Sötét

Volt egyszer egy ... Spec Ops: The Line 🎮 

Feliratkozás
Megtekintés 47 E
98% 464 7

#SpecOpsTheLine #Retroworld #Otherworld
Platform: MSI GS66 Stealth
Outro zene: Jimi Hendrix - Star-spangled banner
Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

Játék

Közzététel:

 

2021.febr. 9.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Zsolt Szilágyi
Azért csodálkozom hogy valaki emlékszik a Global Operations című játékra. Egy teljesen letisztult Counter-Strike kló volt. Kár hogy nem lett ismertebb.
Horváth-Erős Zsolt
Szia Zoli , egy kérdés hogy a Black nevű 2006-os játékkal találkoztál e ? Volt e olyan szép a maga korába hogy egy videót megérdemel? :D
Dont mind me, just keep scrolling
Akartam volna én is mondani
madafakka
madafakka 13 napja
Egy új kedvenc. Most kezdtem neki másodszorra, ez egy mestermű... A zenék, a hangulat, a beszólások, istenem... Sokszor a hideg rázott. Köszi Zoly, egy élmény volt végig játszani. 🔥🔥🔥🔥
linkids1
linkids1 14 napja
5:12-nél a pálya és az elemei csak engem emlékeztetnek a telefonos Modern Combat 2-re..?
most complicated man
doomer game
Tidus Famous
Tidus Famous 15 napja
Kifejezetten nem kedvelem a katonai fps/tps-ket....az a tipus vagyok akit kinozni lehetne a cod-al és társaíval. De ez az a játék amit én is imádtam a story és annak elmesélésének minősége okán.Ez egy brutálisan jó játék ami sokkal nagyobb sikert érdemelt volna....
Sándor Pap
Sándor Pap 16 napja
Gratulalok a videohoz! Nagyon nosztalgikusan ereztem magam, miközben néztem. Emlekszem amikor fiatalon jatszottam velem. A jatek vege utan 10 percig csak a szekben ultem es nem tudtam felallni. Koszonom a profi munkat!
kuni0169
kuni0169 16 napja
Na én iszok egy jägert.....
Cheezmee
Cheezmee 16 napja
Ugh! Ez eszméletlen jó videó lett. Nem mertem kritikát írni, nem vagyok elég bátor hozzá.
zola03006
zola03006 16 napja
A mai napig emlékszem a FUBAR fokozatra... PS3-on szenvedtem vele. Mikor pattant a platina, kicsit büszke voltam magamra xD
soksikert
soksikert 16 napja
Én élveztem a játékots es coop modot is és sajnálom, hogy nincs folytatása
Mate Telenko
Mate Telenko 16 napja
ajanlom melle ambrose bierce novellait
fc2fan95
fc2fan95 17 napja
Do you feel like a hero yet?
Kun Akos
Kun Akos 17 napja
20:46
Ivanyi Attila
Ivanyi Attila 18 napja
Szerintem a Rainbow Six Vegas 2 valamivel mélyebb és nagyobb taktikai és összpontosítást igényelő kommandírozós játék. De ezzel még nem játszottam, csak a látottak alapján tudok nyilatkozni. Úgy látom, hogy ebben a játékban könnyebb kiszúrni az ellenségeket, mintha a rendelkezésükre álló teret nem tudnák olyan ügyesen kitölteni, hogy ne vegyük észre őket.
barce lona
barce lona 18 napja
szinte gyerek korom ota követem a kritikákat. de iejen jot még nem látam töllük.
TomyBoy82
TomyBoy82 19 napja
A játék zenéje is zseniális. Keressetek rá a soundtrack-re! 👍
Daymon
Daymon 19 napja
7 éves voltam mikor megjelent a játék. Végig is játszottam és eszméletlenül tetszett. Nem nagyon szeretem a sztori módos játékokat de ez, és a két darab the last of us játék... nyagyon... nem is tudom hogy fogalmazzam meg.... ez a játék is szerintem inkább csak a sztorira ment mintsem magára a játék menetre. De nekem nagyon tetszenek az ilyen erőszakos+ szomorú érzést keltő játékok. És köszi, hogy újra felidézhettem ezt a játékot. Kicsit kedvet kaptam, hogy megint végigjátszam.
Péter Pál Popovics
Imádom ezt a játékot, bár a végére eléggé nehéz. :)
Fog Kapitány Channel
Őrület, hogy mekkora hatással volt rám ez a játék. Az első felében csak egy átlagos TPS-nek tűnt, de a végére már annyira beszippantott, hogy aludni sem bírtam tőle. Remek, kihagyhatatlan élmény!
