Sötét

Pókember helyett - Spider-man: #MilesMorales 🎮 

Feliratkozás
Megtekintés 45 E
94% 429 24

#Spiderman #MilesMorales #Playstation5
Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

Játék

Közzététel:

 

2020.nov.20.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 98   
ITZY 신유나의 curry
Nekem pont jól jön a PlayStation launch felhozatala, mivel nem volt soha PS4-em, így mindenből kimaradtam, ezért nekem megér 2 Spider-Man játék 30.000 Ft-ot. Ráadásul a PS Plus Collection miatt nem kell 50.000 Ft-ot a Prev. Gen. játékokra elköltenem, megoldom max. 6.000 Ft-ból.
world gaming magyar
Felirat na az is valami
László 2
László 2 2 hónapja
Csak a szokásos szélsőlibearális Sony propaganda csilliárdokért
Noel Gamer - Valorant
Haverom ps5-re megvette a miles moralest. Akkor ps4-en le lehet tölteni a játékot?
Cyber Gekko
Cyber Gekko 3 hónapja
itt is nyomatják ezt a " black live matter" faxságot .... :((((( és miééééért feka a főhős ?!?!?!
Keresztnevem Vezetéknevem
Én hetekig nem értettem ezt az egészet, mindenhol úgy beszéltek erről a játékról, hogy hú meg ha!!!! Ez az, ami végre megmutatja a PS5 igazi képességeit, meg ilyenek! Kiba grafikabuzi tudok lenni és egyszerűen nem éreztem, hogy akkor most mitől is kéne seggre esnem? Nagyobb felbontás, meg magasabb fps és ha jókor jó helyen lengedezel, akkor úgy láthatod visszatükröződni az ablakban a világot, ahogy még soha! Igeeen!? És akkor most úgy lehetne demózni igazán a nextgent, hogy egy Tetrist futtatok 103K-ban 120 fps-ssel? Meg hogy az előző generációban 3 sec alatt betöltött, ami most 0.25 sec lett?:O A játék maga, mint játék, dettó. Akkor ez most egy amolyan Batman Robinjának, vagy inkább Alfrednak az ő, Batman-hoz képest is titkos életéről szóló rövid szösszenet, vagy rendes játék!? Hát igen az, mármint az előbbi! De ahhoz képest milyen jó! Khmmm. És akkor ezzel most idén karácsonykor megindokolhatjuk, hogy miért is költöttük a családi költségvetés jelentős részét élemedett gémerként erre a játékra? Nem az a gond, hogy a gémerek nem veszik be, mert beveszik. Hanem hogy anyunak otthon ezt senki nem fogja tudni ezzel eladni. Ha nem lenne a COVID, és a pénzt az egyiptomi útra lehetne költeni, akkor ez így, ez a nagyszerűen levezényelt generációváltás (gyökér játékokkal, kámforrá váló árukészlettel amit az e-bay-en többszörös áron lehet megvenni) ebben a formában simán válóok lenne!
Máté Fodor
Máté Fodor 3 hónapja
csak beleviszik a politikát (BLM), ami azért gáz mert csomó kölök is játszik vele...
SniperofOutz
SniperofOutz 3 hónapja
Biztos rasszista vagyok, meg konzervatív, jobboldali, soviniszta állat, de csak engem zavart az az émelyítően geil pillanat, amikor megkapod a fekete-arany ruhát, és ott az az épületmagas blm-graffiti?? Elnézést kérek, de ne tessék már ezzel a sz@rral mosni az agyam a játékokban is! Kikérem magamnak! És külön figyelemreméltó az, hogy a helyi kisebb, a közkedvelt és barátságos Pókember-imázshoz kellő feladatok megoldása után kapod ezt, ezáltal azt sugallva, hogy egész Harlem lakossága csak és kizárólag BLM-aktivistákból áll. Katasztrófa!
KaliBrat0r
KaliBrat0r 3 hónapja
GhostRunner kritika? Tessék itt egy fullos nem szokványos "combat puzzle" játék azt sehol egy kritika, csak spider man, mag ps5 meg valhalla meg laptopteszt :P RTX et is támogat, tesztelgessétek szépen az új konzolokon pcn stb..
Dantor7
Dantor7 3 hónapja
Új Ryzen procikkal + új AMD karikkal szerelt, jövőre érkező laptopok már pont jobban fogják futtatni a Legions-t, utána eltelik még 1-2 év... sztem a konzoloknak ennél SOKKAL erősebbnek kellett volna lenniük, ha a PS4 7 évét akarják hozni. Már jövőre durvább PC-k lesznek, hátmég 4-5-6 év múlva.
ITZY 신유나의 curry
A PS4-nek nagyon gyenge hardware-e volt, és még a Pro-nak sem volt az igazi. 150-185 ezer Ft-ért a PS5 hardware több mint jó deal. Ennyiért kapsz egy jó videókártyát, vagy még azt se, ami minden más nélkül egy darab vas. 500-600 ezer Ft alatt nem jösz ki, ha PC-t akarsz venni, a laptopokat meg inkább hagyjuk.
DaniAdam
DaniAdam 3 hónapja
Gondolom nem játszottad végig, ha egyáltalán játszottad a 2018-as részt - mintha az egyik Otherside-ban említetted volna, hogy nem mozgat meg -, mivel az egyik főküldetésben van benne, hogy Miles miként válik Pókemberré.
DaniAdam
DaniAdam 3 hónapja
@Zoltán Branyiczky akkor elég masszívan átsiklottál efelett mert nem dugták el a jelenetet.
Zoltán Branyiczky
Zoltán Branyiczky 3 hónapja
Végigjátszottam, meg lehet nézni a trófeáimat a profilomon ;)
Tomi Szabó
Tomi Szabó 3 hónapja
Nem értem. Az a baj, hogy Manhattanben nem tükrözödik vissza az egyik ablakról a tűz egy hordóbol. A játék egyáltalán nem rossz, csak neked nem tetszik. Egy csomót változott a játék, amit nyilván nem említesz meg mert mért is, ez egy rossz játék (nem az). A játék valójában rövidebb, de akinek tetszett a 2018-as Pókember játék, az ne hagyja ki.
Tomi Szabó
Tomi Szabó 3 hónapja
@Zoltán Branyiczky Dehogy, csak ezt emeltem ki.
Zoltán Branyiczky
Zoltán Branyiczky 3 hónapja
Te komolyan ennyit fogtál fel a videóból?
Balázs B
Balázs B 3 hónapja
Zoly a végen vártuk hogy leugrasz a tetőről egy picit lengedezni🤪
Kristóf Szabó
Kristóf Szabó 3 hónapja
Azért PS 3: 0.5 GB RAM vs PS4: 8 GB RAM (persze, tudom, a játékokhoz használható az csak valami 5 GB körül volt). Ehhez képest most nem 64 GB RAM lett az új gépekben, hanem "csak" 2szer annyi, mint az előző generációban + az x86 architektúra miatt meg tudták oldani, hogy a crossgen címeket, ne 2szer kelljen lefejleteszteni, hanem tudták ugyanazt a motort használni, csak PS4-en nyilván a látvány és az egyéb környezeti elemek kisebb lángon égnek.
FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája
Watch Dogs Legion 4K 30 fps-el megy fixen és sokszor pedig csak felskálázva 1440p ről.
Zoltán Branyiczky
Zoltán Branyiczky 3 hónapja
A 141-es busz pedig tegnap késett. És?
FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája
Uh a harcrendszer egy az egyben copy paster 100% Arkham sorozat :D De még az animációktól., mozgáson, ütésen át mindentől kezdve. Azért ez durva számomra hogy 10000% ban copy.
