Sötét

Mobiljátékok & a The Last of Us sorozat | Beszélgessünk | Twitch feltöltés 

Feliratkozás
Megtekintés 14 E
94% 134 8

#Beszelgessunk #Kozosseg #Otherworld
Témák nagyrészt:
00:00:00 - Bevezetés
00:05:18 - Mobiljátékos élmények
00:17:10 - Megvannak a The Last of Us sorozat főszereplői
00:26:07 - Ki játszhatná Kratost?
00:27:07 - A Gerard Butlerség!
00:28:24 - Kik nyernek az online E3-mal?
00:33:06 - Malcolm & Marie vélemény és milyen lesz a Golden Globe
00:42:00 - Old trailer és M. Night Shyamalanról
00:51:20 - A Gina Carano-ügy
00:58:15 - Johnny Depp-dominó
01:08:24 - Mire van a vita?
01:10:56 - Amerika kultusz
01:15:10 - RIP Stadia! RIP Anthem?
01:22:28 - Playstation megjelenések 2021???
01:23:50 - Halo: Infinite #1: Egyre jobban néz ki
01:27:00 - A VOD-dal végetér a mozi?
01:28:38 - Resident Evil 8 - Miért a vérfarkasok?!
01:35:50 - Fóbiák #1: játékban és a valóságban
01:37:07 - Halo: Infinite #2: A Series X systemseller!
01:39:45 - Fóbiák #2: Pókiszony és panelházi kalandok
01:43:33 - Bethesda jövője és a Star Wars trauma
Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

Közzététel:

 

2021.febr.12.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 87   
Tidus Famous
Tidus Famous 10 napja
Kicsit mindig is sajnáltam ,hogy ennyire nem adsz esélyt a japán címeknek....pedig maga a "konzolozás" sokkal inkább szólt a japán címekről a PS3/Xbox 360 korszak előtt és azért ha persze nem is Call of Duty szinten ,de pl az általad emliett Persona-val nem kevesen játszanak. ( egy pár tucat fps-nek a számaít bőven hozza) Személy szerint a japán címeket többre értékelem ,mert a nyugati játékok számomra borzalmasan "ugyanolyanok"sablonosak....persze izlés kérdése,de picit mindig sajnáltam hogy ezen a felületen ( a Nintendo mellett) a japán játékoknak nincs babér akár egy olyan címnek se mint a Persona 5 Royal ami lehet anyagilag nem akkora bumm mint egy COD ,de kritikailag nézve jóval erősebb cím mégha persze más műfaj is.( Nem szeretek metacriticcel dobálozni, de érdemes megnézni hogy milyen szinten ál..) Sajnos itthon tény hogy valamiért brutális ellenszenv van a japán címek iránt....még a jrpg-k fénykorába se nyúlt itthon hozzájuk sok ember ami picit elszomorít.Nyilván ennek gaming kúlturális gyökerei vannak itthon hogy miért nem...de kicsit elszomorít hogy egy 20.Far Cry a nagy közönség érdekesebbnek talál mint pl a Persona 5. Persze ha zsigerből nem tudod szeretni nem is kell erőltetni,inkább csak picit sajnálom hogy a japán és a nintendo címek igy kiesnek ...
Körmöndi Attila
Imádom a műsort kell ide HUrun ra
Nyilas Krisztián
Én tuti nem megyek twitchre.
Máriusz Kovács
Szia. Stadia-t nem írnám még le. Nagyon is sok lehetőség van benne. Annyi, hogy nem fejleszt saját játékot inkább harmadik féltől hozza a játékokat. Az idei évre 100+ játék van bejelentve. Szerintem jobb mint a GFN.
Viktor Máris
Viktor Máris 13 napja
Pont akartam írni, hogy minek ezek a timecode-ok, erre elkezdesz a modiljátekokról beszélni és mondom, na ezt scippelném :) A tlou sorozatnál azon fennakadni, hogy hány éves a színésznő, teljesen hülyeség, mivel semmit sem tudunk a sztoriról a koncepcióról, vagy bármiről. Szerintem az lesz a legkisebb gondunk, hogy hány éves a színésznő. Amúgy szerintem teljesen felesleges nekünk, akik ismerjük és játszottunk vele, így ráizgulni erre a sorozatra előre, mert semmi extra nincs benne. Egy tök sablon sztori, ezerszer megcsinált posztapokaliptikus zombi világ, benne a túlélők, meg az immunis ember. Nagyon sok ilyen van. A játek azért lett olyan híres, mert te éled végig ezt, rajtad keresztül mennek a két ember érzelmei a történettel. A sorozatban ez nem lesz. Amúgy a legjobb zombis sorozat a walking dead (ameddig el nem laposult. Nekem a 5. évadnál) Abban van minden ami kell, érzelmek, terror, izgalom, félelem, stb, felesleges egy hasonlót csinálni, ami annyiban különbözik, hogy ismerem a két főszereplő nevét. Szerintem. Amúgy Kratos szerepére tökéletes lenne Vin Diesel. Hallom a hangodon és tudom hogy mások sem bírják, mert trágyákban játszik egy ideje, meg divat nem bírni, de ha ezeket sikerül levetkőzni, akkor észre lehet venni, hogy tökéletes a karakter megformálására. Hasonlít is, meg a hang is tökéletes.