Balázs Lévai
Balázs Lévai 19 napja
Ha nem probléma az angol : hurun.info/to/vide/aZ2q1aquppGWtsk.html Érdemes a kommenteket is végignyálazni, mert az a durva, hogy miután kiviszed a játékot, és láttad a 4 befejezést, igazából azután is meglepő lehet, hogy az egész storyn van még egy extra layer, illetve kismillió zseniális easter egg.
Richard Herczeg
Richard Herczeg 19 napja
Nekem amúgy baromira vizsgára kéne készülnöm... de... max visszatáncoltatnak.
Dániel Bush
Dániel Bush 20 napja
Az egyik legelső game volt amit végig toltam 14 évesen, csak most jöttem rá hogy milyen kár hogy akkoriban nem értettem hogy miről szól, de még így is megmaradtak belőle elég erős jelenetek amik egyszerűen sokkoltak. Ennél a játéknál valóban indokolt a +18.
Krisztián Gyurics
Ez volt az eddigi legjobb videótok
Árpád Ungvári
Az a hibája hogy a harcok egy kaptafára mennek és hogy ugyanazt kell csinálni??? Egy shooterben mit csinálsz ha nem az ellenfeleket lövöd??? XD XD XD Nem is értem. meglehet hogy imitt-amott a látványon és a mozdulatokon még lehetett volna mit csiszolni, de a mondanivaló, és annak narratívája minden akkori és talán még mostani shooter közül is magasan kiemeli szerény véleményem szerint örökre. Kb. minden shhoter jellegű játékban megmarad az hogy ők a roszak, te vagy a jó, menj és ott az ellenség, lehet lőni, U-NAL-MAS...
Oh Babar
Oh Babar 20 napja
Nem ismertem ezt a játékot...Még a spoileres rész megnézése előtt gyorsan megvettem, kipörgettem és wow...a foszforos civilgyilkos jelenetnél majdnem elsírtam magam...Játékmenetileg iszonyat egyszerű, de a háború ábrázolása...elképesztő! Köszi a videóért, valószínüleg sose ismerem meg ezt a játékot ha ez nem készült volna el.
Péter Veres
Péter Veres 20 napja
Remek játék. Ami + van benne co-op ha jól emlékszem . És hatalmas volt cimbivel végig tolni
SnowKid Powell
SnowKid Powell 20 napja
Te jó isten. Még nálatok néztem meg az erről szóló kritikát, mintha tegnap lett volna. Magasságos ég 9 év telt el azóta!
Anonymeus
Anonymeus 20 napja
Nem tudom ki hogy van vele de a sztori miatt az egyik kedvenc játékom volt :D
István Kovács
István Kovács 20 napja
Ha értetek angolul akkor javaslom nektek a "TheAlmightyLoli" nevű csatorna "Why Does Spec Ops the Line Work and Last of Us 2 Doesn't?" című videóját. Megmutatja hogy egy Call of Duty klón tucatjátéknak álcázott FPS hogyan veri le a 8 évet és többszáz millió dollárt felölő csodajátékot (történet szempontjábók legalábbis) ami óriásit koppant a szájbarágós "érezd szarul magad mert nem akarod elveszíteni a játékot és ezért NPC-ket ölsz" történetvezetéssel.
Balázs Lévai
Balázs Lévai 19 napja
Valamint hasonló témában SkillUp videója, aki szintén a Spec Ops: The Line-t hasonlítja össze a 2019-es CoD: Modern Warfare-rel.
István Kovács
István Kovács 20 napja
Bár nyomokban találtam hasonló PTSD szimulátor nyomokat a Kane & Lynch 1-ben ahányszor halálközeli élménye volt Kane-nek és hallotta a hangokat. Vagy amikor a Far Cry 2 során a fegyvercsempész Sakál levadászásához aktívan kellet egy nyomorban élő afrikai ország megmaradt infrastruktúráját elpusztítani egymás között marakodó frakcióknak dolgozva hogy egy lépéssel közelebb kerülj a Sakálhoz. SPOILER a Far Cry 2-höz lejjebb: A játék elején kinevet a Sakál, és azt mondja hogy nem is kell megölnie mert annyira érdemtelen a főszereplő, a játék végére meg egyenlő tömeggyilkosként kezeli őt, az együttérzését fejezve ki.