MAD 810
MAD 810 3 hónapja
A BLM azért virít a játékban xd
Bence Takács
Bence Takács 3 hónapja
Ezaz zoly nekivag a demons soulsnak vegreeeeee
Zoltán Sütt
Zoltán Sütt 3 hónapja
11:39 khm khm demon's souls 😂
Zoltán Szabó
Zoltán Szabó 3 hónapja
Attól, hogy az előző generáció váltásnál nem voltak cross gen címek, szerintem egyáltalán nem jelenti azt, hogy ennek továbbra is így kell maradnia. Nem tudom, de mi van ha esetleg a Sony felmérte ilyen szempontból a piacot.... osztottak szoroztak... vagy csak egyszerűen retrospektív már belátták, hogy ajj lehet jó lett volna már az előző váltásnál is a cross gen címek készítése, mert többet profitáltunk volna? Másik feltételezem: azért elég sokat változott a legutóbbi váltás óta a technológia és elképzelhetőnek tartom, hogy most már jóval egyszerűbben megtudják ezt oldani, - mondhatni profitábilisan - hogy mind a két generációra kiadjanak egy játékot. Ettől függetlenül hacsak tehetem én igyekszek majd arra törekedni, hogy az újabb generáción elvezhessem az új címeket. Elvégre azon mégiscsak szebben, jobban futnak. :)
Bence Takács
Bence Takács 3 hónapja
@Zoltán Szabó nem ez a kettő volt csak kapasbol ennyit tudtam felsorolni a gta5 abszolut nem kakuktojas mivel volt ps3-ra,az hogy meg fog jelenni gta5-re nem nagyon fontos hiszen nem errol volt szo de ha mar ilyen okosnak hiszed magad akkor vegul is a gta5 is cross gen inkabb neked kellene egy lexikalis upgrade
Zoltán Szabó
Zoltán Szabó 3 hónapja
​@Bence Takács Zoly felvtésére reflektáltam, amiben azt sorolta, hogy ez a játék sem, meg amaz a játék sem lett cross gen az előző váltáskor PS-en. (A videóban 1:30-nál hallható ez.) Az meg, hogy ezeken túl volt-e más cross gen, mint az a mindössze 2db cím - amit említettél - azt nem tudom, mivel akkor még nem voltam konzol tulajdonos, ezért a megjelenéseket sem követtem ilyen részletességgel. De nem is ez a léyneg, hanem az, hogy Zoly szerint most több a cross gen, mint korábban. Én pedig erre írtam, hogy nem feltétlen kell, hogy ez rosszat jelentsen. Mindenesetre örülök, hogy sikerült megfognod a mondandóm lényegi részét a hatalmas lexikális tudásod áltál. :) Egyébként a GTA5 eléggé kakuktojás, mivel most már hivatalosan is ez lesz a 3. generáció, ahol még mindig vannak tervei vele a Rockstarnak.
Bence Takács
Bence Takács 3 hónapja
Mirol beszelsz az elozo generacioban is voltam cross gen cimek 🤣🤣 gta5, ac4 stb
koschwarz
koschwarz 3 hónapja
Akár 30000 ft egy játékért... nem adok ki játékért 5000 ft-nál többet, és az is olyan, amit nagyon várok. Mint pl. legutóbb a Metro Exodus steames leárazáskor. Ja, hogy itt konzolról van szó...
Gamer magazin
Gamer magazin 3 hónapja
Konzoloknál is van leárazás, sőt használtpiac is. Sokkal olcsóbb ilyen szempontból mint a pc gaming.
Player 1
Player 1 3 hónapja
Nekem ez a játék totál ellenszenves: 1. Maga Miles Morales: Peter Parker az egyetlen Pókember, és kész, nem is akarom ezt mélyebben kifejteni. Rühellem a PC-t (Political Correctness-t), nekem Pókember az aki mindig is volt, nem pedig egy 9 éve kitalált mesztic gyerek, mert ma ez így trendi, miért kellett még egy belőle??? 2. Nem szeretem a rap alapot, metal arc vagyok, Slipknot, Slayer, Pantera, Metallica cuccokon nevelkedtem, nekem ez a pittyegés állandóan a háttérben kurva gyenge és idegesítő, ráadásul ezzel a kamu Pókarccal. Az eredeti Spider-Man 2018 egy tökéletes játék volt, azzal az epikus zenével, de ez... hanyagolható és erőltetett. 3. A történet... de ezt így nem is fejteném ki... csak simán szar. Kellemetlen és haszontalan. 4. Mi ez a ,,látvány"? Szebb volt az eredeti játék 2 éve, mint ez a valami most PS5-re. Meg amúgy 4:38-nál a blm dolog az komoly?! Hánynom kell ettől az egésztől. Mielőtt valaki belémkötne az tegye a szívére a kezét és mondja azt hogy neki simán annyira bejön az új Pókember mint az alternatív Vasember, vagy Thor.
iLameish
iLameish 3 hónapja
Volt szó a 18as játékban hogyan kapja meg a képességét Miles. Amikor Harry és az apja után kell kutakodni MJ-vel és Pókemberrel, akkor ahol Harry testét tartják inkubátorban, felborulnak teszt pókokat tároló edények aminek következtében MJ-re mászik egy pók majd amikor bemegy a szeretet otthonba amit Parker nénikéje gondoz akkor a pók lemászik MJ-ről majd egy cinematic alatt át Miles-ra és meg is csípi... Majd a legvégén Miles elkezd Peterrel úgy beszélni mintha a pubertás kínos részleteiről lenne szó, amit Parker félre is ért és elkezdi viccesen előadni a méh meg virág sztoriját, majd akkor Miles felugrik a plafonra ezzel mutatva Parkernek, hogy ő aztán mindent tud a nemi életről, de annál jóval "nagyobb gondja" van... így Peter is a plafonra ugrik és elkezdődik a Spider-Bromance köztük.
Zoltan Petofi
Zoltan Petofi 3 hónapja
Megvan a Miles Morales es szerintem a kotelezot hozza. TEgnaptol PS% is megjott, igy ott is megneztem mar es tenyleg szebb de azert ha nincs egymas melett aregi es az uj nem mondanam meg mitol is next gen versio. Egyet ertek kicsit abban hogy ez a next gen most nem a mi keresunkre keszult el nekem az egesz Ray Tracing orulet kicsit eroltetett. De majd meglatjuk mi lesz ha megjonnek az igazi next gen cimek. Horizon ra leszk ekivancsi ha megerkezik jovore. (Mellekesen megjegyezeznem hogy pontosan ki volt fejtve a 18 as pokemberben hogy hogyan is lesz Miles is pokember. Szoval eszerint azt ugy tesztelted hogy nem is jatszottad vegig :) )
Dávid Vass
Dávid Vass 3 hónapja
nagyon nem áll neked jól ez a teátrális stílus szerintem. de a kritikáitokat nagyon szeretem
Albert Strifler
Albert Strifler 3 hónapja
A bossfight, az az Jézus... Azt se tudom mivolt. Hogy leesek olyan magasrol mint a stark tower csúcsa, és megse kottyan. De ha 3x megut a nagy csavo akkor total k. O. De amugymeg isten jateeek
Dániel Szlobodnik
Dániel Szlobodnik 3 hónapja
Ugye mondtad, hogy a játék nem tér ki külön Miles megcsípésére az origin játéknál amikor a vírus közben pakolászik akkor mutatják azt, hogy megcsípi a pók (MJ hozta be a F.E.A.S.T.-be a pókot amikor betört Norman Osbornhoz). Szerintem egyébként ez a játék nagyon jól sikerült mondjuk én elém bármilyen pókember játékot odadobnak akkor is simán azt mondom, hogy nagyon jó.
Panka K
Panka K 3 hónapja
Miles eredete nem a filmben van benne? A Pókverzumban?