Baresz baresz
Baresz baresz 14 napja
Udv Zoly non jo a Beszelgessunk es az Otherside sorozat,semmi keppen nehagyd abba ezt a2musort!!!!✌✌✌✌✌✌
Andras Petrucz
Andras Petrucz 14 napja
A mobil játékoknak a nagy része tenyleg ilyen szar és meg téveztő de lehet gyöngy szemeket is talalni ha keresel ,én amit ajánlok neked az a Badland ami 1 euro alatt van es ilyen kis puzzle jatek viszont kibaszott hangulatos es van benne par fasza mechanika ,szerintem egy probat meg er ,es nincsenek benne reklamok nyugi 😂
Péter Vágvölgyi
15:17- Hát, aktuálisnak maradva, meleg szívvel(és egy esetleges kritika/beszámoló reményével) tudom neked javasolni a ,Very Little Nightmares" nevű játékot, ha szeretnéd EGYÁLTALÁN NEM ÉRTENI, mi a franc történik abban a világban.
SPB SPB
SPB SPB 15 napja
Csak én nem értem miért készül Last of Us sorozat? Eljátsszák a cutscene-eket vagy mi? :D Új történet? Akkor miért Joel és Ellie? Az bizakodásra ad okot, hogy Druckmann írja, így túl szar nem lehet. Azt tudom elképzelni, hogy egy kicsit átírja a Last of Us 1-et, mert azért valljuk be, eléggé eltörpül a 2 árnyékában.
Tamás Szilveszter
Zoly, valamilyen metál koncerten még a végén összefutunk :D
Lučiano Maximilian
Én örülnék neki ha HUrun-on is fentlenne! :D
Rudi Bácsi
Rudi Bácsi 15 napja
Valami hiba miatt van ennyi reklám a videóban? Ez így nézhetetlen.
Matelijah
Matelijah 16 napja
Ilyen mennyiségű reklámot máshol nem találok, kb 3 percenként bevan szúrva egy dupla! reklám. Zoly ez most komoly?Remélem nem direkt, mert így nézhetetlen sajnos..
Kertész Máté
Kertész Máté 16 napja
15:18 Benszülött Bálna csinált nemrég egy jó telefonos játékokról szóló videót.
griff316
griff316 16 napja
Még jo hogy most költöztem ki panelból🤦🏾‍♂️🤣
Bartlebihun
Bartlebihun 16 napja
Ha már játékok alapján készült filmek. Kevin Hart a Borderlands filmben Roland szerepére? Ha ez igaz akkor ezt már itt elcseszték!
harcibarack
harcibarack 16 napja
Még egy nagy pozitívum, amit a "Beszélgessünk" rovatnak köszönhetünk. Ha nem lett volna ez a téma, vagy le lettek volna tiltva a hozzászólások, talán sosem találkozom a Genshin Impacttel. A Legend of Zelda: Breath of the Wild nagyon tetszett a reviewk alapján, de csak azért nem vettem volna Nintendo Swichet. Erre megtudtam, hogy nem is kell, mert van mobilra is egy hasonló játék, amiről sohasem hallottam, ráadásul a csipogó hangú anime karakterek miatt valószínűleg ignoráltam volna, ha nem olvastam volna itt ennyi jót róla. Ez a játék gyönyörű és a nagy bejárható terület is tele van élettel, tartalommal. Nincs az az érzésem, hogy van egy nagy bejárható terület, ami üres. Zolinak jól áll az, ha valamiről beszélni kell. Néha lehet vannak szóbotlásai, van hogy elakad, de mérföldkövekkel jobb hallgatni ezt a műsort (utólag), mint a sokat "őőő"-zős reggeli beszélgetéseket, vagy állandóan dadogó podcastereket. Amin talán lehetne csiszolni, hogy elmondja, hogy nem akarja tovább feszegetni ezt a témát, mert az már olyan, mintha kiállna mellette, meg ilyesmi. Ez olyan, mintha elmondaná, hogy mi mellett is áll ki, de tart attól, hogy ez sokaknak nem tetszik. Így is, úgy is lesz, akinek nem tetszik. Akár állást foglal valamelyik oldalon, akár nem. Legjobb szerintem az lenne saját magával szemben, ha kimondaná, bár tisztában vagyok vele, hogy vannak dolgok, amiket nem mondhat ki nyilvánosság előtt, akkor sem, ha sokan teljes mértékben egyetértenének vele. Szóval hosszú életet a Beszélgessünk rovatnak! És köszönöm a jó tartalmakat.
Pap Bence
Pap Bence 16 napja
Szia Zoly! Csak ajánlani tudok egy mobil játékot, Soul Kinght. Minimál grafika,dugeon dögivel, napi questek 1000+1 fegyver, a lehető leg változatosabb játék amit ismerek. Ja és nincsen rád kényszerített reklám. Utóbbi időben elég szépen bővült és ráadásul most tart benne a kínai újév
Lucifer Fallen Angel
Tudom, hogy rajongsz a fejtörőkért. Ezért az Outsider-t mindenképpen ki kell próbálnod! Ha megjelenne PC-re ott is megállná a helyét. Valamint a Limbo is király játék.