Urbán Dávid
Urbán Dávid 20 napja
Anno megjelenéskor kijászottam és nagyon tetszett illetve megrázó volt. Kár hogy nem kapott nagyobb viszhangot. Azóta se játszottam vele mert nrm akarom elrontani a jó élményt. "Gentleman, welcome to Dubai." Mondjuk az lehet, hogy a lehrtő legrosszabb vég de én azt választottam :D
Atilla Orbán
Atilla Orbán 20 napja
Számomra egy remek élmény volt végig játszani és bátran merem ajánlani bárkinek akiket érdekelnek a háborús témájú játékok
Terror Pista
Terror Pista 20 napja
12:03 Rising storm 2 Vietnam flashback intensifies
Viktor Tóth
Viktor Tóth 20 napja
Én ezt PS3-on, játszottam, bár egy pontot rendszeresen lefagyott, és nem ment tovább, de nekem a Spec Ops főhőse, rettentően emlékezet a mass effect Shephard-jére.
jakab buga
jakab buga 20 napja
szerintem meg aki fél a spoilerektöl az elsősorban az ign hungaryt kerülje ez nagyivbe, simán tudtam élménybeszámolót nézni minden spoiler nélkül, nekik meg elég volt 1 véletlen meglátott facebook cikkük és már le is lőtte hogy ki fog szerepelni a Mandelorian utolsó részében pont mielőtt megnéztem volna, és már sok ilyen eset volt, és én csak náluk láttam ezt.
Rendes Zsolt
Rendes Zsolt 20 napja
Ez egy nagyon kemény játék, jó hogy jött róla ilyen minőségű elemző vidi.
Rinardis
Rinardis 20 napja
Nemrég vittem ki, ahogy anno steamen ingyenes volt..megbántam, hogy vártam vele SPOILER (még): Amikor Lugot megöli a csőcselék és dönthetsz hogy közéjük lősz-e..na én közéjük lőttem és az achievement "A Line, Crossed" ébresztett rá, hogy mit is tettem bruh
Rumbledon
Rumbledon 20 napja
Erről a játékról én is lemaradtam. De abban az időben nem nagyon követtem a játék híreket mert a WOW nevű feketelyuk még nem engedett el. Teszek is majd vele egy próbát. Amúgy vicces mintha Zoly még mindig nem ebgedte volna el a Last of Us 2 spoileres mellényúlását:D
fradicsavesz
fradicsavesz 20 napja
Egy off meglátás. Mennyi kurva jól néz ki ez a játék 9 év távlatából? Mármint értem, hogy készült azóta jobb(nyilván). De megláttam újra sok év után és ledöbbentem.
Attila Szabó
Attila Szabó 20 napja
Én imádtam a spec ops ranger elite volt a kedvencem
András Orvos
András Orvos 20 napja
Én semmit sem tudtam róla. Valahonnan valami noname lövölde volt. Később idegesített a nehézsége is, végül beintegetett, hogy mi van, belőlem meg feltört egy jól megformált bazmeg.
Tamás Fekete
Tamás Fekete 20 napja
A szpojlerrel igazad van. Ha valakit annyira izgat - pl. filmes fórumokban is - az ne húsz éves filmeknél kezdjen már rinyálni. Konkrétan, van olyan csoport, ahol filmeket keresnek az emberek, emlékeik alapján, hátha előkerül és persze, hogy a legtöbben a végére vagy egy fontos csavarra emlékeznek belőle. A csoport tematikájának ellenére újra és újra jön egy okos, aki sír, hogy szpojler volt és most nem érdemes megnéznie a filmet. Ember, ha az elmúlt években nem került a látóteredbe, ne legyen már hiányérzeted. Új játékoknál már neccesebb, de aki fél ettől, ne olvasson, nézzen közösségi tartalmat, mert evidens, hogy lesz, aki már túl van rajta és ők meg fogják beszélni a tapasztalatokat.
Geri Kolibry Kolby
Ezt a játékot az OW bemutatója miatt ismertem meg, vettem meg, játszottam végig számtalanszor. Megunhatatlan számomra, fiatalságom meghatározó játéka volt. Öregnek érzem magam, hogy ez a játék már a "Retro World" rovatot gyarapítja.
Reythwoolnan
Reythwoolnan 20 napja
Anno a demó alapján vettem meg, ilyen kis limonádé játéknak, hogy egynek jó lesz. Pofám leszakadt, hogy egy ilyen mesterműhoz ilyen tiszteletlenul álltam hozzá. Ez és a this war of mine egy bizonyos érettség felett kötelező,hogy kicsit kirangasson minket a CoDok és BF által megalkotott és táplált videojáték ipart atfuzo háború fetisbol.
