Sötét

Tengerimalacok és ray-tracing ⛔ | Beszélgessünk #52 

Feliratkozás
Megtekintés 9 E
86% 75 11

#Beszélgessünk #Közösség #Otherworld
Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

Játék

Közzététel:

 

2020.nov.18.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 16   
richard benzsay
richard benzsay 3 hónapja
Én a Controlban láttam pl a csajt itt ott tükröződik de a kamera szög miatt nagyon nehéz észre venni szerintem
FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája
De akkor 550-570 enes alaplapos, 5000 es Ryzennel legyen RX 6800 as videókari mert a Smart Memory Access tol rajta ingyen fps-t így +5-10% ot per játék. Konzolok is full AMD-sek semmi gond velük én se bántam meg tavaly a váltást spóroltam 80e ft ot egál erőért.
Norbert Prack
Norbert Prack 3 hónapja
fel ismerem, de nem érdekel. Egyszerűen nem lényeges.
godzsy
godzsy 3 hónapja
Sziasztok! vMix programmal elvileg tudsz úgy rögzíteni, hogy egy bizonyos bitrátával streamelsz és egy másik, akár nagyobb bitrátával pedig rögzíted vinyóra a fájlt. Persze a szoftver fizetős. www.vmix.com/
Csaba Hugya
Csaba Hugya 3 hónapja
Rokalandekat enis csipem
Csaba Hugya
Csaba Hugya 3 hónapja
Az első otherside az az ahol zöld meg phelan megismerkedtek tulajdonképpen?
Luki Ubi
Luki Ubi 3 hónapja
FreddyD-vel nincs semmi gond Zoli. Nyugi. Egy görbe szót sem említenek rólad a filmbarátokban. Sőt inkább dicsérték. Őket is rendszeresen hallgatom. szerintem hiányolják hogy te sem vagy vendég náluk a podcastben. És ő vele sincs otherside.
Luki Ubi
Luki Ubi 3 hónapja
Minden kontroler gyűjti a koszt. Csak ezen látni is.
Tamás Jónás
Tamás Jónás 3 hónapja
Remélem aki azt mondta hogy az embernek több joga van mint az állatoknak az remálem nem nevel gyereket és milyen mentális egészsége és inteligenciája van ha ezt nyiltan meg is osztja.
TomyBoy82
TomyBoy82 3 hónapja
Ettől a ray tracingtől már feláll a szőr a hátamon. Szerintem tök felesleges. Ez is csak indok arra hogy még drágább videokártyát vegyenek a halandók.
Piszriváj
Piszriváj 3 hónapja
Szvsz ha észrevenni egy technikai megoldást, akkor rosszul van implementálva. Azaz kilóg a lóláb. Ugyanakkor, mivel nem egy helyen láttam már, miben rejlik a technológia előnye, ha nem is direktbe veszem észre hol használják, de ahol el kéne tűnnie mondjuk egy objektum tükörképének, de nem teszi, akkor ott rt mozog.
Lala Ato
Lala Ato 3 hónapja
Túl van hypeolva ez a ray tracing dolog. Marketing fogás, parasztvakítás. A stream játék szolgáltatóké a jövő, 5g hálózatok elterjedésével megy a levesbe a ps5 és társai. Ps6 tutira nem lesz...
George Parallel
George Parallel 3 hónapja
Én felismerem a ray tracing effektet...felére zuhan a framerate 😆 Egyébként szerintem kell neki vagy 2 gpu generáció ami már megtudja hajtani rendesen és addigra talán kiforrja magát és látványos lesz a játékokban
Botos Tamás
Botos Tamás 3 hónapja
Ezt a ray-tracing dolgot teljesen rossz irányba viszi el a marketing, és az ilyen videók, mint ez is. A RT egy fundamentum, egy "ezeréves" technológia, ami gyakorlatilag minden 3D-s rendelerés ősanyja. (parancssoros POV-ray, valaki?) Csak éppen borzasztóan erőforrás-igényes (volt/van), így real-time render esetén egészen mostanáig szóba sem jöhetett. Éppen ezért kellett mindenféle trükkökhöz folyamodni, hogy valami a valóságoshoz legalább valamelyest hasonlító eredményt lehessen produkálni (cubemap, baked-lights, SSR, stb.). Viszont ez rengeteg emberi erőforrást és időt igényel, ráadásul sok esetben ez fix megoldás, tehát nem, vagy csak körülményesen megoldható dinamikus módon (változó napszakok pl.). Az, hogy eljutottunk odáig, hogy egy filléres konzol-ban is már működni tud, az órási eredmény. Nyilván egyelőre nem lehet az egész képet kirendereltetni vele - ahhoz még mindig kevés a hardver -, de az árnyékok, fények, tükröződések már így is lényegesen kevesebb emberi "rajzolgatást" igényelnek így. Emellett valósághű az egész, és nem valami fake, "megfordítom a képet és