Panka K
Panka K 3 hónapja
@Peti Biro én nem játszok ilyen tematikájú játékokkal, szóval nem vagyok jól tájékozott ebben a témában, csak nekem hirtelen a film ugrott be, miközben néztem a videót😅
Peti Biro
Peti Biro 3 hónapja
Én is az előző játék alatt jöttem rá hogy létezik Miles karaktere.
Panka K
Panka K 3 hónapja
@Peti Biro ja, bocsi ezt nem tudtam
Peti Biro
Peti Biro 3 hónapja
Részben igazad van de a videójátékos Miles eredete a 2018-as játékban volt benne(Miles eredete egy 2010 körüli képregényben jelent meg)
Panka K
Panka K 3 hónapja
@Peti Biro miért lenne két különböző dolog? Abban fordult elő elösször Miles karaktere, és ha csak az eredet történetet vesszük ki a filmből, akkor meg van
Mihály Hegedűs
Mihály Hegedűs 3 hónapja
Agyfaszt kapok, mikor valami le van fordítva és meglátok egy olyat, hogy: 9:34 (Spider-Man). Még akkor szoktam, mikor minden szinkronizált sorozatban vagy filmben meghallom, hogy "Millenium Falcon" Ezeréves Sólyom helyett.
Milán Kiss
Milán Kiss 3 hónapja
A 18-as játék végén mutatja meg Miles a képességét Peternek. A jaték kb. háromnegyedénél mutatják, ahogy megcsípi egy pók amit MJ Osborn laborjából hozott ki véletlen.
László Fábián
László Fábián 3 hónapja
A tűznek nincs árnyéka
VoXoN
VoXoN 3 hónapja
nagyon mennek a videók, végre van valami tartalom a szórakoztató iparba és tudtok működni ti is, ezerrel! jó ezeket a videókat látni !
NikoN
NikoN 3 hónapja
A bevezetőhöz csak annyi, hogy anno a Sony egyszer egy hasonlót már eljátszott 2007ben a God Of War 2 megjelenésekor már egy éve a piacon volt a PS3 mégis csak PS2re jelent meg mivel abból több millió volt eladva nem úgy mint a PS3. Persze később kapott egy HD verziót. Nekem a Spider-Man MM tetszett anno a 2018as részt is imádtam és még a dlc-k után is úgy éreztem nekem ebből több kell. Meg kaptam. Igaz tényleg rövid, talán életem leggyorsabb platinája de élveztem minden percét. Nem úgy mint a Lost Legacy. De ha ezeket nevezzük dlc-knek akkor a többi stúdió példát vehet a naughty dogtól és az insomniac games től, hogy hogyan is kell dlc-t csinálni.
Notarikon 777
Notarikon 777 3 hónapja
Ezt a tükröződést soha nem fogod látni egy "random emeleti ablak"-ból 5:32 Ez mocskosul nem realisztikus.
gygedi
gygedi 3 hónapja
attól függ mi van az ablak másik oldalán
huhungary
huhungary 3 hónapja
Lehúzó volt ez a videó. Elvetted a kedvem tőle.
Kövér Gábor
Kövér Gábor 3 hónapja
Inkább köszönd meg neki. Senki sem akar olyan játékot ami bugos meg ki crashel
Fiatal Norbert
Fiatal Norbert 3 hónapja
Ez a játékipar kezd egy igazán nagy vicc lenni... De a rosszabbik fajta. Nem mondom, hogy csalódtam mindegyikben, de erre a hype-vonatra én is majdnem felületem, ami a Miles Morales kalandot illeti, igazából pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az előző rész 3. DLCje véget ér. De amikor látom az első tesztelők és Review videókból, hogy nem más, mint egy ügyesen tálalt DLC... Csalódtam. Nagyon utálom ezt az érzést. Megvezetnek, átvernek csak azért, hogy pénzt csikarjanak ki tőlem. Minden reményem a Cyberpunkban van innentől 🙏 Addig marad az új AC⛏️ Köszönöm hogy végig olvastad 😉
Peti Biro
Peti Biro 3 hónapja
Ezt már a bejelentésénél letisztálták hogy ez nem egy teljes értékű folytatás.
DaniAdam
DaniAdam 3 hónapja
Te arra számítottál, hogy ez egy teljes értékü folytatás lesz?
Mustár Wasabi
Mustár Wasabi 3 hónapja
Akkor mondhatjuk azt hogy a ps4 jobb még mindig mint a ps5
Péter Szántó
Péter Szántó 3 hónapja
Remek otlet amugy ez a kulonbozo jatekokhoz kulonbozo tema helyszin es akat cosplay. Nekem nagyon tetszik es mindig kivancsian varom mivel rukkoltok elo legkozelebb 😁
Bandita027
Bandita027 3 hónapja
Controllerről vártam volna pár szót
Peti Biro
Peti Biro 3 hónapja
Mondjuk ebben igazad van.
Bandita027
Bandita027 3 hónapja
@Peti Biro ez igaz de a játkot a kontrollerrel játszod, szóval hozzá ad az elményhez .
Peti Biro
Peti Biro 3 hónapja
Ez egy játéoteszt nem a konzolé
Sir Mók
Sir Mók 3 hónapja
Na várjál akkor most feka a pókember, vagy akkor most két pókember van?
Márton Szakadáth
Márton Szakadáth 3 hónapja
Tetszett ez az élőszereplős low-budget Zoly-paukembőr keret, kreatív volt, és a szavaitokkal élve nem ment át majomkodásba. Legyen még ilyen! 🙂
aimka321
aimka321 3 hónapja
A PC miatt nem volt jó, hogy fehér bőrű egy főszereplő.. Egyből feka lett.. Nem is fog kelleni 😁
aimka321
aimka321 Hónapja
@ITZY 신유나의 curry Az már a te dolgod ha szerinted ez bagatell.. Szerintem és sokan mások szerint is meg nem kell mindenhova BLM lmbtqxy feminizmus és a megszokott fehér karaktereket se kell/kéne bármire is lecserélni.. Csináljanak egy olyan szuperhős karaktert aki fekete ennyi..
ITZY 신유나의 curry
@aimka321 Ha Miles anyukája a BLM-ről üvöltözne a kampánytalálkozóján, akkor túl lenne tolva. De amíg egy utolsó sikátorban fel van írva a falra, addig kurvára nem érdekel. Szerencsés leszek, ha belebotlok abban a nagy NYC-ben abba a szájbatekert BLM feliratba, nézek egyet, hogy "wow, ez is itt van", és lengedezek tovább.
aimka321
aimka321 Hónapja
@ITZY 신유나의 curry Nincs túltolva? 😅 Hát szerinted mikor jön el az a pont mikor túl lesz tolva? xd Azt hittem besz@rok mikor egy játékba BLM felirat van a falon xd és nincs túltolva 🤣🤔
ITZY 신유나의 curry
@aimka321 amíg nincs túltolva, addig engem pont nem érdekel hogy fel van festve egy BLM felirat valahová a falra.
aimka321
aimka321 Hónapja
@ITZY 신유나의 curry Erőltetett kisebbségi propaganda, hol blm hol lmbtq hol feminista. A pókember általában fehér volt, így lett megszokva, de nem volt így jó.. nem az a baj, hogy van fekete szuperhős de találjanak ki neki karaktert ne a propaganda miatt ami elég nagy baj, kár hogy neked nem.. Persze nem baj toljad neki semmi gond. Csak valakibe azért még van tartás :D
János Völfinger
János Völfinger 3 hónapja
Miért beszélnek benne úgy mintha Korda Gyuri próbálna meg érvényesülni a Z generációnál?
fikusz kukisz
fikusz kukisz 3 hónapja
4:44 Kinek jó ez? Blm propaganda a játékban??? Mi értelme ennek,hogy a p.....a fordulhat ez elő? Hogy van az,hogy az a világ ahová kikapcsolódni járunk,szórakozni,révülni,ahol végre kicsit leszakadhassunk a nyomasztó valóság mezsgyéjéröl,azt így szét barmolhatják? Ezt is jól teli ba....k politikai propagandával?Hogy ment ez át??? Ez senkit nem zavar?