Dávid Izsák
Dávid Izsák 20 napja
Amikor a vége felé megszólalt a Glasgow mega snake a Mogwaitól, akkor már biztos voltam benne, hogy erre a játékra emlékezni fogok (sok más, már említett dolog mellett is).
Tamás Szilveszter
Fűrész Dubaiban o.O
BÁLINT FORGÓ
BÁLINT FORGÓ 21 napja
Egy csomo jatek mar nem is erdekel de amilyen izgalmasan elotudjatok adni az valami verhetetlen szvl csak igy tovabb
Tamás Czuczor
Tamás Czuczor 21 napja
Beszarás :o nem rég töltöttem le újra mert eszembe jutott mennyire kemény is volt ez a játék.
Chinuu
Chinuu 21 napja
Én még anno megjelenelés után pár héttel vettem meg és basszus sose bánom meg. Egy életre szóló élmény volt. Noha a multival egy fonnyadt meccset se toltam, a sztorit minden difin addíg csapattam, míg majd kirohadt a szemem. XD
Uwern1
Uwern1 21 napja
Zoly, emlékszem még a régi kritikádra, amit a játék megjelenésekor csináltál. Már akkor felkeltetted bennem az érdeklődést, bár így is végül csak néhány évvel ezelőtt jutottam el odáig, hogy kipörgessem. A videóban elhangzottakkal teljesen egyet értek, annyit kiegészítőnek, hogy a Spec Ops: The Line tovább megy egy háború ellenes kritikánál. Konkrétan az 2010-es évek eleji nagy katonai lövölde hullámot kritizálja, ahol ugyanúgy nincs döntési lehetőséged (sokan azt kritizálták a SO:TL-ban, hogy nincs döntési lehetőséged, CSÓKOLOM, pont ez a lényeg), hogy több száz életet oltasz ki a kampány alatt a "nemes célért küzdve". A Fejlesztőknek ez volt a céljuk, hogy legközelebb háborús játék elé csüccsensz, akkor legyen meg az a kis kellemetlen érzés a gyomrodban. Saját vélemény, de teljesen valószínűnek tartom, hogy a fehérfoszforos rész direkt a CoD 4 repülő erődből tét nélkül lövöldözős jelenetének kifordított mása.
Patrik Fekete
Patrik Fekete 21 napja
Szerintem nyugodtan belemélyedhettél volna a történetbe, sokkal érdekesebb lett volna. Ígyis király volt, kár hogy a feledésbe veszett ez a játék mára
Fodor Norbert
Fodor Norbert 21 napja
Évek óta ott van nekem steamen de én azt hittem eg egy egyszerű lövölde. Így viszont tuti végig lesz játszva
Gabe Bayern
Gabe Bayern 21 napja
SPOILER ! Fhuu..most elfogott a retro hangulat :O :D Bár én mindössze 3 féle befejezésre emlékszem...azt hiszem Humweek-al jött pár katona és felszólított, hogy tegyem le a fegyvert ott akkor letettem , beültettek a járműbe és leléptünk. Ott válaszható volt, hogy ha tűzharcaba keveredek velük vagy lelőnek és akkor is más volt a befejezés továbbá ha legyűrtem őket ( ami nem volt könnyű ) akkor is egy más fajta befejezés várt. Többről nem tudok :o.....Továbbá azt se tudom, hogy min alapult, hogy milyen befejezést kap az ember ?! :/
Gabe Bayern
Gabe Bayern 20 napja
@Uwern1 Igazad van. Bocsánat !
Uwern1
Uwern1 21 napja
Egyrészt egy SPOILER figyelmeztetés mehetett volna.... ... másrészt a hotelszobában, amikor Walker szembesül az igazsággal öngyilkosságot is elkövethet. Az a negyedik.
Csaba S.
Csaba S. 21 napja
474 forint G2A-n meg is vettem ;)
Csiki Stream
Csiki Stream 21 napja
Ez a műalkotás sokat hozzá tett ahoz hogy imádjam a játékokat. Mai napig 2006 óta játszom videójátékokkal és az ilyen és hasonló élmények miatt vagyok voltam és leszek "GAMER"
# Rage
# Rage 21 napja
Én imádtam régen is, kb 2014-13 körül, és most is.
