszállsz már akkor rólam végre, aztán megtartod magadnak az értemetlen véleményedet? Elárasztottátok a világot, és már geci unalmas hallgatni a faszságaitokat. Ha válaszolsz, elolvasni nem fogom, de egy block-ot nyerhetsz vele. Minden jót!
Citrone
Citrone 3 hónapja
@Intuitive Empath Inkább ne is írj semmit sem, ha nem tudsz értelmes választ adni egy kérdésre.
Intuitive Empath
Intuitive Empath 3 hónapja
@CitroneFigyelj...hagyjál már kérlek, van még más is, de olvasd már el megint tüzetesen, amit írtam előbb, aztan minden jót.
Citrone
Citrone 3 hónapja
@Intuitive Empath Kurva sok elemében... a mászáson meg a levegőben sikláson kívül még miben?
Kovacs Szabi
Kovacs Szabi 3 hónapja
"Csak ehhez alkotói folyamatként kéne tekinteni a játékfejlesztésre, nem pedig nagyüzemi szalagmunkaként". Ezen a mondatodon kéne az Ubisoft elgondolkodjon, mert a képességük megvan hozzá.
Gábor F.
Gábor F. 3 hónapja
Én személy szerint November óta Ubisoft+ tagsággal játszom a Valhallát és ennek keretein belűl fog pörögni a Fenyx is. Ha úgy nézem, hogy a két játék kb 40-41ezer ft és a havi összege az előfizetésnek 5500Ft, akkor mire elérném a vételár összegét, már rég kipörgettem mind 2 játékot. (7-8 hónap függően az € árfolyamtól). Plusz mivel sosem játszottam Zeldával, de csak jókat hallottam róla így hát teszek vele egy próbát. :-)
Péter Lukács
Péter Lukács 3 hónapja
Teljesen korrektül megfogalmaztad, ez egy zelda azoknak akik nem akarnak/tudnak switchet venni. Kész, az egész egy copy, mind játékmenetben, mind pedig grafikában. Tippre akinek van switch-e le fogja sz.rni, akinek meg nincs kipróbálhatja a zeldát butácskább körítéssel és a szokásos ubi közhelyekkel. Nálam speckó tuti kimarad, pedig sokszáz órám van az origins/odyssey kombóban. Na meg a zeldában :D
Kedves Adam
Kedves Adam 3 hónapja
Engem ez jobban érdekel mint a Cyberpunk. Annyi, hogy nem engedhetem meg teljes árat, főleg így válságban, majd ha lesz leárazás.
Következő
10.000 !
10:30
Megtekintés 8 E
OWN VS BÉLABÁ
9:26
Megtekintés 79 E
GYEREKKORUNK MESÉI | 2. Kazetta
1:17:13
OWN VS BÉLABÁ
9:26
Megtekintés 79 E