Gergely Illés
Gergely Illés 16 napja
hurun.info/to/vide/e2-UrIGFl5iXw54.html Megmondom, hogy te nem tűnsz túl anime pártinak de én ezt tolom az asszonnyal: 7dsgc.netmarble.com/en Jó a történet, nagyon szép, körökre osztott stratégia, "egyenlőre" nem kapzsi a fejlesztők, ingyen is lehet játszani sokáig anélkül, hogy ráköltenéd éves cafatériádat. De őszintén szólva a mobilra fejlesztők (én is az vagyok) már nem látnak fantáziát a fizetős appokban és ez nem véletlen. Egy nap ezer és ezer app jelenik meg és ha nem kreatívan reklámozod akkor a kutya se néz rá. Az ingyenesség ígérete hatalmas fegyvertény és aztán ha 10 személyt tudsz behúzni aki kifizeti azt az összeget amit akkor kapnál amikor 100 ember vásárolná úgy fizetősként a játékot rá jössz, hogy $zar ez a modell de működik. Ha még szeretnél foglalkozni ezzel a mobiljáték témával érdemes lenne a R.A.I.D. játékról informálódnod. Érdekes téma, hogy sikerült sikerre vinni a marketinggel. (és mellesleg mennyi pénzt is égettek el a reklámozáskor és abból mennyi is jött vissza)
Gergely Illés
Gergely Illés 16 napja
Zoli nem tudom, hogy te már bele futottál de most nagyon mennek a félkarú rablós reklámok. Régebben is voltak de most a SOS és a puzzle játékok kamu reklámjai mellett ez nyomják nagyon. A lényege a dolognak, hogy van egy játékos aki játszik az adott nyerőgépes játékkal és nyer és mutatja, hogy a paypal számlájára igazi pénzt utalnak. Na most már ennek is vagy egy permutációja amiben a többi hasonló játékot savazzák, hogy nem is lehet kivenni a pénz de az ő játéka nem kamu. A lényeg amit ki akartam hozni, hogy a lootbox a szerencsejáték kapudrogja akkor ezek a félkarú rablós kamu játékok mik?!?
Gergely Illés
Gergely Illés 16 napja
Zoli a mobiljátékoknál...[ James Franco hangman first time meme] :D Puzzle Quest egy nagyon jó PSP és iOS game volt. Az eredeti PQ2, PSP és iOS-ra jelent meg aztán történt valami és a második rész ami iOS-ra jelent meg átváltott p2w-re. A harmadik részt is bejelentették de ne nagyon várj rá mert staminás rendszere lesz azaz ingyenes letöltéssel és milliónyi mikrotranzakcióval. És a legjobb az egészben, hogy minden rendszeren ingyenes lesz :(
Quibelez de Saporan
TLoU: a játékban a 13 éves Ellie sokkal elfogadhatóbb, mint a 2. rész 19 évese, aki eléggé elbaszott lelkivilágot kapott a fiatal énjéhez képest. Ha az életkorok és a karakterek stimmelni fognak, akkor Ellie nagyon undorító, hisztis picsa lesz a sorozatban... (de így meg kiváló feminista lobby-film lesz)
Raider HXI
Raider HXI 17 napja
A Kratos-ra inkább a wolfhearth énekesét választanám. ( Klipp: Wolfhearth- Zero Gravity)
Regény Kép
Regény Kép 16 napja
Szerintem még Dave Bautista is megfelelne a szerepnek, meg van hozzá a fizikuma, csak a szakál hiányzik. :)
Nándor Streussl-Gallai
Gerard bácsi úgy hogy meg van zuhanva egy Atreus sztorihoz simán adna magát. Elvégre Kratos is már meg van zuhanva.
Blazesasori MSF
Blazesasori MSF 17 napja
Zoly, ha mobiljáték, akkor engem az elmúlt két évben beszippantott a Marvel Strike Force. Nem mondom, hogy most a community épp rózsás hangulatban van, de szerintem nagyon szórakoztató és közösségformáló game. Van magyar közössége is, discord kommunikáció, és a (24v24) alliance pvp játékmód mindent visz. Ha van időd, szerintem nézz rá.
Barnabás Szalontai
Szia! Ha már jó mobil játékokról volt szó, akkor nagyon tudom ajánlani a Ronin: The Last Samurai nevezetű játékot. Iszonyatosan szórakoztató, ismerős lehet a harcrendszere egyes nagyobb címékből, pl a Fallen Orderből, mint például hogy ha jól időzítesz, akkor egy védekezéssel az éppen suhintó ellenfelet ki tudod zökkenteni, vagy ha super attackot nyom, amit még ha védesz is sebzést kapsz, át tudsz rajta dashelni hatalmas csapást sújtva rá. Nagyon tudom ajánlani.
Lala Ato
Lala Ato 17 napja
A Stadia temetéssel szerintem még várni kell (2021-ben több mint 100 játék jelenik lol... Fifa21, Judgment stb..) community.stadia.com
LuckPackage
LuckPackage 17 napja
Akkor szerintem az Asphal9 vagy 8 mind autós játék ha verekedös játék akkor a skullgirls, ha autó szimulátor telora Reál Racing 3 és ha Mario kart nál tartunk akkor a Beach Buggy Racing 2 van sok ami még álja a helyét. ÉN ezeket ajánlom.
Flagellator1974
Flagellator1974 18 napja
Így működik a Star Wars: első az üzlet. Véleményszabadság? Muhahaha! Rakás szar az egész.
Erik Egon Safranyik
A Carano ügyhöz csak annyit hogy a Nagy testvér figyel téged a hangja rádszól a falakból.