Vector
Vector 21 napja
Még annó Xbox 360-on toltam ki. S imádtam. Egy nap alatt végig toltam és leesett az állam. Főleg annál a jelenetnél mikor a civilekre rátalálunk. Az nagyon hidegrázós volt.
ndaver69
ndaver69 21 napja
Korrekt játék, elég erős sztorival, a videó meg jó lett. De hogy kicsit kukacoskodjak: Adams eléggé messze van attól, hogy "nehézgéppuskás" legyen. Ha jól rémlik a játékban fellelhető fegyverarzenál nála egy M249 SAW van, SAW=Squad Automatic Weapon (raj automata fegyver), amiben 5,56 mm-es lőszer van, ami nem puskalőszer és a fegyvert is pont ezért nem nevezik géppuskának. A nehézgéppuska meg a .50 cal (12,7mm) lenne, az maximum járművön szokott lenni.
István Kelemen
István Kelemen 21 napja
Pfff ez milyen durva játék 😮 és nem is ismertem. Köszi Zoli a remek 5* ajánlót!
N. Boros
N. Boros 21 napja
Én egyszer játszottam vele. Tény hogy a harc rendszer, idő után molotonná válik. De amit elmesél ! Azt még nem tapasztaltam azóta se egy játékban sem... Amit elmondtál az tejes mértékben egyett értek!
Vitya7708
Vitya7708 21 napja
Nagyon szerettem,az elégett emberek látványa sokkoló volt.Brutál jó kis game.
Tibor Jancsovics
Punisher az zsír lenne ha csinálnál egy ilyen vidit
Jani SIr
Jani SIr 21 napja
Ez a régi gépemen annyira fosul futott hogy nem bírtam végig játszani.
LINUX POWER!!!
LINUX POWER!!! 21 napja
szerintem a black ops szeria is megerne egy videot a 2.reszig nagyon jo
2rhx
2rhx 21 napja
Ha már ennyire spoileresen beszéltél róla, akkor szerintem simán belefért volna elmondani, hogy mi a vége.
Itachi One
Itachi One 21 napja
ennek a bemutató hatására még végig is játszanám, ha lenne rá időm, nagyon jól sikerült.
janopsilver
janopsilver 21 napja
Fura egy olyan játékról látni Retroworld-öt, amit anno majdcsak a megjelenésekor játszottam.
Sun9us
Sun9us 21 napja
Minden kult klasszikus bukás volt a maga idejében. Egy humble bundle keretében szereztem meg, gombokért. Amúgy így kell egy bosszú/ bukás történetet elmesélni. Ugye, Last of Us 2?
LordZorddan
LordZorddan 21 napja
Akkor már igazán öregnek érzem magam, amikor 18 évesen ez a játék már szinte retronak mondható
Piszriváj
Piszriváj 21 napja
Ez volt az a játék... talán az egyetlen, ami a játékmenet egy bizonyos pontján, olyan szinten megcsapott, hogy ott kikapcsoltam és és vagy 2 napig vissza sem néztem. Szerintem egyértelmű melyik résznél. A végét már nem is akartam látni, konkrétan undorodtam. Conradig akartam elérni, de annyi. Hogy lássam, meghallgassam a kis monológját és pofán lőjem. Hááát... nem úgy lett.
P4TRICCS
P4TRICCS 21 napja
Az egész videó miatt tudtam meg a létezését és ez hozta meg a kedvem. Láttam, hogy irtózatosan olcsón megy már így vakon megveszem szerintem és kipróbálom az ajánló után. Viszont egy dolog feltűnt: -Mondtad, hogy mikor megjelent már más stílus volt a rivalda fényben, Ám ha belegondolunk a stratégiai játékok is mára már majdnem kihaltak még is várható új age of empires. Régiek felújítása. Új hasonló alapú gamek pedig már nem élik koruk és a számukból ítélve azért a cégek egész jól megvannak belőle.
ynnegaf
ynnegaf 21 napja
Hozzátenném, hogy a címválasztás sem áll jól neki. Oké, hogy ez a széria címe, de nekem mindig az jut eszembe, ha hallom, hogy ez egy Call of Duty játék?
Dávid Szadai
Dávid Szadai 21 napja
Azzal az állítással nem értek egyet, hogy a Yager-nek nincsen nagy projektje. Ugyanis, most van egy feltörekvő f2p játékuk The Cycle néven. Igaz, nincs nagy kiadó mögötte, és EGS-ra lett felrakva, szerintem meg van benne a potenciál.
Bivalybaszó Jack
Az Apokalipszis most illetve a Spec Ops a Sötétség mélyén című regényen alapul, szóval nem véletlen a hasonlóság.
levente kovács
levente kovács 21 napja
Azért annyit elmondani a videó elején hogy spoileres neked nem kerül semmibe, szóval nem értem hogy miért téma ez egyátalán.