ITZY 신유나의 curry
Ez legyen a legnagyobb bajod...propaganda xDDD Inkább image? Figyelj segítek...képzeld el Amerikát, és az ott élő embereket az ott történt eseményekkel. Kérdem én, szerinted hány ember lenne kiakadva, ha egy játékban, aminek FEKETE bőrű a főhőse, ne lenne felírva valahova a BLM. Mondjuk lehet elsorvad a szemed, ha meglátod, hogy "BLM"...én nem tudom xD
Gabensy
Gabensy 3 hónapja
Cross gen jatekok a Sony-nak csak jo ,nem kell erosebb es gyengebb gep ,mert adva van a ps4 es ps5 ami ezt helyettesiti. Microsoft-nak 2 uj gep X es S .
Peti Biro
Peti Biro 3 hónapja
Nem értem mi a lényege a mindatodnak
Péter Szabó
Péter Szabó 3 hónapja
Na kezdődik... Jaj, de sz@r nekünk, te jó ég!
Péter Szabó
Péter Szabó 3 hónapja
@Matt Hun nagyon szívesen.
Matt Hun
Matt Hun 3 hónapja
Motiválj!!!!!!
Péter Szita
Péter Szita 3 hónapja
Miles Morales eredete benne van az előző részben. Nem vitted végig az előző részt?
Zoltán Szabó
Zoltán Szabó 3 hónapja
Nem emlékszem már pontosan. De lehet, hogy csak valamelyik kiegészítőben kapjuk meg ezr a sztori szálat. De igen, határozottan benne van valahol, úgyhogy aki szépen kipörgette azt nem érhette meglepetés. Sőt, ami azt illeti én rendesen megilletődtem, milyen körültekintően szőttek az egyes sztoriszálakat az írók. Manapság a többség ennél jóval kevesebbel is beéri, szóval innen is küldöm elismerésem nekik. 😃
Áron Hegedüs
Áron Hegedüs 3 hónapja
Zoli a Pókember!
Máté Bognár
Máté Bognár 3 hónapja
Szuper, hogy ennyi új tartalommal jöttök mostanában! :)
Gergely Kóródy
Gergely Kóródy 3 hónapja
A BLM faszság azért befigyelt
EpilepSnail
EpilepSnail 3 hónapja
Míg tisztában vagyok vele, hogy a 2018-as Marvel's Spider-Man nem a legjobb játék a világon, és nincs azon a szinten, mint például egy God Of War, nekem mindig is a TOP1 kedvencem játékom lesz (valaha), ugyanis abba a játékba öltem bele a legtöbb órát, és egyszerűen imádom. A half-sequel / spin-off felé nem voltak nagy elvárásaim, szóval pontosan azt kaptam, amire számítottam. Egy felejthető sztorit, király karakterekkel, elképesztő látvánnyal és zenével, plusz zseniális harcrendszert és lengés-animációkat. Nem váltja meg a világot, de szerintem egy PS5 Launch-titleként tökéletes arra, hogy megmutassa a Sony, hogy mégis mire képes az új konzol, és hogy mégis mi értelme a Ray Tracing-nek. És legalább az előző játékot varázsát is megtartotta, míg egy saját atmoszférát is kreált magának. Véleményem szerint: Marvel's Spider-Man - Miles Morales = 8 / 10
Tomi Szabó
Tomi Szabó 3 hónapja
Én is így vagyok vele
ffishh
ffishh 3 hónapja
Nem tudom ki játszik a narráció mögött a játékkal de az R2-után, azt a rohadt X gombot nem olyan nehéz lenyomni lengedezés közben, hogy boostot kapj mert egyszerűen borzasztó volt nézni azokat a részeket.
gygedi
gygedi 3 hónapja
plusz a háromszöggel odahúzni mahad az enemyhez, azt se igazán láttam :D
Péter_Kozma 2
Péter_Kozma 2 3 hónapja
7:16 A 2018 ban annyit mutattak hogy Miles meg csípí egy pók amit MJ hozott ki véletlenül a ruháján, osborn laborjából
Traitor
Traitor 3 hónapja
A Silver Lining DLC-ben ezt tovább vitték (bár nem kell nagyra gondolni)
Attila Wrábel
Attila Wrábel 3 hónapja
Demon Souls gyere ide! :D
Roland Földes
Roland Földes 3 hónapja
Csínos!
Komment Elek
Komment Elek 3 hónapja
Jó volt a teszt! Ámbár az "előszereplős" intro-outroban Zoli arcára ráfért volna egy adag barnitókrém, vagy csoki. E nélkül nehezebben ment az asszociáció a főhőssel. :D
BeardBoyOfficial
BeardBoyOfficial 3 hónapja
GodFall Alert :D Spider-Man fanként pedig csak annyit hogy hozza a színvonalat. Köszönöm a kritikát!
csaj egy ember
csaj egy ember 3 hónapja
Demon's Souls
Sandor Bogdab
Sandor Bogdab 3 hónapja
Én még várok a meg vételével de már alig várom hogy neki áljak . És a hibákat remélem hogy addigra ki fogják javítani!
Sándor Nagy
Sándor Nagy 3 hónapja
azóta már van egy két hiba amit kijavítottak a day one patch -el meg a fejlesztők azt mondták jövő héten jön egy másik patch ami elrendezi a dolgokat ugyhogy mire megveszi az ember addigra nem lessz nyoma se a hibáknak asszem a crash -eket már eltüntették
Juhász Peti
Juhász Peti 3 hónapja
Imádom ezeket az uj bemutató videó kezdéseket
Rafanir
Rafanir 3 hónapja
Félig reménykedtem benne, hogy full Spiderman cosplayben leszel a videó elején. :'D
Lion Doge
Lion Doge 3 hónapja
@Az Igazi Lemon Ne bassz fel,hogy lommy11 azaz később western a noob csatorna után ismét visszatért mert le oboázom magam
csaj egy ember
csaj egy ember 3 hónapja
Majd, ha kijön pl a Gotham Knights, Zoly lehetne sZuperhős ruhában :D
norbert molnar
norbert molnar 3 hónapja
Én meg a végén vártam, hogy kilövi a fonalat aztán elhuz a kisboltba
Az Igazi Lemon
Az Igazi Lemon 3 hónapja
Jovan ma lommy11
Otherworld
Otherworld 3 hónapja
Majd a második részre ;)
Bálint Tószegi
Bálint Tószegi 3 hónapja
Szóval azt akarod nekem mondani, hogy 1-2 órával hosszabb ennek a játéknak a storyja mint a cold war-é, amiben van zombies, multiplayer? Az igen... Ui.: Véleményt meghallgatok erről
ITZY 신유나의 curry
Ebben igazad van...ha akármennyire élvezhető lenne az a tarkónvert CoD multi, akkor nagyon jó lenne a CoD. 4 óra single + a zombie mód...2020 egyik legnagyobb pénzkidobása volt a Black Ops, azt a 30.000 Ft-ot nem fogom megbánni a Spider-Man bundle-ért, mert legalább azt a 20 órát, amit eltöltök velük, annak minden másodpercét élvezni fogom, nem baszom fel magam a TDM sniper-eken, és nem unom meg 1 óra alatt azt az 1 zombie pályát. Mindennel együtt kb. 10 órát tartott nekem a CoD, amiből élveztem kb. 5-6 órát. Ebből az 5-6 órából 4 a singleplayer volt...
Robikah
Robikah 3 hónapja
@Bálint Tószegi Oh akkor igen csak félre értelmeztem a kommentedet. És ami azt illeti, igazad van elég nagy lehúzás ebből a szempontból.