Siker András János
A Retroworld-höz tudnám ajánlani az F1 99-02 Challenge, mert ha azt nem nézzük (mert hiábba nézzük nincs mit) hogy a Codmaster játékoknak milyen a minősége, meg annak idélyén az EA Sport adta ki, akkor ez a játék egy rohadtúl élvezhető és egy k*va jó szimulátor. Konkrét hasonlítás képpen a az Formula 1-es játékok "Richard Burns Rally"-ja. ui.: Ha twitch-en lett volna akkor megse találtam volna, vagy ha igen akkor lusta lettem volna megnézni :).
SCP Aurora
SCP Aurora 18 napja
Azok a mobiljátékok,akik közösségi médiában reklámozzák magukat,90%-ban akkora hazugság cunamit köp az ember arcába,hogy én érzem magam kellemetlenül,pedig nekem semmi közöm nincs hozzá,nem dolgozom annál a cégnél akié a játék,mégis én szégyenlem magam helyettük is. Azt bírom mikor van egy felül nézetes RPG játék....erre a reklám egy sokkal jobb grafikával elkészült videó,ahol a karakter 90 képességgel rendelkezik,olyan mozdulatokat meg mindent lenyom hogy a szemed kifolyik,de erre még valami influencer ott előadja hogy ő játsza a játékot épp,és teljesen el van olvadva a látottaktól....szóval nem elég hogy maga a cég hazudik,de még egy influenszert is befűznek hogy átb*ssza az embereket.Hányinger az egész. -.-
NOPE
NOPE 18 napja
Nagyon jó ez a formátum elég hosszú is, remélem marad youtube-on, ha spotifyra is felmenne az othersideok mellé mégjobb lenne
David Szalai
David Szalai 15 napja
Én is nagyon remélem hogy marad youtubeon!
Nándor Streussl-Gallai
Igen! Én mondjuk podcastet a podcast alkalmazásban fogyasztok, de mindenképp támogatnám
Farkas Norbert
Farkas Norbert 18 napja
Genshin impact egy egész jó mobil game ami kapott pc és konzol portot is
ironman5
ironman5 18 napja
RETRO WORLD Age of empire 3
nomad
nomad 18 napja
Zoly startnál keztem meg a 3l es kulacsom és 1:30kor üressvolt. Huzzal beke komam mer rekordot kell döntsél
Szihalmi Ádám
Szihalmi Ádám 18 napja
Szia Zoli! Kérlek rakd fel youtubera is. Köszönöm!
javier escuella
javier escuella 15 napja
De hát ez fail 😆😆
Bözse
Bözse 18 napja
a mobil platform Zeldája a Genshin impact azt mindenkép próbáld ki. Adj neki egy esélyt
Dr. Dubai
Dr. Dubai 18 napja
Utálom a Twitch-et. Ugyhogy én is támogatom hogy visszatérjen a beszélgessünk a youtubra.
Gábor Pratscher
Limbo, garden scapes, utobbival eleg regota jatszom egyszeru parositsd a gyomolcsoket jatek de elvezetes :D 2000+ palyanal jarok
Tamás Jónás
Tamás Jónás 18 napja
Az erőszak vádját kirobbantó színészekre felvetett témáddal maximálisan egyet tudok érteni.A Harvey Weinstein eset a legjobb példa.Aki ismer bármien erőszakott elszenvedett nőt az pontosan tudja mennyibe magába zárkodóak és milyen állapotban vannak.De az hogy 50 en túli valamikori színésznők ragyogó mosóllyal,megbotokszolva,vagyont érrő ruhákban a média keresztüzében beszélnek olyan szexuális tényekről amikről nyiltan lehet tudni hogy ez bevált recepr ha be akarod indítani a karriered és ők ezt bevállalták.Soha nem a redőrséghez,bírósághoz,vagy ügyvédhez forduljanak az első alkalommal,hanem egyből a médiához.Minden erőszaktevő megérdemel minden büntetést,de hogy a saját ilyen jellegű problémájukat a nimbuszuk fényezésére használják,az nagyon visszás.A valódi erőszakot átélt nőkről soha nem esett szó és most sem esik.Arról sem esik szó hogy ezek a színésznők mennyi bántalmazott nőért felelősek azért mert annak idején nem nyitották ki a szájukat,mert ők megkapták azt amiért elvállalták hogy szétteszik a lábukat és ezek után mennyi áldozatot szedtek az átlag életet élő nők között a Weinstein félék.A nőkkel szembeni erősza csak hollywoodban létezik és csak alig 2 éve.
Lala Ato
Lala Ato 18 napja
Nem kell temetni a Stadiat - egyértelmű ez a jövő (ha elterjed az 5g hálózat semmi értelme nem lesz fejleszteni tovább a konzolokat)
Lala Ato
Lala Ato 17 napja
A temetéssel szerintem még várni kell (2021-ben több mint 100 játék jelenik még stadian... Fifa21, Judgment stb..) community.stadia.com
György Előd
György Előd 18 napja
Èn màr temetem , le is mondtam, cyberpunkba beletettem 65 oràt 46 levelt ès egyenlõre nincs rajta semmi màs ami èrdekelne max mèg Valhalla. Hitmant azert nem irom mert 6 pàlyàèrt nem fizetek 20kt. Màsik meg az h felesègem agyfaszt kap h utp kabelt kell athuzni szoban keresztul machez. Wifin jatszhatatlan.