Krisztián Rétfalvi
Őszintén én se értem, hogy miért kell még belerúgni abba, aki igényli a tartalomgyártótól, hogy azt mondja, Spoileres. Simán túllehetne ezen lendülni, de Zoly nem érti, hogy ha én utána akarok nézni egy játéknak, azt megtehetem spolermentesen is. És igen még mindig sz*rok a végigjátszások live streamelésére és a mivoltukra.
LiquidStep
LiquidStep 21 napja
Tudod mit néznék meg tőled, egy Obscure retroworld-öt, nem tökéletes, de megvannak az érdemei, a túlélő horroban.
ALFA 2
ALFA 2 21 napja
Huuuu mekkora játék volt ez :O
szogyenyi
szogyenyi 21 napja
Amiket érdemes lett volna még megemlíteni, az a feketébe és fehérbe történő átvezetések, melyek a valóságot és a hallucinációt reprezentálják. Nem véletlenül szerepel a helikopteres rész kétszer is a játékban. No meg a twinkle twinkle little star... amitől a víz levert, olyan szinten megborzongatott (aki tudja, miről beszélek, Lugo heavy jelenet)
aka_lonewolf
aka_lonewolf 21 napja
Nincs egy hete hogy újra végignyomtam. Eszméletlen game. Talán másodszorra még jobban bejött mint elsőre.
BeeTheImmortal
BeeTheImmortal 21 napja
Hatalmas kár, hogy a mai játékipar beszari execjei már soha nem mernének belemenni az ilyen és hasonló játékok elkészülésébe. De nem baj, cserébe kaptunk mikrotranzakciókat az egekig, freemium mocskokat és "AAA"-s játékokat amik már lassan a grafikával sem igazolják a létezésüket, de cserébe a PS5-ön már 80-90 EUR az áruk.
Dávid Semperger
Az egyik legjobb játék amivel túl kevesen játszottak és mégkevesebben értették meg szerintem. Amikor megláttam a címét a videóban kicsit aggódtam milyen színben lesz bemutatva a játék, mert nagyon könnyű egy átlagalatti tucat TPS-nek nézni, ami csak szimplán túldramatizál dolgokat. Szerencsére nagyon jó kis review lett ez a játék valódi mivoltáról. Február 18-ig le van árazva 4 euróra Steamen (valszeg máshol is). Menjetek el megvenni most. A review spoileres mivolta ellenére simán megér egy végigjátszást.
Dávid Semperger
@vcarter86 Szerintem meg Zoly tett elég utalást arra hogy értette, csak nem akart mindent lelőni. Én is értettem, és örülök hogy te is. Tényleg egy nem mindennapi játék.
vcarter86
vcarter86 16 napja
@Dávid Semperger Na egyrészt mikor leírtad hogy még kevesebben értették meg akkor megkérdeztem magamtól hogy miért ebben mi olyan nehéz megérteni? Spoiler: kiderül hogy egy katonáról szól aki PTSD-ben szenved rengeteg dolgot ő képzelt oda amik nem is úgy történtek ugye a rádióban nem volt elem tehát a Conraddal való beszélgetést is csak képzelte, a két logó hullát is élő embereknek képzelte, meg még csomó mindent, és igazából Conrad-ot csak ő teremtette meg mint főgonosz mivel csak ezzel tudta oldani a saját feszültségét miszerint igazából nem más mint saját magának köszönheti a borzalmakat amik megtörténtek a dubai túlélőkkel és hogy ezek a képzelgései akkor kezdődtek mikor elkövette azt a nagy bűnt hogy lebombázta a civileket. A végén meg választhatunk hogy meghalunk így vagy úgy vagy hazamegyünk de igazából akkor is a lelkünk meghalt már. Egyszerűen nem értettem hogy miért feltételezed hogy ezt bárki ne értené meg? Túl nyilvánvalóan bemutatja ezeket. Ezért kérdeztem hogy van-e emögött még nagyobb csavar mondanivaló bármi amit nem vettem észre? Mert persze jó a történet így is de azért én nem estem hanyatt tőle. Azóta én utánanéztem és van, és Zoly egy mondattal se utal erre a mélyebb meta-narratívára és mivel te Zoly-ra hivatkozol ezért egyértelmű hogy neked se esett le. Ami nem baj, mert mondom nekem se. Úgyh leírom. Az igazság az hogy "főhősünk" már meghal akkor amikor a két helikopter összeütközik, egyébként nem véletlen hogy a játék is ezzel kezdődik és még1szer visszatér ugyanehhez a