Bálint Tószegi
Bálint Tószegi 3 hónapja
@Robikah tudom, ezért írtam oda, hogy van a játékban ráadásul zombies meg multi. Itt azt írtam le hogy a miles morales storyja 1-2 órával hosszabb mint a cod storyja. Gondolj bele, befejezed a miles moralest, mit csinálsz? Kiviszel néhány mellek kuldit meg összegyűjtöd a tárgyakat és nagyjából ennyi 20k-ért. Ugyanennyi pénzért kaphatsz egy 1-2 órával kevesebb storyt, viszont kapsz mellé zombies módot amit újra és újra lehet próbálgatni barátokkal ameddig ki nem viszitek, és akár kisebb easter eggeket is találni, meg egy multiplayer móddal, amiben jelenleg ugyan nincsen sok tartalom, de el lehet szórakozni abban a fegyver fejlesztésekkel skinek unlockolására, stb... Akárhogy nézem a cold war jelenlegi állapotában még mindig jobban megéri megvásárolni.
Robikah
Robikah 3 hónapja
A multiplayer nem story. A multiplayernek nincs befejezése, azt annyit játszol amennyit akarsz. A játék idő a singleplayer kampányra vonatkozik.
Derpington95
Derpington95 3 hónapja
Knekk. :D #KilometersMorales
A Hard Days Knight
A Hard Days Knight 3 hónapja
Örömmel látom, hogy egyre több játékba folyik be a rasszizmus itt gyakorlatilag nyíltan fehér faj ellenesség(blm). Mert nehogy már csak a többi helyről ömöljön és zúduljon a nyakunkba a mocsok meg a szenny, a politika, most már játszani se lehessen nyugodtan. És ráadásul egy launch címmel érkezik, ami még jó keményen crashel meg azé bugos is. Igazi kánaán van. xdd
Kyyp3r
Kyyp3r 3 hónapja
Az semmi már pókember is fekete, mi a következő, női thor??
Lementem Elemér
Lementem Elemér 3 hónapja
Azt hiszem nem újdonság nagyon senki számára, hogy a BLM és a vele azonos mozgalmista szellemiség már hosszú évek óta a film és játékipar szerves képét képezi, ez bennük a fősodor (a nép/gyereknevelés a pc-n keresztül), amelyre a jogszabályilag minimálisan, önkényesen annál inkább szabályzott közösségi médiumok, illetve azok gyakorlatai és előírt normái csak rátesznek egy lapáttal.
Péter Fehér
Péter Fehér 3 hónapja
20000 ft os dlc? Azért sokallom érte.
panam815 - HUN
panam815 - HUN 3 hónapja
csak szólok hogy ps4 és ps5 verzió egyben. illetve nem teljesárú a játék, és sajnos azért ennyi mert a sony árat emelt. szerintem minden forintot megért ez a game, valami eszméletlen intenzív játékélményt ad, én legalábbis alig tudtam letenni a controllert. bátran ajánlom :)
Scott Wallace
Scott Wallace 3 hónapja
Nekem bejott es jo volt vegigvinni es nah igen kis nyavogos volt az elejen .... de azert peter sem volt egybol mindent tudo.... peternek is megvoltak a problemai es a nehezsegei mikor pokember lett.... milesnak is megvannak koztuk a legnagyobb kis hang a fejeben lessz e valaha belolle olyan hos mint peterbol.... es igen szerintem a benazasok reszerol ennek voltak betudhatok.... nem lehet elvarni olyantol aki most kezdte hogy ugy csinalja mint egy olyan aki mar legalabb 10 eve csinalja. Ez kellett miles szemelyisegehez hogy megtudjuk milyen alegaljarol kkezdeni akar egy munkat mert elso nap hiaba van tapasztalatod egy munkakorbe ha a munkakornyezet epp valtozik es nem olyan modszereket hasznalnak mint a legutolso munkahelyeden.
Domi :D
Domi :D 3 hónapja
Fasza játék de 20 ezret ezért nem adok ki. Majd egy 50-60%os akciónál megveszem 9-10ezerért
Rendes Zsolt
Rendes Zsolt 3 hónapja
Nem a nyitócímekért vesz az ember ps5-öt az biztos. De ezt már lehetett tudni előre, nincs egy új Killzone, egy Resistance, God of War 2 vagy bármi egyéb ps nagyágyú. Annak lehet örülni, hogy a ps4-es játékok zöme jobban és stabilabban fut az új konzolon. Aztán majd idővel jönnek új címek is, most ez van meg az új CoD (mondjuk ő nem exkluzív). Tesómnak jövőhéten lesz meg a ps5, majd nála lecsekkolom milyen a gép. Amúgy azon sírni, hogy kifagy egy játék 2x, egy olyan konzolon ami pár napja jelent meg, ezt mondjuk marhaságnak tartom, ez már csak szimpla belekötés... Ja és tartom azt, hogy szerintem várni kellett volna ezzel a konzolgeneráció váltással addig, amíg el nem készülnek vmi nagyobb címekkel. De tudom, kell a raytracing meg a 8k blabla, meg hogy a ps3 és 4 között is kb ennyi év telt el stb stb A BLM firka a falon túlzás, ezt azért nem kéne játékokban is reklámozni. :(
Tibi fiú
Tibi fiú 3 hónapja
Dik az Zoli a háztetőn, jók ezek az új bevezetők!
Penzes Drives
Penzes Drives 3 hónapja
Szerintem akinek PS4 van mint nekem is, az jobban jár ha még pár évig nem újít be PS5-re. Nem látok nagy grafikai előrelépést a 2018-as játékhoz képest. Ráadásul PS4 tulajok is játszhatnak vele és az új Horizon esetében is így lesz, szóval részemről konzolváltás csak 2-3 év múlva lesz.
Tamás Kamasinszki
Tamás Kamasinszki 3 hónapja
A BLM itt is befigyel. Dolgozik a propaganda és megy az indokrináció. szomorú
Gabe Logan
Gabe Logan 3 hónapja
A *Lost Legacy* azért egyértelműen többet tudott adni. Alapból egy teljesen új helyszín, story terén is nyilván nyert, mivel nem olyan kötött, így teljesen szabadok voltak az írok, de az apróbb gameplay újítások is jobbak voltak szerintem.
A Dik
A Dik 3 hónapja
egy fekete tini eltúlzott lazasága
Benedek Nagy
Benedek Nagy 3 hónapja
man of culture as well I see
Trap Mars
Trap Mars 3 hónapja
4:50 köszi a kritikát Ha fizetnének érte se kéne
mikr0bi
mikr0bi 3 hónapja
A spiderman anno az ősképregényekben nem fehér volt? A girnyódigga nem fogja nekem eladni a játékot és reményeim szerint másnak sem. A ps5 megvásárlása ráér.
Norbert Prisznyák
Norbert Prisznyák 3 hónapja
Ajánlom figyelmedbe a Pókverzum című animációs filmet :D Minden kérdésedre benne lesz a válasz :D
Aaliiya
Aaliiya 3 hónapja
Insomniac os logo a rhinos run nál :D ki vette észre? :d
Tomi Szabó
Tomi Szabó 3 hónapja
Már a megjelenés előtti gameplayeken is. De jó hogy megemlíted.