Kretosz
Kretosz 18 napja
Genshin impact
SCP Aurora
SCP Aurora 18 napja
@Kretosz Jahh,jó,így utólag amúgy leesett. xd Egy Genshin Impact bemutatóra amúgy kíváncsi lennék. :o
Kretosz
Kretosz 18 napja
@SCP Aurora Kérte ,hogy mondjunk mobil játékokat ..mivel a zeladával példálózott.. így adta magát.
SCP Aurora
SCP Aurora 18 napja
Ezt mivel kapcsolatban kommentelted? :D Amúgy egy nagyon jó játék,én nagyon benne vagyok. xd
Máté Bakos
Máté Bakos 18 napja
Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy szerintem azért tudnak az emberek Amerikával vagy az Amerikai eseményekkel, történésekkel jobban együtt rezonálni, mert amerika úgymond a világ "Fővárosa". (Budapestje, ha szabad ezzel a hasonlattal élnem.) Bárki oda mehet és saját hazájának tudhatja, ha úgy dönt. (A procedúráktól eltekintve amik valóban megadják az állampolgárságot) Erről szól az egész USA. Mindenki egy kicsit a magáénak érezheti, mert annyi kultúrával keveredett már, hogy az egész Egyesült államok elveszítette az identitását és helyette azzal vált egyedivé, hogy egy kis darab minden nemzetből alkotja ma már (lehet régebben is így volt) magát az Egyesült Államokat.
nomad
nomad 18 napja
Zolly az a legjobb ha twichen streamolsz és minden streamot attöltessz youtubra.tudom ez neked plussz munka de van ember aki inkább elpártol tölled mindhogy platformot valtson.ja és sok a reklam mar a kipörgetés se opcio a reklám bannra ezzel csinalj valamit ha tudsz
Bence Kiss
Bence Kiss 18 napja
Zoly a reklámokat kizárólag a youtube ütemezi a videókban? Mert ebben 5 percenként van egy dupla
Andrea Magyar
Andrea Magyar 17 napja
Egy próbát megér! Tekerj a videó legvégére, utána indítsd újra a lejátszást. Akkor a YT nem tesz be reklámokat. (Legalábbis nálam ez vált be, mert eddig akármilyen programot töltöttem le, ugyanúgy beadta a reklámokat, így viszont nem.)
Max Morgan
Max Morgan 18 napja
Zoly a No Man's Sky egyaltalan nem arrol szol amit irsz, ha szeretted a Subnautica akkor ezt kb 10x jobban szeretned.
Amy Vendetta
Amy Vendetta 18 napja
Először is, nagyon pozitívan csalódok az elmúlt pár hónapban szinte minden OW megjelenésben, legyen az kritika, Twitter bejegyzés, stream vagy VOD. Egy elég nagy mélyrepülést láttam az elmúlt pár évben, de úgy tűnik ennek vége és újra szórakoztató lesz a csatorna. Ne érjen szó, így tisztáznám, hogy egyrészt ez csakis az Én szubjektív véleményem és nem kérte senki, de a lehetőség adott a hozzászólásra. Amiket streamen nem tudtam elmondani, mert dolgoztam: -A mobiljátékokon a kezdetek óta lehet rage-elni, mert átvernek mindenkit, mégsem tesz ellene senki-semmit(itthon pláne, hisz hazai az egyik legnagyobb kamugyár a szakmában), maximum nem játszunk. -A mostani feljelentgetősdi-balhézás viszont nem csak a tengeren túlon zajlik, mindenki kakaóscsiga Norbija például rendszeresen támadva van olyan tehetségtelen hülyék által(nem mondok nevet, nem reklámozom ezeket), akiknek semmi keresnivalójuk a médiában, de kontextusból kiragadással vagy a végletekig leegyszerűsítéssel annyira beködölik a mondanivalókat(pl tehes nő botrány), hogy újra rivaldafény-név-reklám-influencer pénz soron mindig van bevétel és hype. -A Halo a Sims 3 arcmimikáját használta már ránézésre is a trailerekben és a gameplay bemutatóban is, legalábbis nekem annyira elnagyoltan bugyuta volt, ahogy a mindent verő grafika is 3 évvel ezelőtti, de meg is kapták érte a kritikát, meglátjuk milyen lesz. -SW... filmet 10 évig minimum ne... viszont játékból jöhetne egy igazán jó, fénykardozós RPG, amiben karaktert lehetne alkotni és nem kéne beérni egy teljesen unszimpatikus(nekem) főhőssel, mint legutóbb, mert Cal karaktere is simán lehetett volna kreálható, annyira független volt a személye a sztoritól. Csak ennyi, sok sikert a továbbiakban is, találkozunk a streameken.
Jonatán Márffy
Genshin Impact egy jó játék mobilra, free to play és a platformhoz képest elég nagy a játéktér is, ARK Survival, Black Desert ami még az erősebb, ingyenes játékok közé tartozik.És a kérdésedre válaszolva, nekem például ideális, ha a videót itt meg nézhetem, ha esetleg a Twitch-re nem érnék oda.
Mr Bubbles
Mr Bubbles 18 napja
Én nem vagyok hajlandó Twitchet használni, szóval nekem vagy HUrun vagy semmi.