aláteszem" megoldás. Persze, ha egy profi csapat csinálta, akkor lehet, hogy észre sem veszed, de akkor az azt jelenti, hogy rengeteg ideig kellett szüttyögniük vele, hogy ne tűnjön fel. Tehát a lényeg a lényeg: a ray-tracing nem azért van, hogy Zoly és a hozzá hasonlók lássanak valami egetrengető különbséget (már az elvárásból is az derül ki, hogy nem érti a lényegét), hanem azért mert ez a jövő, és lényegesen leegyszerűsíti a fejlesztést, ha lehet rá építeni, és nem "kézzel" kell mindent megcsinálni. Az, hogy a marketingesek kitalálták, hogy ez lesz a "killer-feature", amit ráírunk a dobozra, az sajnos ugyanabból fakad, mint Zoly esetében: fogalmuk sincs a technikai hátteréről. Természetesen, mint játékost nem kell, hogy érdekeljen, mi történik a háttérben, és ha egy játék FPS-e a RT-gel együtt bezuhan a játszhatóság alá, akkor jogos a kritika, hogy "ezt így minek". De a Miles Morales-t nem lehet ide sorolni, nagyon szépen megcsinálta az Insomniac. Az, hogy egyelőre benne van egy "performance mode", ahol nincs RT, az csak azért van, mert crossGen a játék, tehát ígyis-úgyis meg kellett csinálni a hagyományos módszerrel is pl. a tükröződéseket.
vcarter86
vcarter86 3 hónapja
Ráadásul azt se fogják fel ha a RT megspórolja a fejlesztőknek az időt akkor azt a plusz időt bele tudják rakni másba, esetleg új innovatív gameplay elemekbe, jobb textúrákba, optimalizálásba bugmentesítésbe, h ne legyenek ilyenek induláskor. Vagy esetleg emiatt költségeket szabadítanak fel amit átcsoportosíthatnak más részlegekbe pl jobb írókat fizetnek meg h jobb story-t narratívát kapjunk. Tehát tényleg csak jó dolgot nyerhetünk ettől az új technológiától ráadásul igen is szebb lesz tőle a játék, persze lehet h intenzív gameplay alatt nem veszi észre az ember, de hozzám hasonlóan biztos sokan meg szoktak állni gyönyörködni is a játékok bizonyos helyszínein.
Polyák Ferenc
Polyák Ferenc 3 hónapja
Nekem volt egy RTX 2060-am és RTX 2070 Super kártyám is. A ray tracing a teljesítményre mért csapása miatt szerintem nem éri meg. Metro Exodus-ban Controlban, BF V -ben és a “remekül” optimalizált Watch Dogs Legion-ben néztem és kb többet vesz el mint amit ad. Lehet csak én vagyok finnyás de egy 600 ezres konfig tudjon már tartani 60 fps-t fullhd-ban DLSS meg egyéb skálázási trükközések nélkül.
FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája
Ezért sokkal jobban megéri most majd egy 6800 ami 15% al jobb a 3070 nél s 200w körül fogyaszt és 240e bár az is drága de legalább nem 400e mint a Geforceok most a készlethiány miatt. S az RT 1 év fórral náluk most a 2080 ti szintjén van kb de jön az AMD féle DLSS is év elején hogy segítsen a dolgon bár én azt egy csalásnak parasztvakításnak tartom.
Dark Arisen
Dark Arisen 3 hónapja
A Ray-Tracing = "parasztvakítás"! Az évek alatt eddig is egész jól fejlődtek a tükröződések (megvalósítása) a játékokban. Erre bedobták, majd erőltetik ezt a technológiát, mintha valami megváltó dolog lenne. HDR hype-ra emlékszik még valaki? ;) Konkrétan kinek jó ez igazán, a hardver gyártóknak/játékfejlesztőknek/kiadóknak? Én is tudnék örülni neki, ha nem buknák ilyen mértékben FPS-t ;) (UI: nem ettől lesz jó egy játék! )
Lil Ak-47
Lil Ak-47 3 hónapja
Akkor mivel lehet eladni játék technológiát? A 4K bukott, a 8K senkit sem érdekel. 120 FPS ok, Ori-ban lesz, de komolyan nem igazán megvalósítható, épelméjű keretekben. Szóval valami technikát el kell adni, hát itt a Ray-Tracing. Mert ha nem lenne, akkor hangulattal, meg story-val, meg kreatív látványvilággal kéne eladni a játékot. Ahhoz meg gondolkodni is kell, ahhoz meg valahogy mindenki kurva lusta. Egyszerűbb rábaszni a Ray-Tracing-et nyilván szarul megcsinálva, rámegy a dobozra az RTX felirat és kész. Cinematikus gameplay-t tuti megadja... 24 FPS, pfff.... Nyilván ez is bukni fog, még az lehet, hogy a 20xx-es kártyákat valahogy még pluszba ki lehet használni.
Következő
Aki elkapja a csalókat
1:52:47
Megtekintés 301 E
Utolsó Rész | SURVIVAL 13
1:40:31