István Köbli
István Köbli 3 hónapja
Ritkán volt ennyire ratyi generáció váltás. Hiányzó készletek. Pórul járt milliónyi vásárló. Playstation ami lefagy(ilyet csinálnak a japánok? Jézusom)! Kevés tárhely a gépeken. Az Xbox oldalon nulla exkluzív premier játék. A sony-nál meg csak egy cross-gen dlc-re, és remasterre futotta. Nem beszélve a sony finom, 80 euró/30.000 ft-os emelésére. És szinte nincs is jelenleg semmi különbség, a most megjelenő játékok grafikája között az előző, és a mostani gépeken. (Persze tudom Ray tracing. Meg nagyobb felbontású textúrák. Mindjárt a kardomba a dőlök, hogy ezt nem láthatom😁) Gondolom mióta a videójáték ipar, több pénzt termel mint a filmes, azóta túl sok öltönyös ember, és marketinges vette ki a háloját erre az iparra. És ez a végeredmény. Korábban olyan gamek jöttek premierre, mint a killzone shadow fall, vagy az infamous second son! Mind a kettő hatalmas ugrás volt, a ps3-hoz képest. Mind grafikailag, mind a gameplay szempontjából. Eléggé szomorú.
Attila Dobokai
Attila Dobokai 3 hónapja
Azért feltűnt, hogy világjárvány van? Fél év kiesett a fejlesztésből, gyártásból. Persze a kiadást nem halasztották emiatt fél évvel, kell a bevétel.
Attila Pelyhe
Attila Pelyhe 3 hónapja
@PS Hun A Demon Souls egy remake, ennyire nem lehetsz tudatlan! A remake és a remastered nem ugyanaz. Remastered az amikor egy játékon minimálisan javításokkal, kicsit szebb textúrákkal, effektekkel újra eladnak, a Remake pedig ez, amikor totálisan modern a vizualitás.
Bl4s1us
Bl4s1us 3 hónapja
@PS Hun Minket csak az a nyomorult Demon's Souls nem érdekel, amit ugyan minden kommentedben reklámozol, viszont a címét még egyszer sem sikerült helyesen leírnod.
Arnold hejas
Arnold hejas 3 hónapja
Szokásos Otherworld Zoly féle fika video!!!
Sándor Szabó
Sándor Szabó 3 hónapja
A Watch Dogs: Legion -nél meg pont az volt a baj, hogy neki tetszett a játék. :D Istenem, mikor semmi sem jó.
Sándor Dávid Kovács
@Bl4s1us LoooL ezt nem is figyeltem :D
Arpad Szabo
Arpad Szabo 3 hónapja
Te tényleg erre vártál, hogy Zoli megint kritizáljon valamit csak azért, hogy írhasd “há!! Szokásos!!!”? Ez kezd elég unalmas lenni.
Bl4s1us
Bl4s1us 3 hónapja
Ma csináltad a csatornát csak ezért? Ez igen! :)
Sándor Dávid Kovács
Szerintem közel sem, tipikusan egy igen is és nem is videó, de zseniális, hogy neked csak a magasztolás és a fikázás kategóriája létezik, és csak ezen a két biten tudsz gondolkodni.
Strizeks
Strizeks 3 hónapja
A ps5el kapcsolatban: Tegnap indult ugye szinte mindenhol az új konzol launch. Én angliárol tudok értekezni és azt kell hogy mondjam hogy, ilyen egy gyászos vérszegény újgenerációs megjelenést még egy gyártó sem tudott produkálni. A legamatőrebb kiskereskedői és sony együttműködés akkora kínszenvedés volt ami a 19.i megjelenést mutatja hogy az valami elképesztő. Összeomló weboldalak, a legtöbbnél több darabot is vehettek a BOTok. Éjjfél után pár percel már szinte mindenhol out of stock volt. Egyedül a John Lewis darabolta szét a készletét és tüntette fel hogy 1 darab per costumer persze ez sem jelentett 100%os sikert a vadászok ellen. Úgy hogy most aki felnéz az angliai ebayre ebay.co.uk és ott rákeres a ps5re olyan árakkal találkozik ami sokszor 3 meg 4szerese az eredeti bolti árnak. Legyen az digitális vagy lemezes, sőt már magát a megrendelést adják el. Egy screenshotolt visszaigazolást a sikeres tranzakcioról. Az amazonon is hasonló dolgok mentek, ott a legdrágább amit láttam az 1300Ł volt ami itt sem kevés pénz, de az ebayes 2500-3000fontos eladásokhoz képest fele annyi. Egyszerűen hihetetlen és dühítő mert közben meg olyan szinten tolja a sony a reklámkampányt hogy a PS5 logókban úszik az ország. A buszoktól az oriásplakátokig a várókban lévő kis kijelzőkig. Egyszóval mindenhol. A szövegük meg a Play has no limits. Hát hogy öszintén megmondjam nagyon elkeserítő, a vásárlók meg olyan szintű komment cunamit toltak a Playstation twiterrére facebookjára meg még istentudja hova hogy az valami extra durva. Kapták az ívet rendesen. Meg is értem mert még heccelik is az embereket a nap közbeni játékbemutatókkal meg mindenféle kiegészítőkkel, mindezt úgy hogy a mostani információk szerint legközelebb február magasságában jön készlet?! 3és fél hónap innentől kezdve. Azt viszont nem tudom mit gondolnak vajon a játék kiadók, lesz aki megfogja venni a játékaikat ami már több hónapos lesz féléves talán mire valakinek lesz újgenerációs konzolja? Nem tudom de, szerintem a most megjelent konzol launcra időzített játékok eladásai nem fognak valami nagyot szólni. Kínkeserves bevételük lesz a csak PS5re most megjelenő játékkiadóknak. Hiszen ki fogja megvenni ezeket ha nincs min játszani. Rosszul látom?
Strizeks
Strizeks 3 hónapja
@Matt Hun Finoman fogalmaztál😐
Gabensy
Gabensy 3 hónapja
Nekem az egyik munkatarsam 2őt rendelt 1iket argos-bol a masik PC-world-bol. Persze mind2ot megkapta. Barati aron eladja 650 £ . Mondtam koszi tudok varni akar 1 evet is. Az emberek meg csak veszik veszik es veszik 600-900 fomtokert mint a kenyeret. Es elvileg karanten es munkanelkuliseg van. Az xbox is szarul indult de ott van legalabb pass . Bar azok a jatekok ugyan ugy ott vannak xbox one-ra. Most nagy kulombseg nincs meg latvanyban. Ezert neki ugrani kar. Ps4 pro es xbox one x gepekre a jatekok szepek. Es oszinten mi szamit jobban? A jatek elmeny vagy grafika? A grafikat meglehet b....ni ha elalszunk rajta vagy csak idegesit. Felre ne ertsen senki szamit a grafika de sok ujjat nem mutatnak a jatekok. Egyik konzolt sem veszem meg,most meg nem. Boltban nincs ,maganszemelyektol pedig irrealisan draga , A masik ok a jatekfelhozatal . Mindenesetre Erdekes de inkabb rohejes.
Matt Hun
Matt Hun 3 hónapja
Lehet, hogy kicsit túltolták a mesterséges készlethiányt.
Márk Tóth
Márk Tóth 3 hónapja
Ez olyan mintha az xbox onet és a ps 4et az ac liberational reklámoznák 😂
Ritchie 47 Channel
Ritchie 47 Channel 3 hónapja
Én nagyon remélem hogy a Spiderman 2 lesz az átütő next Gen amiben egy jó Venom karakter irányítást és Morales és Peter Coop-ot raknak !
Toki99
Toki99 3 hónapja
Komolyan végigjátszhattad a 2018as Spidermant ha azt sem tudod ,hogy Miles hogyan kapta a képességét😂😂.
csaj egy ember
csaj egy ember 3 hónapja
@Tomi Szabó igen
Tomi Szabó
Tomi Szabó 3 hónapja
Szerintem őt egyszerűen nem érdekelte ez a játék.
csaj egy ember
csaj egy ember 3 hónapja
Sőt, a dlc végén Peter elkezdi kiképezni, de amúgy a Miles Morales elején van egy emlékeztető, hogy mik történtek Milesal.