M M
M M 18 napja
Ezzel én is így vagyok.
Gabe Logan
Gabe Logan 18 napja
*TLoU sorozat* : nagyon nem vagyok elégedett a castinggal, főleg Ellie-vel nem, viszont azért életkornál nem kell mindig olyan komolyan venni, mivel valaki sokkal idősebben néz ki, mint amennyi, valaki meg jóval fiatalabban. Remélem majd azért ránk cáfolnak, mert egyenlőre kicsit tartok én is tőle, másokat akartam. *ResI* : a 7 igazán sikeres lett, mert teljesen új vonal és sok új tagot vonzott be, de nekem igazi fannak borzalmas volt. Az ittenieknek sem volt köze a zombikhoz egyáltalán, sőt ezek az olajjal/szurokkal megtöltött vackok még távolabb állnak, mint a vámpírok, meg volt még néhány óriási baromság abba a játékba, mint pl. a láb visszaragasztás, tehát a 8 már most szimpatikusabb, mint az volt. (Az uroboros amúgy az 5-ben volt, a 4-ben a plagas, az csak 1 dolog, hogy az ellenfelek tök ugyanolyan típusúak voltak) Egyébként köszönet a témák kijelöléséért, végre hosszú idő után én is beletudtam nézni 1 beszélgetésbe. Következő Retroworld? Legyen *Syphon Filter* :)
Rreix
Rreix 18 napja
Én a beszélgessünk csak youtube-n nézem, ha csak twitchen lehet megnézni akkor viszlát....
K. Csaba17
K. Csaba17 18 napja
Zoly ha szeretnél játszani egy jó telefonos versenyautós játékkal akkor ajánlom figyelmedbe az [ Asfalt 9 ]-et.
Gábor Tabajdi
Gábor Tabajdi 18 napja
Oddmart ajánlom. Szépen kidolgozott platformer játék, letisztult irányítás. (trailer: hurun.info/to/vide/pWud0Hpps3aOl5o.html) Témáját tekintve északi mitológia, vikingek, 2018 óta kedvenc mobiljátékom...
Talion James
Talion James 18 napja
Ezek a donate hangok jó idegesítőek.
David Szalai
David Szalai 15 napja
Mint a videó vége felé a folyamatos víz korty hang, munka mellett hallgatom,és vége felé tűnt fel ennyire,nyilván kiszárad Zoly a sok beszédtől,nincs is evvel baj, de gondolom ő is már le szerette volna zárni,ahogy régen a beszélgessünket, ezt a palack(palack chat) nevet szerintem ellehetne felejteni,nem volt semmi baj a beszélgessünkel(tudom Twitchre nem szerette volna ugyan azt a nevet)
ronk
ronk 18 napja
a sony sandiegorol ami tan uncharted jatekot keszit 2018 ota arrol velemenyed?
K. Csaba17
K. Csaba17 18 napja
Ted fel HUrunra is, egy idő után twitchen már nem látható vagy csak nekem nem látszódik 1 hónapnál régebre.
Thomas Ellias
Thomas Ellias 18 napja
Mobil játékból amiket tudok ajánlani azok a következők: Dentures and Demons 1 és 2 Doofus Drop Lapse
Péter Erdélyi
Péter Erdélyi 18 napja
A legtöbb mobil játék reklámja teljes átbaszás. Én mint igazián hardcore mobil játékos el vagyok szomorodva. Ezek miatt a reklámok miatt a legtöbb ismerősöm kapásból elitéli a mobil piacot. És nem hibáztatom őket emiatt. Nem hibáztathatom őket mert igazuk van. És emiatt rengeteg jó játék nem kap elég figyelmet. Ha valakit érdekel: DATA WING Az egyik kedvenc játékom mobilra. Egyszerű, nyújt kihivást amit tudom hogy az ow szeret. És a legjobb story amivel mobilon találkoztam. 2-3 óra alatt kivihető ÉS, van magyar szinkron. Ennél többet szerintem nem lehet kívánni.
Lil Ak-47
Lil Ak-47 18 napja
1:36:00 Én annyi zombis játékkal játszottam, hogy zombi-fóbiám lett. Látok egyet való életben és szabályosan halálra unom magam.
Tari Benjámin
Tari Benjámin 18 napja
#ZolyforKratos
hoz3hu 89
hoz3hu 89 18 napja
Annak utana neztel mar, hogy az amazon, facebook, twitter, google es a tobbi ceg mennyi penzt adott a demokratak kampanyara... Azert fontos, hogy amerikaban mi tortenik mert az kihatassal van mindenre...
Constantine94
Constantine94 18 napja
Legközelebb több YT reklámmal ❤️
SiegeWorks Studio
@Andrea Magyar én azt vettem észre,hogy ha csak hallgatni akarod a videót akkor lerakod tálcára vagy meg nyitsz egy másik lapot, hogy effektív a videót ne lásd akkor sokkal ritkábban dob fel reklámot.
Andrea Magyar
Andrea Magyar 17 napja
Egy próbát megér! Tekerj a videó legvégére, utána indítsd újra a lejátszást. Akkor a YT nem tesz be reklámokat. (Legalábbis nálam ez vált be, mert eddig akármilyen programot töltöttem le, ugyanúgy beadta a reklámokat)
SiegeWorks Studio
Tök jó, hogy minden 3. mondat után üvölt a Jogobella, AFK Arena, E-Toro reklám :D
Bálint Novákovits
HUrun +1
Balázs Horváth
Szia Zoly! Ajánlom figyelmedbe a Sky: Children of the Light című játékot. A Journey alkotói készítették.