jelenethez, aki nem figyelmes azt hiszi hogy igazából annyiról van szó hogy csak beéri időben magát a cselekmény, pedig igazából nem ugyanazokat a képsorokat látjuk Walker el is mondja hogy "valami nem stimmel, ezt egyszer már átéltem". Konkrétan arról van szó hogy ez az eleje és a vége is az egész cselekménynek minden amit a helikoptercrash után látunk semmilyen formában nem történt meg. Hanem arról van szó hogy hogy igazából főhősünk a haláltusáját vívja és az egész játék már csak egy képzelgés ami összemosódik a valós történésekkel és az ő saját hallucinációival, ott néz szembe saját magával a tetteivel és lepörögnek újra előtte az események. Rengeteg utalás van a játékban erre. Tehát igazából a végén nincs semmilyen döntésünk nem lehetséges az se hogy fizikai formában túlélje Walker, mindazt amit látunk azok csak a saját gondolatai képzelgései ő fizikailag nem ott van hanem a helikopter roncsok között vívja a haláltusáját és gyötri a saját lelkét. Ja és igazából Afganistán óta PTSD-s nem pedig most lesz az és erre is vannak utalások már a játékmenet elejétől kezdve. Tehát az egész küldetést az első percétől kezdve Walker fejében játsszuk. Erről itt a videó és mindenféle bizonyíték utalás stb. : hurun.info/to/vide/aZ2q1aquppGWtsk.html plusz a kommentek. És így viszont már hihetetlennek gondolom a játék meta-narratíváját. És nekem kell azt mondjam hogy igazából valóban nem sok ember értette meg, Zoly se, te se, én se és szerintem az emberek 90%-a nem, akiknek egyébként nagyon tetszett így is a történet.
Dávid Semperger
@vcarter86 Zoly jobban megfogalmazta a lényeget a videóban mint én tudnám.
vcarter86
vcarter86 18 napja
"mégkevesebben értették meg szerintem" én most játszottam végig, mindenféle kötekedés nélkül kérdezem szerinted miről szólt? Csak kíváncsi vagyok, hogy én tehetek róla hogy nem látok bele többet annál amit láttam vagy valóban nincs is benne több?
Ghost DJ
Ghost DJ 21 napja
és a mai naptol fogva a cipő piac meg ugrott. élen Magyarország mind vezető befegtető XD
Daniiel ツ
Daniiel ツ 21 napja
Anno ingyen kaptam meg a játékot valami bundle keretein belül, egy nap unatkoztam, szabadidőm az volt, gondoltam kipróbálom. Egyszerűen zseniális volt, az az atmoszféra, az a történet, huh de lekötött. Nem mondanám hogy nagy világmegváltó dologról lenne szó, de többször is kijátszottam. Ajánlom mindenkinek aki még nem játszott vele. :D
8BP Resongeo
8BP Resongeo 21 napja
Majd 10 év múlva jön a retro world a cyberpunkból és akkor már mindenki úgy fog vissza tekinteni rá, hogy milyen jó game volt :D
TheGrippin
TheGrippin 21 napja
Én tavaly toltam ki, de borzasztóan monotonnak és unalmasnak éreztem. A fordulatok és azoknak az előjelei tényleg ütöttek, Black Ops 1 szintű csavarokra és Black Ops 2 féle döntésekre kell gondolni, ezek zseniálisak voltak, viszont mindez a játék 5%-a. Ezekre is ha figyelsz azért lehet előre sejteni hova fognak kifutni. A maradék 95% csupán a lineáris cső pályákon történő hentelés, és alig várod, hogy vége legyen.
Millennium Fox
Millennium Fox 21 napja
Fuck yeah!
Levente Kassai
Levente Kassai 21 napja
Xbox storbeban pont le van árazva, azt hiszem 1800ft, simán megéri mindenkinek ennyiért
Zsolesz Radvánszki
1220 és köszi hogy szóltál veszem is meg :D
-_ Antisocial _-
Fun fact : Otherworld Zoltán megint megmondta a tutit úgy, hogy játszott a játékkal egy órát.
László Dajka
László Dajka 21 napja
Azért a spoiler témában, nyílvánvaló (vagy annak kellene lennie) hogy az ember nem fog végigjátszásokat nézni, ha nem akar spoilert, már csak annak jellegéből adódóan:D
Mátyás Hadobás
Leiratkoztam mert negatívnak találtak de rájöttem te vagy a legjobb kritikus
Mihály Jakab
Mihály Jakab 21 napja
Alapmű a gamer világban.