Rick Dalton
Rick Dalton 3 hónapja
Én kijátszottam és mégse emlékszek szóval megesik.
kocka márk
kocka márk 3 hónapja
Csalódott vagyok ezt a játékot már láttam játszottam is vele kb4-5 órát de az hogy Debrecenből Pestre majd vissza kell ingázni 5perc akció kedvéért hát....!! Azt vártam hogy a ps 5 olyan játékkal indul amivel a nagyon reklámozott kontrollert ki tudom próbáldni..Tudom van rajta ilyen mini játék vagy mi. De az nem ugyanaz!! Kár érte..!!!!
Kartal Tóth
Kartal Tóth 3 hónapja
De cringe lett az otherworld is, de mindegy is, mert ez kell a népnek igaz?
Gergely Both
Gergely Both 3 hónapja
@Kartal Tóth Nem. Az archon volt. Dark souls-os pedig sas volt.
Tomi Szabó
Tomi Szabó 3 hónapja
Egyetértek, régen ki lett emelve, hogy egy játékban mi a jó és mi a rossz, de itt pl inkább csak a rosszat emeli ki, különösebb okok nélkül.
Kartal Tóth
Kartal Tóth 3 hónapja
@Gergely Both az a srác csinálta a Half Life kritikát is nem? Oké mindig van kivétel, pl pont ez a srác de ez még nem zárja ki a mondani valómat
Gergely Both
Gergely Both 3 hónapja
@Kartal Tóth Én jól emlékszem még arra híres dark souls kritikára. :D
Kartal Tóth
Kartal Tóth 3 hónapja
@Gergely Both szerintem pont akkor nem fikáztak mindent, aztán hála isten már nem annyira, de Zoli is fikázott mindent... is aztán mostmár van ez a néha néha mondok valamit a játékról de inkább a hátteréről, oké csak akkor ez nem egy kritika hanem valami egészen más(kibeszélő?)
Nagy Attila
Nagy Attila 3 hónapja
Nekem nagy csalódás ez a játék. Miles nagy kedvencem volt az előző részben és a képregényekben is, de itt gyakorlatilag egy nyávogó hangú Miles paródiát kaptunk. Phinnel papírvékony a kapcsolata, meg sem közelítik a Peter és Mary Jane közt remekül érzékeltetett se veled, se nélküled románcot. Pókemberként pedig egyszerűen egy vicc lett Miles. Sehol egy rendes boss, csak két féle Rhino skin, meg két beleerőltetett, de végtelenül kaotikus "barátharc", a képességek meg úgy le lettek túlozva, hogy az vicc. Semmi taktikázás nem kell, mert Miles fél másodpercenként eltűnhet, utána pedig senki sem próbálja megkeresni, eszükbe sem jut felnézni a fejük fölé ahol 10 sorstársuk nyöszörög épp, a méregütés után pedig kávézni is elmehet a játékos mert annyira lebénul mindenki a hatására. Az pedig külön sértő, hogy a főhős gyakorlatilag az első komolyabb közös misszión erőlködés nélkül lealázza a mesterét pépesre verő karaktert úgy, hogy még a felét sem ismeri a képességeinek. Borzalmas spórolás lett ez a játék és várhatóan megint az lesz a vége, hogy sokan fognak felháborodni, hogy "na megint egy erőltetett PC szuperhős 0 tartalommal meg túltolt képességekkel", mert a játék alapján tényleg csak ennyi van benne, pedig Miles már képregényben, játékban és filmben is bizonyította, hogy bőven mélyebb karakter ennél.
Friderikusz Sanci
Szóval egy kratos keménységű nőcsábász milest vártál, de ha erős akkor szar.
gygedi
gygedi 3 hónapja
Miles a képregényekben csak egy sótlan Peter. Nekem tetszett az itteni karaktere, megpróbálják a maga Pókemberévé tenni, nem egy leértékelt Pete-é. Bossfightok voltak sajnos az előző game gyengeségei is. Miles cask az új ereje miatt verte meg Rhino-t és ha követek Pókember sztoriait, tudod, hogy legtöbbször nagyon a padlóra küldik, de ő mindig feláll és elvégzi a munkát. Ha Miles nincs ott, mérget vehetsz rá, hogy Pete befejezi.
Matt Hun
Matt Hun 3 hónapja
És akkor még ott van a túltolt ár, ami egyáltalán nem arányos az új tartalmakkal.
zsolesz2086
zsolesz2086 3 hónapja
Zoli miért nem lett kifestve, Miles fekete.
zsolesz2086
zsolesz2086 3 hónapja
@Cyber Szamuráj 孤独 mondjuk igen, ez esélyes.
Cyber Szamuráj 孤独
A HUrun rasszizmus miatt Törölte volna. :D Gondolom én. A HUrun a fekete humort nem kedveli. Mondjuk alapból már azt sem lehet tudni, hogy mit lehet és mit nem lehet ezen a platformon.
Péter Pöszmet
Péter Pöszmet 3 hónapja
185.000-ért 4K 60 FPS-el játszunk egy kurva szép és mellesleg jó játékkal, és még hisztizünk? A Sony teljesen jogosan kéri meg a játékaiért az árakat! Szóval nem a Sony drága, hanem a többi játék ha már viszonyítunk. Valaki szerint véletlen, hogy a Sony játékok aratnak szinte mindig? Fair az, hogy ugyanannyiért adjanak egy játékok mint az évente kijövő Cod? Jelenleg totál egyértelmű, hogy a két konzol közül saját címekben jobb a PS, de külsős címekben meg erősebb lesz az új Xbox.. Várjunk csak.. Ja, hogy ott is elverte a PS5 az új Xbox-ot. Majd el is felejtettem 😂 Digital Foundry videóját nyugodtan meg lehet nézni.
Attila Pelyhe
Attila Pelyhe 3 hónapja
@PS Hun Azt honnan a fenéből vetted hogy 3-4 évig nem lesz rá nextgen cím? Ott a Medium, az XSX-re + PC-re jön, a Sony-val mi a helyzet? Nála miért nem zavar az hogy egy darabig nem lesz igazi nextgen cím?
Attila Pelyhe
Attila Pelyhe 3 hónapja
@PS Hun Nem unod a fanboy szövegedet? Talán a Ninja Theory csinált valaha rossz játékot? Talán az Obsidian csinált valaha rossz játékot? Vagy talán a Playgrounds, ők mikor raktak le az asztalra fércművet? Az új Hellblade talán vacaknak tűnik? Ami az in engine előzetesével olyan hangulatot és grafikát teremtett mint semmi más. Az épp hogy eldöcögős rész pedig szimplán butaság, hiszen a Forza Horizon 4 már a legelején GP-be volt, és mégis a széria talán legtöbbet eladott epizódjáról beszélünk.
Péter Pöszmet
Péter Pöszmet 3 hónapja
@PS Hun Inkább a sok idióta károgó miatt írtam. Az új xbox azért nem szar, sőt rohadt erős konzol. Csak azt utálom amikor úgy van basztatva a Sony, hogy ők legalább csináltak valamit, és nem, nem számít a game pass. Volt xboxom, használtam de nagyjából 5-8 cím van ami ér valamit a többi hagyjuk is inkább. Illetve sok a 30k játékért? Oké, akkor nem veszed meg day1 hanem vársz pár hetet és elviszed használtan. Viszont a Sony is magába nézhetne, mert az oké, hogy nem tudtak elég konzolt biztosítani a járványhelyzet miatt, de ez a nuku kommunikáció rohadt gáz.
xandercorvin
xandercorvin 3 hónapja
A hatalmas kard kevésbé, de az ennél nagyobb türelem már inkább árulkodó kijelentés.....van egy olyan érzésem Zoly-kám, hogy mire kipörgeted a “Demon’s Souls-t” addigra a teljes magyar szleng-szótárt kívülről-belülről fogod fújni...🤣🤣🤣🤣🤣 Sok türelmet és jó játékot hozzá!!!!