Talion James
Talion James 18 napja
Még jó hogy tedd fel youtube-ra.
hoz3hu 89
hoz3hu 89 18 napja
Sztem nem a koltsegvetes befolyasolja az alkotoi foltamatot... Ryan meg egy fantasztikus rendezo, amit a Star Wars-al muvelt, az meg pure asshole-sag volt... Egyszeruen nem akarja megerteni, hogy a fandom az egyenlo resze az univerzumnak es evtizedekig csak a fanok tartottak eletben a a Star Wars-t... Es, hogy regen es soktucat novellaban le lettek fektetve torvenyszerusegek, alapvetesek az univerzummal kapcsolatban... O meg nem is ismeri a Star Warst...
Papp Máté
Papp Máté 18 napja
Jeee telefonon nézhetetlen
Andrea Magyar
Andrea Magyar 17 napja
Egy próbát megér! Ez ez én tippem: Tekerj a videó legvégére, utána indítsd újra a lejátszást. Akkor a YT nem tesz be reklámokat. (Legalábbis nálam ez vált be, mert eddig akármilyen programot töltöttem le, ugyanúgy beadta a reklámokat)
R. S.
R. S. 18 napja
Értem, hogy mit akart mondani Carano, de a zsidóüldözést bárminemű analógiába állítani azzal, ami most az USA-ban folyik - nonszensz. Ezzel konkrétan relativizálta a holokausztot. (Álljon itt, hogy a nácik faji, és nem politikai "alapon" üldözték, írtották a zsidókat.) Arra pedig, hogy mennyire káros, mennyire színtiszta gyűlöletkeltés az, amit a maszkviselésről; meg úgy en bloc a Covidról terjeszt, egy olyan betegségről, amiben majd 2.5 millió ember halt meg, hadd ne kelljen kitérni. A legkevesebb, hogy kirúgták.
Max Morgan
Max Morgan 18 napja
@R. S. Jaja vagom! Borzaszto ami a vilagban folyik...Meg csak egy ironiat is felve lehet mondani mert egybol megtamadnak aki nem erti.
R. S.
R. S. 18 napja
@Max Morgan Ebben maximálisan egyetértünk; mint írtam, az analógia; a párhuzam volt szerencsétlen, nem az üzenet.
Max Morgan
Max Morgan 18 napja
De mar sajat velemenye sem lehet senkinek ha az nem az amit a “trend”diktal? Undorito volt pl amikor a BLM idejen a cegek egybol postoltak, hogy ok tamogatjak a BML-t kozben csak marketing bullshit volt az egesz reszukrol.
Dávid Juhász
Dávid Juhász 18 napja
Mobilos játékok: A reklám meg amit látsz, sajnos ritkán jár kéz a kézben, sajnos mobilnál a valós gameplayt nem mutatják, csak valami feljavitott, más szemszögből mutatják meg.
Martin123 Z
Martin123 Z 18 napja
Miért van ennyire telebaszva reklámmal ?
M M
M M 18 napja
Tekerd a videó végére és kezd újra akkor nem játssza le őket. Vagy HUrun Vanced esetleg Adblock. ;)
J U
J U 18 napja
Hat ez így nézhetetlen... indításnal dupla reklám, majd 1:03 nal még egy :D be is zárom...
Cannibal Pityu
Cannibal Pityu 18 napja
Legyen HUrun
Richárd Zabos
Richárd Zabos 18 napja
Ha szereted a LOL-t, akkor a Mobile Legends szerintem elég jó :D
Péter Erdélyi
Péter Erdélyi 18 napja
@Richárd Zabos Én nem vagyok egy nagy moba fan de szerintem egész jól át lett ültetve mobilra az eredeti game. Nekem a mobile legends valamiért nagyon visszataszító. Azt viszont nem tudom miért. De mindegy is végső soron mindenki azzal játszik amivel van kedve nem én leszek az aki ezért beszól.
Richárd Zabos
Richárd Zabos 18 napja
@Péter Erdélyi én játszottam mindkettőt, nekem a Wild Rift annyira nem jött be, pedig tudom az az eredeti.
Péter Erdélyi
Péter Erdélyi 18 napja
Van wild rift. És nem a mobile legends a közelége sem ér.
Mystream Magyar Csatornája
Kedves Zoli ! Mobiljátéknak talán a Genshi Impact-et próbálnám sokkal jobb mint az Imortal és folyamatosan bővűl a tartalma (Free to Play) és CO-OP is van hozzá. története meg nagyon hosszú (Story + Karakter Story) , és nagyon szép a világa is.
hoz3hu 89
hoz3hu 89 18 napja
Gerard Butler jo lett volna akkor amikor a 300at jatszotta, de sztem Christopher Judge hangja nelkul nem lesz jo a film...
Tóth Robbi
Tóth Robbi 18 napja
Youtubra is!!!
Gergely Szokolai
Én örülök ha feltöltöd ide mert legtöbbször nem tudok liveban ott lenni és dolgokat visszanézni ez a platform sokkal jobb (legalábbis telefonon)
hoz3hu 89
hoz3hu 89 18 napja
Pewdiepie poopdie cimu jatekat kiptobalhatnad...