Mattka85
Mattka85 21 napja
Nem szoktam az fps játékokat kedvelni, de ez szerintem kötelező darab, mert van mondanivalója!
Jani SIr
Jani SIr 21 napja
Csak az érdekes részig el kell jutni... Ami kifejezetten nehéz. Főleg hogy nem is futott a régi gépemen, max sántikált.
Mattka85
Mattka85 21 napja
@Dr. Dubai Bocs. Igaz. 😁
Dr. Dubai
Dr. Dubai 21 napja
Ez hol fps? Mert én inkább tps-nek nézem.
Ricz the Ronin
Ricz the Ronin 21 napja
Máig a hidegrázás, gyomorgörcs jellemzi azokat a perceket, amikor eszembe jut.
Ricz the Ronin
Ricz the Ronin 20 napja
@Laci Zazulics Melyik végigjátszásomnak? Mert nekifutottam mind a négynek és meg is szereztem. :D (Bár a kedvencem egyértelműen az, amelyikben Konrad egyenruhájában találják meg Walkert, és az a végszó, hogy "Uraim. Isten hozta önöket Dubaiban..." De csak mert ez ad egy szép keretet az egésznek.)
Laci Zazulics
Laci Zazulics 20 napja
Mi lett a vége?;)
TD34N
TD34N 21 napja
A felvezető után gondoltam ránézek, mennyibe kóstál steamen, kipörgetem aztán visszatérek a videó fogyasztásához. Mint kiderült, már megvan. Ha végeztem, folytatom a videót. Már alig várom. :D
Barnabás Kiss
Barnabás Kiss 21 napja
Pont most játszottam ki. Fenomenális volt!
the dark infest
the dark infest 21 napja
Sziasztok! Valaki el tudná mondani hogy a 33-as osztag miért ragadt le a civilek kimenekítésével, meg hogy miért oszlottak fel (H. Valaki folytatja valaki ellenzi őket stb) illetve az sem volt tiszta hogy a parancsnok aki a 3 fős osztagot rendelte oda, az miért lett öngyilkos? Meg hogyhogy hetekkel korábban? (bocsi ha baromságot írok kissé le vagyok ma tompítva)
the dark infest
the dark infest 21 napja
@TheBence1234 köszönöm!
TheBence1234
TheBence1234 21 napja
SPOILER A 33 sok azert lettek rendezetlenek mert Conrad a parancsnok öngyilkos lett miután nem sikerült kimenekitenie a civileket. Ezert kuldte az uzenetet. Amiben nem pont harom embert ker hanem csak segitseget ennyi. Ezert a hadsereg kuld elosszor egy csapatot (walkereket) felderiteni. A parancsuk szigruan az volt hogy bizonyosodjanak meg rola hogy a 33 sok tevekenykednek e es amit ez meg van jelentsenek vissza. Es ez a story lenyege hogy Walker baszik a parancsokra mert hos akar lenni es egyedul megoldani a szituaciot
Gergő Kerekes
Gergő Kerekes 21 napja
nem fogja vissza magát, amikor a civilek közé lőhetsz, nincs nagy cél (CoD no russian), nincs tiltás és nincs ejnye ezt nem kellett volna. Csak egy "jó döntés volt ez szerinted?" és nem ad a szádba választ a játék. Ez egy felnőtt shooter amihez fel kell nőni. Kiskoromban láttam az apokalipszis most-ot, akkor csak a helikoptereket akartam látni mert az vagány volt, nem érdekelt csöppet sem a történet. Most már érettebb fejjel más a helyzet.
Jani SIr
Jani SIr 21 napja
Csak a játékmenet meg az optimalizálás miatt nem jutottam el az érdekes részig.
Lementem Elemér
Nem volt hibátlan, de egy nagyon emlékezetes és kivételes játék volt ez a maga idejében.
Márton Pajer
Márton Pajer 21 napja
Szeretem ha egy játéknak többféle befejezése és emellett rendes és értékes története is van :3 Ezért imádtam annó a Chrome játékot is. Azthiszem ezt is kijátszom majd, köszi az ajánlót!
Dahde
Dahde 21 napja
Talán ami a legjobban hasonlít erre a játékra az a Brothers in Arms Hell's Highway. De latok benne Last of us-t is. A lényeg, hogy ezek a játékok nem akarják, hogy élvezd, hanem, hogy irtózz attól amit teszel.
Következő
Ezért volt 💩 az Aquaman!
1:06:25