Udvardi István
Udvardi István 3 hónapja
Szia. Szerintem az a gond nextgen játékokkal . Van a Ps4pro és Xbox one x . Ami jelenleg egy olcsó 4K élményt tud biztosítani a fogyasztóknak. Anyagi érdekek vannak mögötte pl season pass stb. 2,5 vagy 3 év után lesznek majd következő generációs tartalmak .
Gábor Édes
Gábor Édes 3 hónapja
Demon Souls?
Atex Phwin
Atex Phwin 3 hónapja
@Matt Hun Ja azért mondom nem néztem meg a végét csak a kritikát
Matt Hun
Matt Hun 3 hónapja
@Atex Phwin Pedig azt mondta a videó végén. Melyik játékra vonatkozott volna, ha nem erre?
Atex Phwin
Atex Phwin 3 hónapja
@Gábor Édes azt nem is láttam. akkor biztos az lesz el se hiszem
Gábor Édes
Gábor Édes 3 hónapja
@Atex Phwin A nagy kard és a sok türelem miatt feltételeztem amit a videó végén mondott
Atex Phwin
Atex Phwin 3 hónapja
Zoly úgy kerüli a From Software féle játékokat mint ördög a tömjént :D Ha lesz is, azt nem ő fogja bemutatni
Lotus
Lotus 3 hónapja
Hatalmas kard? Kell egy Katana?
Lotus
Lotus 3 hónapja
@Kollekció Rozsdás Tudom, itt lóg egy mögöttem, viszont az az egész van minimum egy méter ha nem nagyobb
Kollekció Rozsdás
@Lotus egy átlagos katana pengének a hossza 60 centi. De a katana nem nagy hanem hosszú
Lotus
Lotus 3 hónapja
@Kollekció Rozsdás kb 1,5 méter a markolattal együtt
Kollekció Rozsdás
Egy Katana nem olyan nagy
Gábor Édes
Gábor Édes 3 hónapja
4:47 ez most komoly, nincs bajom hogy beletették mert fekete főhős meg ilyenek de fölösleges
Gábor Édes
Gábor Édes 3 hónapja
@gygedi Igen igaz ez a "nyugati világ", Jézusom de szarul hangzik, szóval ez nekem egyenlőre még érdekes.
gygedi
gygedi 3 hónapja
New York része, hogy őszinték legyünk.
Gábor Édes
Gábor Édes 3 hónapja
@Matt Huntúl van hypolva az egész, én még addig a pontig elnéztem ezt a black lives matter mozgalmat míg csöndben egy gyertya mellet megmelékeztek(úgy ahogy mi magyarok a dekák téri késelés áldozatairó, bár az a csáva egy elítélt bűnőző volt, és amerikában nem szarral gurigáznak a rednőrök),de utána tiszta bolondokháza lett az egész, az is benne volt hogy trumpot mindenféle képen meg akarták buktatni ezekel a lázadásokkal, salynos a világ effelé halad
Matt Hun
Matt Hun 3 hónapja
Ha a feketék egyenlőek a fehérekkel, akkor ugyanúgy meghalhatnak rendőri túlkapás által, mint a fehérek. Egyébként nem tudom, miért van az, hogy nem bír a világ továbblépni.
George Parallel
George Parallel 3 hónapja
Miles Morális
Donát Turi
Donát Turi 3 hónapja
Morális mérföld
Szovi
Szovi 3 hónapja
DLC-vel "nyitni" az új generációt! Szép volt PS! :)
Bálint Tószegi
Bálint Tószegi 3 hónapja
@PS Hun a godfall úgy néz ki mint egy még jobban elbaszott destiny, ez a miles morales pedig egy 6 órás storyt nyújt 20k-ért... Legyen már eszed.
Dávid
Dávid 3 hónapja
@Toki99 Azok még mindig multira kihegyezett játékok. Tehát a kampány mellé még jó sok tartalmat kapsz.
Attila Pelyhe
Attila Pelyhe 3 hónapja
@PS Hun Szokásos PS fanboy duma. Amint rossz helyzetbe kerül a kiskedvenc rögtön fel kell emlegetni a konkurenciát, igaz hogy érvelési hibát követ el ezzel, de sebaj. A Demon Souls egy remake, ami pár órás, és ha a Godfall nem készül el akkor semmivel se lettünk volna szegényebbek.
Lapostetű
Lapostetű 3 hónapja
Ott a demons souls úgy hogy nincs gond. ;)
Toki99
Toki99 3 hónapja
@Arpad Szabo Oke , szoval akkor a Halo 5 , Gears of War Ultimate edition is csak egy DLC mert vegig lehet jatszani 6 ora alatt. Ertem . :)
Matt Hun
Matt Hun 3 hónapja
Ennyi pénzért szerintem nem éri meg.
Matt Hun
Matt Hun 3 hónapja
@MostlyHarmless 🤣 BÉelem? Az mi?
Matt Hun
Matt Hun 3 hónapja
@Domi :D Ja, még a 30 ezres verzió sem éri meg, talán még húszért se.
Domi :D
Domi :D 3 hónapja
Nagyon fasza játék, de énse költők rá 20ezret majd 9-10 ezerért max.
Gergely Both
Gergely Both 3 hónapja
De akkor miért érdemes ps5-öt vásárolni, ha minden crossgen lesz még minimum 1 évig és nem lesz ps5 exclusive cím? Hiszen egy konzolt pont hogy a játékok adják el.
Zoltán Szabó
Zoltán Szabó 3 hónapja
Attól még Ps5-ön jobban fognak futni és szebben is fognak kinézni. De így legalább az is játszhat velük, aki most még nem tud/akar új konzolra költeni. Szerintem ezzel a játékosok is jól járnak és a kiadók is, mivel több ember veszi meg végeredményben a játékaikat. Az meg már egy másik kérdés, hogy ezek a cross gen címek mennyi lesznek visszafogva az előző generáció miatt vagy ha nem akkor mennyi plusz melót jelent ez a fejlesztőknek?
Attila Pelyhe
Attila Pelyhe 3 hónapja
@Max Morgan De, lesz rá játék, csupán csak azzal is ugyan ez a helyzet, csak annak éri meg akinek a felsorolt dolgok sokat jelentenek, vagy az az 1-2 exkluzív rétegjáték ami megfog, vagy már megjelent.
Gergely Both
Gergely Both 3 hónapja
@Attila Pelyhe Köszi. Akkor érdemes lesz várnom akár egy ps5 pro-ra.
Attila Pelyhe
Attila Pelyhe 3 hónapja
Csak a szokásos: Több és stabilabb FPS, nagyobb felbontás, picit szebb grafika, és RT, ha ezek közül egyik se, se a Demon Souls Remake nem érdekel akkor rá ér még vele az ember.
Gergely Boros
Gergely Boros 3 hónapja
Ezért nem érdemes 200ezret költeni. - ign 8/10
Matt Hun
Matt Hun 3 hónapja
@Demo Live Mit?
Demo Live
Demo Live 3 hónapja
Nyalnàm
Rendes Zsolt
Rendes Zsolt 3 hónapja
Ha csak annyi lenne jelenleg...
cyberkind 7
cyberkind 7 3 hónapja
Miles Morales, avagy a szoPókember kalandjai.
Koszoska
Koszoska 3 hónapja
Na, örülök, neki, hogy sikerült a hangon javítani a külső környezetbe, hatalmas piros pont nektek! :) Nekem tetszik, hogy ezt az egyedi játékokra jellemző kinti setupot intronak és outronak használjátok.
Következő
Die Hard - Demon's Souls 🎮
11:48
Hungarian Rapper Disses Me!
7:56
Ezért volt 💩 az Utolsó Jedik
52:52
GodFAIL 🎮
08:09
Megtekintés 47 E
Hungarian Rapper Disses Me!
7:56
The Main Character of Dream SMP
12:29