BadSektor
BadSektor 18 napja
Én bár nagyon bírom Pedro Pascalt, mint színészt, de szerintem a Last of Us sorozatban Joel szerepére nem Nikolai Coster-Waldau-t választani hatalmas kapufa. Nyilván nem tudjuk, mi volt a háttérben, lehet, hogy felajánlották neki a szerepet, lehet, hogy nem, mindenesetre szerintem ő lett volna az abszolút tökéletes színész a szerepre. Bella Ramsey pedig szerintem botrányosan rossz színész volt már a GoT-ban is, kifejezetten irritáló volt számomra.
DrHellYeah
DrHellYeah 18 napja
Szerintem Bella Ramsey nagyon tehetséges gyerekszínész, viszont ez a baja, hogy gyerek... Számomra Pascal mint Joel is nagyon hiteles de egyébként Waldau-t is el tudnám képzelni a szerepben, pláne amit a GoT utolsó évadaiban hozott. Visszatérve Ramsey-re, sokszor engem irritálnak a gyerekszínészek, idétlenek, útban vannak. Ezért gondolom, hogy mindegy ki lett volna kiválasztva a szerepre, nem lenne jó. Speciel, engem Milly Bobby Brown is irritál a stranger things-ben de ezt el tudom mondani kb mindegyik szereplőről 10év alatt.
kkredmin
kkredmin 18 napja
Színészkedni nem láttam a kiscsajt de fotó alapján nálam köze nincs az Ellie hez kinézetre...
Syagris
Syagris 18 napja
Mobiljátékok kapcsán érdekes téma lehet a Star Wars: Galaxy of Heroes. Maga a játék nagyon összetett pozitív értelemben, gyakorlatilag a Star Wars univerzum karaktereit kell összegyűjteni és csapatokat alakítani belőlük, amikkel aztán PVE és PVP kontenteken lehet résztvenni. Nagyon hosszú, években mérhető a játékmenet mélysége, viszont ami szembeötlő, hogy nem egészen a magyar pénztárcákhoz van szabva az árazása. Maga a játék FreeToPlay, de van lehetőség az elején egy úgynevezett hyperdrive bundle-re beruházni, ami szignifikáns előnyhöz juttatja a játékost, viszont ennek az ára 37.000 Ft! Nyilván ezzel a franchise-al sok mindent el lehet adni, de elgondolkodtató, hogy egy egyszerű mobiljátékra egyesek több ezer dollárt/eurót költenek.
M M
M M 18 napja
Van aki a PUBG Mobile-ba is ölt bele milliókat, szóval sajnos úgy néz ki sok embernek fekszik ez.
Martin Bálint
Martin Bálint 18 napja
Szerintem a legjobb kratos az Dwayne johnson lenne.
hoz3hu 89
hoz3hu 89 18 napja
Neeem, the rock az nem volt meg ilyen kemeny dramai-tragikus karakter szerepben, csak ilyen vicces, felig komoly dolgokban tudom elkepzelni
Tari Benjámin
Tari Benjámin 18 napja
#KaitlynDeverforEllie
GameOver
GameOver 18 napja
15:17 Ajánlanám a Dentures and Demons 1, 2 című játékot. Ingyenes 2D-s kalandjáték, puzzle feladatokkal, fontos döntésekkel, remek sztorival, mindkettő magyar felirattal. (Dentures and Demons: Andorid 5.0, 150 MB Dentures and Demons 2: Android 7.0, 200 MB)
Martin Molnár
Martin Molnár 18 napja
+1 imádom.
Dániel Bocsó
Dániel Bocsó 18 napja
HUrun. Nekem a twiccs mobilra vmiert napokkal később küld értesítést. HUrun működik.
Norbert Fehér
Norbert Fehér 18 napja
Kedves Zoli! Az saját véleményem, hogy ha nem nagy munka akkor töltsd fel ide is a beszélgessünk epizódokat. Szívesebben hallgatok youtube-on beszélgessünk epizódokat, mert nincs mindíg időm live-ban ott lenni. Valamint youtube-on van lehetőség prémiummal letölteni a részeket offline nézésre, valamint a twitch app csak hang opció elég gyerekcipőben jár. (Értem itt: csak néha folytatja a vod-ot a twitch, ha lezárom a kijelzőt, és azt sem tudom mondani, hogy nem friss a telefonom rendszere) Szép napot! Norbi
Dwayne Hicks
Dwayne Hicks 18 napja
Csatlakozom. Én is itthon nézem/hallgatom meg mikor időm engedi, és azt is edzés közben. Így megy ez. Hálás vagyok ezekért a feltöltésekért.
György Előd
György Előd 18 napja
Detto!
Max Morgan
Max Morgan 18 napja
+1
Hello Cs
Hello Cs 18 napja
Mindenben egyetértek ezzel a kommentel. Telefonom tárhelye már így is teli, nem hiányzik a twitch is mellé. Főleg hogy a Beszélgessünkön kívül nem is használnám másra.
Gergő Szilágyi
Legyen youtubeon is! Köszi :)
Következő
Aki elkapja a csalókat
1:52:47
Megtekintés 301 E
TOP 10 Kedvenc Sorozatunk 📺
33:52
Diszkós Tiktokkerek #2 💃🕺
9:43